NederlandReview

  Ervaringen Jasper Alblas

  Wil jij je ook fitter voelen en betere keuzes maken met betrekking tot voeding? Heb je last van overgewicht, eetbuien of diabetes dan kun je op internet overal adviezen en diëten vinden. Ook zijn er vele programma’s die je kunt volgen. Jasper Alblas biedt je ook verschillende programma’s die je kunt volgen voor een gezond eetpatroon in een fit lijf. Hier bij NederlandReview lees je wat de ervaringen zijn van mensen die zijn programma’s hebben gevolgd of nog volgen.

  Over Jasper Alblas

  Jasper Albas is iemand uit Amsterdam die wel het idee had gezond te leven, maar zich niet heel gezond voelde. Ook de mensen uit zijn omgeving hadden een dergelijke ervaring. Velen hadden chronische problemen met hun gezondheid zoals moeilijk inslapen, overgewicht, eczeem etc. Op zeker moment besloot hij dit eens goed uit te gaan zoeken. Na het lezen van vele boeken, het zien van verschillende documentaires, en het bijwonen van seminars (o.a. in de Verenigde Staten), begon hij een theorie te ontwikkelen over echt gezond leven in de huidige tijd. Hij legde zichzelf een bepaald levenspatroon op om te kijken wat het effect van de aanpassingen zouden zijn. Hij voelde zich fitter en kon zich beter concentreren. Ook viel hij makkelijker in slaap. Een vriendin van hem viel meteen ook af met dit levenspatroon. Hij heeft er nu zijn missie van gemaakt om andere mensen te helpen om overgewicht kwijt te raken en andere gezondheidsproblemen aan te pakken.


  Alcoholtips voor een strakke buik van Jasper Alblas

  Diensten

  Op de website van Jasper Alblas vind je een aantal onderdelen:

  • Producten: - Afslank Pakketten: Een pakket met recepten en eetplannen om een gezond leefpatroon te kunnen volgen.

  - Boeken en programma’s: Met het 7 x 7 Afslank Receptenboek, het Smoothie Afslank Plan, het Smoothie Afslank Plan digitaal, het Stop Diabetes Programma en het Stop Eetbuien Programma.

  - Persoonlijke consulten: Een persoonlijk consult in Amsterdam, of een consult via Skype of via de telefoon.

  - Supplementen: Visolie capsules of Vegetarische algenolie.

  • Artikelen: Afvallen, Gezond eten, Blog, Succesverhalen, Forum en Het erepodium.
  • Over Jasper Alblas: Zijn verhaal, Missie, Visie en Waarden, Jasper als spreker en Veelgestelde vragen.
  • Succesverhalen: Verhalen van verschillende mensen die de programma’s met succes hebben gevolgd.
  • Contact: Alle contactgegevens.

  Klachten

  Op alle programma’s die hij aanbied geeft Jasper Alblas 100% niet goed geld terug garantie. Je kunt het dus gerust proberen zou je zeggen. Heb je toch nog meer vragen dan kun je contact opnemen via Facebook, op het forum van de website of telefonisch via 020 21 013 18 (op werkdagen). Voor vragen over je bestelling kun je mailen naar support@jasperalblas.nl.

  Laat hier jouw review achter!

  Dit soort levens veranderende programma’s vragen erom om op zoek te gaan naar feedback van mensen die het al geprobeerd hebben of hier nog mee bezig zijn. Heb jij aan de hand van de programma’s van Jasper Alblas goede resultaten behaald? Of was je niet zo tevreden? Laat dan hier je reactie achter, zodat anderen kunnen leren van jouw ervaring!

  Werkt het dieet en de tips van Jasper Alblas? Lees hier succesverhalen of juist niet van klanten met ervaringen met het dieet. Zijn ze veel afgevallen

  Jasper Alblas
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  7.8
  71% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.2
  Service
  rating
  7.4
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Jasper Alblas

  Uw beoordeling

  Bodyhapyness afslankprogramma

  Ik ben heel blij met het boek. Ben zonder honger te hebben gehad 7 kg afgevallen. De recepten zijn heerlijk en we eten dagelijks uit het boek. Ben ook veel minder vermoeid. Ik ben echt heel zuinig met het boek. Het staat, als ik het gebruik altijd in een kunststof boekenstandaard. Toch laten de bladen aan de rug los. Heeft U een oplossing voor mij?
  Vriendelijke groeten van Jorien Sam.

  Door: Jorrien Sam15-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  8 kilo afgevallen!!

  ik ben echt superblij met de methode van jasper alblas! Het was een tip van een vriendin, die had het al geprobeerd. Ik ben na een tijdje werken nu al 8 kilo afgevallen en daar ben ik echt superblij mee. Het is nog niet 100% mijn streefgewicht, maar met andere methoden had ik al vanaf het begin meer problemen. En het gaat mij vooral om mijn buik.
  Nog even volhouden dus!!

  Door: Marlies18-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Bodyhappiness

  Super gezond programma. Wel even wennen aan het koken, maar als je dat goed plant ontdek je zoveel heerlijke recepten en heb je nauwelijks honger. Zeer aan te raden!

  Door: Tessa 16-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Challenge

  Geweldig! 10 kilo kwijt!

  Door: irma steenhuis11-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Weg met buikvet

  + heerlijke recepten en snel klaar
  + geen honger
  + gestaag 8 kilo kwijtgeraakt
  + moeiteloos
  + leuk forum op FB

  - beetje onpersoonlijk

  Door: K.de N29-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Strakke buik bijbel

  Strakke buik bijbel ontvangen, goeie tips niet wetend dat ik mij ook ineen keer geabonneerd heb op een video van 20 euro per maand die ik NOOIT heb ontvangen, en mij dus niet bewust van was, meerdere malen alles uitgelegd, mailadres / bestelling, niets was eerst te traceren.. hoe kun je mij dan een video sturen en toch 20 euro per maand in rekening brengen?Uiteindelijk maanden verder en met moeite het abonnement op kunnen zeggen, inmiddels honderden eurO’s armer... alleen het product wat ik WEL had gebruikt werden de gelden retour gedaan en geen reactie meer gekregen,.. kortom; Onpersoonlijk en onprofessioneel

  Door: N17-06-2020
  H. van der W.11-08-2020

  De Strakke Buik bijbel is toch van Oscar Helm? En niet van Jasper Alblas....

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  overtollig lichaamsvet snel verbrand

  Al een aantal jaren ben ik vrij onzeker en dat komt met name door mijn lichaamsvet. Diverse diëten sloegen niet aan, dus ik had eigenlijk al besloten overal mee te stoppen. Tot ik op een dag bij Jasper Alblas terecht kwam. Bij het lezen van het verhaal op de website raakte ik meteen enthousiast en ik had echt het idee dat dit mij kon helpen om van mijn overtollige lichaamsvet af te komen. Ik heb dan ook het Afslank Pro Pakket besteld. Hiermee kreeg ik complete controle over mijn voeding, verbrandde ik mijn buikvet en voelde ik me een stuk energieker in het dagelijks leven. De prijs is wat hoog, maar ik ben blij dat ik deze investering gedaan heb. Eindelijk durf ik weer normaal over straat zonder mij ergens voor te schamen.

  Door: Monique Veenstra25-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is Jasper Alblas een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Jasper Alblas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 71% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Jasper Alblas actief?

  Jasper Alblas is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, Fit(ness), Afvallen, Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jasper Alblas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.