NederlandReview

  Ervaringen LivOn Laboratories

  Gezonde voeding en een gezonde levensstijl worden steeds belangrijker gevonden. daarom zijn er ook steeds meer winkels die zich richten op supplementen en andere dingen om af te vallen of je voeding aan te vullen. LivOn Laboratories is daar één van. Maar wat kan je nou eigenlijk van LivOn Laboratories verwachten? Zullen die supplementen nou wel echt werken? Hoe lang zul je moeten wachten tot je enigszins resultaat begint te merken? Moest je lang wachten tot de bezorgservice van LivOn Laboratories je supplementen kwam bezorgen? En wat zei de klantenservice van LivOn Laboratories toen er iets niet helemaal goed leek te gaan? Alleen mensen die de pillen en andere supplementen van LivOn Laboratories wel eens hebben geprobeerd kunnen je hier een antwoord op geven. Lees hun reviews om te ontdekken of die supplementen iets voor jou zouden kunnen zijn. Hun beoordelingen, ervaringen, cijfers en meningen zullen je een goed beeld van LivOn Laboratories kunnen geven.

  Over LivOn Laboratories

  LivOn Laboratories is een winkel die dieetsupplementen en voedingssupplementen aanbiedt. Het bedrijf is opgericht door Les en Cindi Nachman. Les Nachman heeft zelf last gehad van hartfalen. Vitamine C heeft hem hier toen erg bij geholpen. Dit heeft hij verder ontwikkelt toen hij via een bevriende cardioloog kennis maakte met een techniek die de liposomale inkapselings technologie wordt genoemd. Deze techniek toepassen op voedingssupplementen was echter makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is het gelukt en daar kwam Altrient C uit naar voren. Deze zal je weerstand verhogen. Ook verbetert Altrient C de huidelasticiteit met 61% waardoor het niet alleen een voedingssupplement maar ook een schoonheidsproduct. Inmiddels zijn er meerdere Altrient producten beschikbaar. Voorbeelden hiervan zijn Altrient B, Altrient ALC, Altrient Glutathlon en Altrient R-ALA. Sommigen helpen je om meer energie te krijgen, anderen ondersteunen je bij het behouden van een bepaald gewicht en weer anderen houden je suikerspiegel op peil. Zo ga je energiek de dag door en blijven de waardes in je lichaam op peil. Er is er zelfs eentje, de Altrient Glutathlon, die je helpt bij het ontgiften van je lichaam. We weten namelijk allemaal wel dat we dagelijks stoffen binnen krijgen die eigenlijk helemaal niet in ons lichaam thuishoren en beter kunnen worden afgevoerd.


  Een betere kijk op Altrient C.

  Diensten van LivOn Laboratories

  Alle pillen en andere supplementen van LivOn Laboratories kunnen online worden besteld via hun website. De bezorgservice van LivOn Laboratories zal het supplement dan netjes bij je thuis komen bezorgen. Ook heeft LivOn Laboratories een klantenservice om vragen over hun Altrient te beantwoorden of je met een probleem te helpen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor LivOn Laboratories

  Heb jij wel eens één van de pillen van LivOn Laboratories ingenomen? Dan zou je zomaar eens de juiste persoon kunnen zijn om ons meer over jouw ervaring met LivOn Laboratories te vertellen. Gaven die pillen en andere supplementen je nou echt meer energie? Duurde het lang voor je enig resultaat begon te merken? Moest je lang wachten op de bezorgservice van LivOn Laboratories om je supplementen te bezorgen? En wat voor een klantenservice van er nou eigenlijk van LivOn Laboratories worden verwacht? Schrijf een LivOn Laboratories review en laat ons weten wat jouw mening over deze vertrekker van supplementen is.

  LivOn Laboratories
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over LivOn Laboratories

  Uw beoordeling