Makkelijk Afvallen Methode

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Makkelijk Afvallen Methode

Wil je afvallen? Is het nu toch echt tijd om afscheid te nemen van de extra kilo’s? Dan is de Makkelijk Afvallen Methode wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er bekend zijn.


Wat is Makkelijk Afvallen Methode?


De Makkelijk Afvallen Methode bestaat uit een koolhydraatarm 50 Dagen Programma. Deelnemers volgen speciale weekmenu’s waarin ze hun figuur terug kunnen claimen. Uiteindelijk moet je weer goed in je vel zitten. Mensen die meedoen aan het plannen zullen wekelijks ongeveer 1,2 kilogram aan gewicht verliezen. Als je start begin je direct met het verbranden van vet en afvallen op lastige plekken. Daarnaast wordt aangegeven dat je je onmiddellijk vitaal en fit zal voelen. Je krijgt zin om te bewegen. Deze methode wordt door velen gezien als een stok achter de deur om gemotiveerd te blijven. Het is niet zo dat je niks eet. Gedurende de dag kan er volgens dit bedrijf genoten worden van zes maaltijden die goed vullen. Via ‘bestel jouw exemplaar’ kun je het bestelproces in gang zetten. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, Visa en Mastercard.


Het doel


Deze onderneming is opgericht door Niels Bosman. Hij ziet het als doel om van Nederland het gezondste land van de wereld te maken. Om deze missie te bereiken moeten zoveel mogelijk mensen gestimuleerd worden om gezonder te koken. Volgens dit bedrijf eten in ons land nog te veel personen slechte vetten, snelle koolhydraten en bewerkt voedsel. Samen met voeding specialisten en coaches is in de afgelopen jaren onderzoek verricht naar goede afvalmethodes. Niels leeft met de stellige overtuiging dat een goed dieet een slank en gezond figuur teweeg kan brengen. Om dit te bereiken hoef je niet per se jong te zijn.


Begeleiding


Volgens deze organisatie zal je er niet alleen voor staan. Er wordt ook begeleiding aangeboden zodat het doel bereikt kan worden. Een afslank coach zal je iedere week een bericht sturen. Dit kunnen luisteroefeningen zijn voor ontspanning of video’s met motivatie opdrachten.


Afvallen


Mocht je gewicht willen verliezen is het belangrijk dat er voor een goede methode wordt gekozen. Het programma moet goed vol te houden zijn. Daarnaast is het van belang dat je met een goed plan aan de slag gaat. Er wordt wekelijks uitleg gegeven over afvallen, voeding en een koolhydraatarm dieet. In het programma wordt rekening gehouden met een aantal zaken. Zo wordt er gezorgd voor genoeg mineralen en vitamines. Je zal niet te veel zout eten. Verspilling wordt tegengegaan. Toxische stoffen worden vermeden en het eten is biologisch. Er wordt ingezet op meer vezels en betaalbare boodschappen.


Bewezen methode


Er wordt aangegeven dat het om een bewezen effectieve methode gaat. Als je gaat afvallen zal je niet heel weinig moeten eten. Het is vooral van belang dat je je eetpatroon aanpast. De menu’s worden samengesteld op basis van een originele formule welke koolhydraatarm is. Er is een speciale verhouding in macronutriënten. Dit moet zorgdragen voor genoeg energie terwijl je ook kilo’s kwijtraakt. Er wordt aangegeven wat je het beste aan boodschappen kunt doen. Je boodschappenlijst bestaat in ieder geval uit producten met 35% koolhydraten, 20% eiwitten, 40% vetten en 5% voedingsvezels. Er wordt afgerekend met slechte suikers, verzadigde vetten en dierlijke eiwitten. Dit wordt onder andere ingeruild voor langzame koolhydraten, onverzadigde vetten en plantaardige eiwitten.


Klantervaringen


Heb jij de Makkelijk Afvallen Methode al gevolgd? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je door het programma afgevallen? Hoe heb je de methode in het algemeen ervaren? We waarderen het als je je mening deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)