NederlandReview

  Ervaringen Jimmy Joy

  In jouw drukke leven heb je vast niet altijd de tijd om uitgebreid te gaan zitten voor een avondmaaltijd of zelfs maar een ontbijt. Sommige mensen slaan het ontbijt zelfs over. Dan kan het handig zijn om een maaltijd te hebben die je makkelijk mee kunt nemen. kan dit voor je regelen. Maar zullen die shakes nou echt wel zo handig zijn? Zullen die drinks überhaupt nog wel lekker zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Jimmy Joy jouw drinks of shakes bij je thuis heeft bezorgd? En hoe zal de klantenservice van Jimmy Joy reageren als je ze om hulp of juist advies vraagt? De enigen die je hierover kunnen informeren zijn klanten die al eens een drink of shake van Jimmy Joy hebben geprobeerd. Lees hun reviews om te onderzoeken hoe zij Jimmy Joy beleven. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je een goed beeld van Jimmy Joy geven zodat je weet wat je van de kunt verwachten.

  Over Jimmy Joy

  Jimmy Joy is een merk dat makkelijk meeneembare etenswaren aanbiedt. Het merk is opgericht door Joey van Koningsbruggen. Hij wilde een soort voedsel ontwikkelen dat alles bevat wat je lichaam nodig heeft maar ook nog eens zo makkelijk te eten is als het drinken van een glas water. Je moet volgens hem makkelijk kunnen eten zonder de stress die het bereiden van maaltijden en recepten met zich meebrengt. Daarbij kun je het eten ook nog eens makkelijk overal mee naartoe nemen zodat je nooit meer een maaltijd over hoeft te slaan omdat je te weinig tijd hebt. Samen met zakenpartner Sam Rohn heeft hij Jimmy Joy gemaakt tot wat het nu is. Hij assortiment bestaat ook een aantal zogenoemde Plenny Drinks. De shake is al kant en klaar en je hoeft dus niet te rommelen met poeders en shakers. De ingrediënten hiervan zijn vitaminen, ijzer, eiwitten, vezels, magnesium, kalium, fosfor en nog wat andere ingrediënten. Ook zijnb er nog verschillende Plenny Shakes. Ze zijn er in verschillende smaken zoals aardbei, chocola, vanille, neutraal, mango en banaan. Deze zijn handig voor een snel ontbijt op een hectische morgen. En als je toch liever even snel iets vasts wilt eten zijn er ook nog verschillende bars waar je uit kunt kiezen.


  Soms hebben ze ook een limited edition, zoals hier de Plenny Shake Pumpkin Spice.

  Diensten van Jimmy Joy

  Alle drinks, shakes en andere producten van Jimmy Joy kunnen online worden besteld. De bezorgservice van Jimmy Joy stuurt deze dan netjes naar je op. Ook heeft Jimmy Joy een klantenservice die je kan helpen als je even wat voedingsadvies nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Jimmy Joy

  Heb jij wel eens wat van de drinks of shakes van Jimmy Joy geprobeerd? Zo ja, dan ben jij de perfecte persoon om ons meer over jouw ervaring met deze verstrekker van vloeibare voeding te vertellen. Hoe lekker zijn die drinks en shakes nou echt? Zit er genoeg in om geen honger te krijgen? Duurde het lang voor de bars door de bezorgservice van Jimmy Joy werden bezorgd? En wat is jouw persoonlijke oordeel over de klantenservice van Jimmy Joy? Schrijf een Jimmy Joy review en laat ons weten wat jouw mening over deze organisatie is.

  Jimmy Joy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Jimmy Joy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Jimmy Joy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Jimmy Joy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Jimmy Joy actief?

  Jimmy Joy is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jimmy Joy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.