Kokoswinkel.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Kokoswinkel.nl

Wie aan kokos denkt, denkt aan Ovide en hoort de rest van de dag “kijk uit malloot, een kokosnoot” door zijn of haar hoofd galmen. Dat is een goed moment om je te bedenken dat je nog een nieuwe pot kokosolie moet kopen, want die andere was net leeg. Om er achter te komen of Kokoswinkel een goede keuze is, kun je je hier laten adviseren door de klanten die je voor gingen, want een aantal heeft een recensie geschreven en hun mening verkondigt. Dankzij de reviews van hun ervaringen, ben jij geholpen bij het maken van een keuze.

Kokos; wondermiddel?

In de afgelopen jaren is de populariteit van kokosolie erg toegenomen. Er worden allerlei eigenschappen aan toegeschreven aan de olie die verkregen wordt door het uitpersen van het vruchtvlees van de kokosnoot. Van superfood tot middeltje tegen zo ongeveer alles, je kunt het zo gek niet bedenken. Of je er nu in wilt koken, bakken of braden, of juist als huidverzorging of haarverzorging wilt gebruiken, het is allemaal mogelijk. Bedenk wel dat kokosolie verzadigde vetzuren bevat en het daarom niet verstandig is de pot leeg te lepelen terwijl je televisie zit te kijken. Toepassen is iets anders dan het als troostvoer te gebruiken. Maar op het moment van een schrale huid, kun je naar hartenlust smeren.

Kokosolie; te kust en te keur

Net als de meeste andere soorten olie, is ook kokosolie in allerlei varianten te verkrijgen. Een kleine greep uit de mogelijkheden: biologisch, niet-biologisch, raw, puur, virgin of vierge, geurloos of koud geperst. Als de olie via de eerste koude persing verkregen is, betekent dat dat de kokosolie nog de zachte geur van kokos bevat en dus iets toevoegt aan het gerecht. Röstirondjes waren nog nooit zo lekker geweest.Kokoswinkel

Een van de plekken waar je kokosolie vanuit je luie stoel kunt bestellen is de webshop van de Kokoswinkel uit Venlo. De potten die je hier kunt kopen variëren van bescheiden potje tot emmer van 2,5 liter. Tevens zijn hier ook capsules te koop en vloeibare kokosolie voor de dagen dat het geen 25 graden of hoger is buiten. Ze voeren merken zoals Royal Green, Superfoodme, Now en Nutiva. De webwinkel beschikt over meerdere betaalmogelijkheden en manieren van levering. Bestellingen boven de 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Alle orders die op werkdagen voor 23 uur besteld zijn, worden de volgende werkdag geleverd.

Geurige recensies of stinkende reviews?

Het lezen van recensies is een van de manieren om er achter te komen of een bepaalde webshop iets voor jou is. Wat is bijvoorbeeld de mening van de consumenten voor jou over de kwaliteit van de producten? Is de klantenservice ook zo klantvriendelijk als het om een klacht of retour gaat? Hoe beoordelen klanten de service van de Kokoswinkel? Of wil je dat juist graag met ons delen? Schrijf dan vandaag nog een recensie van jouw ervaring en help de geïnteresseerde consumenten na jou bij het maken van een keuze. Alvast bedankt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)