NederlandReview

  Ervaringen MealBlend

  Overweeg jij dit product, maar ben je eerst benieuwd naar de meningen en ervaringen van anderen met zowel de webshop als het poeder zelf? Hier lees je recensies en beoordelingen van eerdere consumenten. En kom gerust nog eens terug als je straks zelf graag een review wilt schrijven.

  Gemakkelijk, lekker, snel én gezond

  We stellen nogal wat eisen aan een goed ontbijt. Ondanks dat sommige niet verder komen dan een snelle bak koffie, is het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag. Niet alleen vul je de voedingsstoffen aan die je in de nacht bent ‘kwijtgeraakt,’ maar ook start je er de dag mee. Het is dus belangrijk dat het voedzaam is en vol met de juiste stoffen zit, zoals vitaminen, mineralen, koolhydraten (ja, ook daar zijn goede van) en vezels, zodat je gezond en vol energie de dag kunt beginnen. Ga je voor compleet natuurlijk, dan voed je je lijf optimaal. Kortom, eigenlijk doe je jezelf tekort als je slecht of niet ontbijt. Maar niet iedereen heeft tijd om ‘s ochtends een bak muesli met amandelmelk, een snee bruin brood en vers fruit te eten. Soms is het leven druk en hectisch.

  Gezonde voeding met een beetje extra

  Er zijn producten op de markt die bedoeld zijn om naast het ontbijt of als vervanging daarvan te nemen. Dit verschilt per merk. Meestal zijn dit shakes die je zelf moet maken door water met poeder te mengen. Maar shaken in een shaker zou volgens veel producenten het beste zijn. Scheelt ook klontjes. Vaak is die shake ook zo gemaakt en zou je in theorie met drie minuten ontbeten kunnen hebben. Daarbij helpt het natuurlijk enorm als dat papje in die beker ook nog lekker smaakt.


  Shaken op de maat van de muziek mengt nog sneller

  MealBlend

  Dit is de naam van een drinkontbijt dat door de fabrikant smart food wordt genoemd. Ondanks dat je namelijk poeder voor je hebt, is het volgens de makers wel van echt eten gemaakt. Eén shake staat gelijk aan een derde van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid. De poeders zijn te verkrijgen in de smaken vanille, banaan en chocola. Ze zijn los te bestellen of via een startpakket, waarin alle smaken dubbel zitten en een shakebeker. Doordat het poeder in hersluitbare verpakkingen zit, kun je meerdere dagen met een zakje doen.

  Recensies van en voor consumenten

  Heb jij ervaring met deze ontbijtshakes en wil je daar een review over schrijven? Dan ben je hier op de juiste plaats. En jouw mening telt! Je helpt er namelijk geïnteresseerden mee. Mede dankzij jouw beoordeling kunnen zij straks een weloverwogen keuze maken. Verder is anderen helpen natuurlijk goed voor je karma.

  MealBlend
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MealBlend

  Uw beoordeling