Koopjesdrogisterij

5.1

Bestellen

2.9

Service

5.5

Prijs

2.9

Levering

21.6%

Zou hier weer kopen

Koopjesdrogisterij

Interesse in deze webdrogist, maar geen idee of het bedrijf wat is? Dan is het maar goed dat eerdere consumenten reviews van hun ervaringen hebben geschreven. Dankzij hun mening en klantbeoordeling, word jij geholpen bij het maken van een goed afgewogen keuze. En als je straks zelf onbekenden wilt helpen, kom dan gerust terug om een recensie te schrijven.

Koopjes, wie houdt er niet van

Het leven is vaak al duur genoeg, dus iedere meevaller, aanbieding, reclame of afgeprijsd artikel is welkom. Maar eerlijk is eerlijk, zelfs als we goed in de slappe was zouden zitten, laten we die prijsverlaging en discount ook niet aan onze neus voorbij gaan.

Winkels boordevol koopjes

Er zijn winkels die zich volledig hebben gericht op outlet en restpartijen. Soms is het non-food, zoals kleding, verzorgingsproducten en schoonmaakmiddelen. Een andere keer levensmiddelen, zoals frisdrank, koek, soep, voedingssupplementen, vitaminen en mineralen. Soms zijn er ook nog vrij verkrijgbare medicijnen, waarvoor dus geen doktersrecept nodig is, te krijgen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld aan pijnbestrijding door paracetamol of ibuprofen, verschillende soorten bruistabletten, hoestdrank, homeopathische geneesmiddelen, enzovoort. Heel sporadisch kom je er tegenwoordig ook nog wel eens ontwormingskuren en vlooiendruppels tegen voor huisdieren.



Reuze keuze persoonlijke verzorging

Als een winkel of webshop persoonlijke verzorgingsproducten in het assortiment heeft, zijn dat er meestal gelijk een heleboel. Naast het gebruikelijke onderscheid tussen mannen, vrouwen, kinderen en baby’s (en mama’s), is er voor ieder uitwendige onderdeel van je lijf wel iets op de markt. Neem nu alleen al je haren: alleen shampoo en conditioner lijkt haast passé, zelfs als het perfect bij jouw haartype past. Er ‘hoort’ tegenwoordig toch minimaal haarmasker, herstellende kuur of antiklitspray naast te staan in de badkamer. Gebruik je haarverf? Reken er dan nog maar een product of drie bij. Het EHBO-doosje bevat ook tegenwoordig dingen als wondspray, vrolijke dierenpleisters en spuitpleisters. Crème? Over welke hebben we het? Gezichtscrème, oogcrème tegen wallen, bodylotion, voetencrème of handcrème? Of ging het hier niet om de verzorging, maar om bestrijding, zoals met voetschimmel, eczeem en kalknagels het geval is? Of zijn we iets aan het voorkomen, zoals met zonnebrand? De tandenborstel en tandpasta moeten ook al jaren de ruimte delen met de tandenstokers, flos en mondwater. Alleen de deodorant lijkt zijn monopolie nog niet verloren te zijn op het plankje.

Koopjesdrogisterij

Dit is een online drogisterij die over het gehele assortiment kortingen heeft lopen. Je kunt hier terecht voor het hele gezin, plus alle harige of gevederde gezinsleden, want ze hebben ook producten voor honden, katten, paarden, vogels en knaagdieren. Naast de gebruikelijke producten die je in een drogist kan verwachten, verkopen ze ook voeding, waaronder allerlei biologisch of organic beleg, zoals jam, pindakaas en spread, kruidenmixen en babyvoeding.

Bestellingen zijn binnen 24 tot 72 uur in huis en worden via PostNL verzonden. Alles wordt voorzien van Track&Trace.

Recensies: was het goedkoop of duurkoop?

Het is prettig als mensen die al ervaring hebben met een webshop, daar een review over schrijven en hun mening geven. Op die manier kunnen aankomende klanten zich een beeld vormen van het bedrijf waar ze mee in zee willen gaan en worden ze geholpen bij het maken van hun keuze. Wie had ooit gedacht dat een beoordeling ook nog eens goed voor je karma zou zijn.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (51)

drogist producten en etenswaren

Koopjesdrogisterij.nl EN Droginet DIEVEN ! is eerder ook al gebeurd. failliet, doorstart, alles eerder nog niet geleverd (wel betaald) GESTOLEN. NOOIT iets bij kopen . gaan weer failliet, dan ben je alles kwijt en de wet”’beschermd ze. > FOUT !

R

r

07-01-2024

2

drogisterij producten en etenswaren

Koopjesdrogisterij.nl EN Droginet DIEVEN ! is eerder ook al gebeurd. failliet, doorstart, alles eerder nog niet geleverd (wel betaald) GESTOLEN. NOOIT iets bij kopen . gaan weer failliet, dan ben je alles kwijt en de wet”’beschermd ze. > FOUT !

R

r

07-01-2024

3

Koopjesdrogisterij

Op 26 september 2023 een hele grote bestelling geplaatst koopjesdrogisterij. Dit was mijn eerste bestelling op de site vanwege de goeie aanbiedingen op de producten en erin geloven dat de verwachte levertijd van 1-3 dagen is. Op 29 september 2023, dus na 3 dagen, krijg ik een e-mail dat mijn bestelling is vertraagd. Dat ze deze zo snel mogelijk bij de leverancier gaan bestellen en op het moment dat het binnen is direct gaan versturen. Ik denk prima wachten we nog heel even, aangezien ze dus schijnbaar een levertijd van 3 dagen hebben wat helemaal niet waar is. Na 3 dagen krijg ik pas een e-mail dat er een aantal producten niet leverbaar is, terwijl ik binnen 3 werkdagen de producten al thuis zou moeten hebben. Leugenaars! Op 30 september 2023, een dag later, krijg ik bericht dat mijn bestelling is verzonden. Hierna heb ik problemen met POSTNL gehad. 4 dagen achter elkaar heb ik bericht gekregen van postnl dat mijn pakket op die dag wordt bezorgd. Iedere dag heb ik een melding gehad met de datum en tijd erop, maar niks is bezorgd en laat in de avond veranderde de tijd en datum van bezorging. 4 dagen later nog geen pakket binnen gehad van koopjesdrogisterij. Uiteindelijk belde ik met postnl en hun gaven mij het advies om te bellen met de verzender, omdat de verkoper een onderzoek moest starten. Dus mijn pakket was ZOEK! Ik belde met koopjesdrogisterij (HEEL MOEILIJK TE BEREIKEN). Ik kwam aan de lijn met een hele onvriendelijke medewerker en ze vertelde me dat het niet hun probleem was en dat ze het raar vond dat ze moest bellen POSTNL om een onderzoek te starten. Na een telefonische discussie heeft ze toch POSTNL gebeld en ze zou mij terugbellen. Ze belde mij terug en vertelde dat het bij de sorteercentrum van POSTNL erg druk was en ik nog 1 werkdag moest wachten. Achja ik dacht ik wacht al 14 dagen kan wel nog een dag bij.. De volgende dag zag ik op de POSTNL APP dat mijn pakket is beschadigd en dat het terug verzonden zou worden naar de verzender, dus naar koopjesdrogisterij. Weekend kwam er tussen en belde maandag met een medewerker van koopjesdrogisterij. Ik heb aangegeven dat ik het pakket niet meer wilde en erg ontevreden was met de service. Gelukkig had ik gekozen voor achteraf betalen en heb niks betaald! Bij deze dacht ik prima nooit meer iets bestellen van KOOPJESDROGISTERIJ! 2 dagen later ging thuis de bel af en zag ik een middelmatig grote pakket. Ik wist niet dat het van koopjesdrogisterij want de zaak was al afgesloten. Bestelling was gecancelled en de medewerker bood haar excuses aan. Ik heb het pakket geopend. Ik schrok me rot! Het was dus die pakket die beschadigd was. Ik had 2 kersensappen besteld in een glazen fles. Schijnbaar was eentje gebroken. Het eerste wat bij mij opviel was dat alles onder de kersensap zat en schimmelgeur. 1 van de kersensappen hebben ze eruit gehaald en derest van de supplementen (stuk of 6) zaten er helemaal onder en die hebben ze op deze manier naar mij toegestuurd zonder enig overleg. Stel je stuurt het op maak het iig dan schoon ipv zo vies met schimmel en kersensap terugsturen! Zo bizar en vies gatverdamme. Ik heb er foto’s van. Wat een vreselijke service!! Ik kan deze producten toch niet gebruiken. Bij 1 van de supplementen is de dop er van af waardoor het dus al die tijd is gaan beschimmelen vanwege de kersensap die erin zat. 1 tablet is letterlijk helemaal zwart. Dit is toch geen service! Ik walg van jullie en ik adviseer NIEMAND OM TE BESTELLEN VAN DEZE SITE! Ook had ik magnesiumvlokken besteld, die ook helemaal is opgetrokken door de kersensap. Ik zou er graag foto’s van willen delen mochten mensen hier niet in geloven ik ben echt in shock! Kijk aub naar mijn profielfoto daar zie je wat foto’s van de schandalige service van koopjesdrogisterij.

N

Neslie

14-10-2023

0

L'Oréal Feria preference 6.66

Ik heb 8 haarkleuringen van L'Oreal besteld en heb maar 1 haarkleuring ontvangen maar na een paar dagen hebben ze mijn overige geld terug gestort op mijn rekening mijn dank daarvoor voor hun eerlijkheid ik zal zeker nog bestellen bij Koopjes Drogisterij.

A

Anita Verbeke

06-08-2023

0

13 flessen fruitsap Schulp Niks gezie

G

Gabriël Ronsse

11-07-2023

0

Verzorgings producten

Alles keurig en voordelig met paar dagen in huis

R

Ron

09-07-2023

0

SCOONHEIDSPRODUCTEN BORLIND

Een produkt onbrak,men beloofde terugbetaling.Na 7 weken niets gezien,mailen of chatten heeft geen zin,altijd het automatisch antwoord

V

VAEL ROBERT

08-07-2023

0

diverse drogisterij produkten

Het is de zoveelste keer dat onze bestelling wordt vertraagd omdat er een artikel niet op voorraad is. In plaats dat de rest wordt toegestuurd en het ontbrekende wordt nagezonden wat toch een normale service zou zijn, moet ik wachten op de artikelen die ik nodig heb en heb inmiddels wel ruim € 80,- voorgeschoten. Bellen heeft geen zin, je krijgt te horen dat er nog twee wachtende voor je zijn maar na ruim een uur wachten wordt je automatisch verbroken met de vrolijke mededeling: "wat goed dat je zolang geduld hebt gehad, de verbinding wordt nu verbroken. Een schandalige service. .

F

Frits

03-07-2023

0

Heel veel maar niks ontvangen en onmogelijk de klantenservice te bereiken

A

Angela

13-06-2023

0

Verzorging producten

Op 5 juni bestelling gedaan , nu nog niets ontvangen! Al 2 dagen contact aan het zoeken via chat en bellen, 20 minuten in de wachtrij, ben je zogenaamd aan de beurt wordt de verbinding verbroken! Verschrikkelijk dit!

H

Hannie Hanegraaf-van Eijk

13-06-2023

0

Allerlei / veel

Op 6 juni 2023 bestelling geplaatst voor een totaal van iets minder dan 260 euro. Factuur reeds gehad. Verder niets- Maar dan echt niets! Die banner 'binnen 1-3 werkdagen verzonden' klopt dus helemaal niet en ik weet niet wat ik van die update van 02/03 moet geloven. Daar beloven ze je ook iets wat niet klopt. Na wat onderzoek kom je dan te weten dat je met je bezorgdheid niet alleen bent en je blijft zitten met de idee dat je door een bende mooipraters - ze werken dag en nacht- bent opgelicht. Ik hoop dat ik ongelijk heb - Kom op Koopjesdrogisterij!

L

Liesbeth Lambrechts

13-06-2023

0

Meerdere producten

Helaas; vandaag is het 12 juni en ik heb de 4e producten besteld welke ik oa gebruik voor een hoge bloeddruk. Ik heb ooit eerder hier iets besteld en was toen zéér tevreden. Nu dus nog niets gehoord, telefonisch, via chatbot en via mail géén reactie. Helaas heb ik eerder niet op deze site gekeken voor de reviews, anders had ik absoluut niet besteld. Spijt!

A

Astrid

12-06-2023

0

Prijzen zijn lager dan elders en voor €10 heb je een heel jaar gratis verzending. In 2 weken tijd waren wel min. 2x de prijzen verhoogd. Verzending duurde wel echt heel lang: 12 dagen. Veel was niet op voorraad, zelfs producten waarvan op de website stond dat het op voorraad was. Wachtlijst aan de telefoon dik een kwartier of zelfs dat ik de mededeling kreeg dat ik mijn telefoonnummer moest inspreken om terug gebeld te worden, alleen ik ben nooit terug gebeld.

K

Kelly

24-05-2023

1

Als je probeert om je af te melden van de mailinglijst dan heb je mooi een probleem! Talloze pogingen leiden tot niets; een mailtje sturen helpt niet en wordt ook niet beantwoord; de chat "snapt de vraag niet"... Waardeloos!!

R

Ruud

24-05-2023

1

Voedingssupplementen

Ze leveren de dingen die ze niet op voorraad hebben gewoon niet meer. Maar heb er wel voor betaald. 2x over gemaild, maar na ruim week nog nul reactie. Hele slechte gang van zaken.

C

Christiaan

16-05-2023

1

Koopjesdrogist

Al jaren koop ik bij koopjesdrogist, prijzen zijn prettig laag. Alleen de levertijd is de laatste 5 maanden veranderd van lang naar bijzonder lang wachten. Produkt wat ik heb besteld was op voorraad toen ik bestelde. Nu nog steeds, na checken op de site. Toch een mail ontvangen dat het produkt niet op voorraad is. Wonderlijk..... Vanaf begin dit jaar is de site veranderd, misschien ook het gehele bedrijf en de mensen die aan de top staan?

A

Annagreet

12-05-2023

1

Etherische oliën

Hmmmm I'm not amused :( Ik bestel al jaren bij koopjesdrogisterij en ben altijd een zeer tevreden klant geweest. Tot op heden, mijn bestelling komt maar niet en ik wacht er al 2 week op. Je kunt geen contact opnemen en op mails en klachtenformulieren reageren ze niet wat erg frustrerend is. Ik snap dat het druk is en personeelstekorten zijn, maar wees dan eerlijk over de stand van zaken en stuur iedereen gewoon een mail met uitleg. Ik hoop dat dit bedrijf in alle eerlijkheid zijn klanten tevreden gaat houden. Op een goede afloop??

C

C Clautist

10-05-2023

1

Maaltijdvervangers

Zéér tevreden, levertijd zéér kort ,prima prijs .

S

Sonja

09-05-2023

0

Terrible experience! No one answered my emails or calls , I’m waiting for my order more than one week , I didn’t get the track code , nothing !

E

Eva

08-05-2023

0

Dr. Van der Hoog

Op 30 april spullen besteld van Dr. Van der Hoog. Nu 5 mei nog geen reactie qua levering. Mail wordt niet beantwoord en telefonisch niet te bereiken. Na 20 minuten wordt er gezegd, kan geen verbinding maken. Spreek in met ordernummer en we bellen u terug. Heb er een hard hoofd in dat dit goed komt.

F

Frans

05-05-2023

1