Ironmaster-eu.com

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Ironmaster-eu.com

Ben je op zoek naar fitnessartikelen om thuis te gebruiken? Dan is het assortiment op Ironmaster-eu.com wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over deze online shop en bijbehorend bedrijf. Alle reviews zijn objectie geschreven.


Wat is Ironmaster-eu.com?


Via Ironmaster-eu.com kan fitnessapparatuur besteld worden. Deze online shop is onderdeel van het bedrijf Ironmaster. De meeste klanten gebruiken de fitnessapparaten om thuis te gebruiken. Maar, het is ook mogelijk om een zakelijke bestelling te doen. Iedereen is welkom om vragen te stellen. Het kan raadzaam zijn om eerst de klantenservice pagina of Experience Store te bezoeken. Wellicht staat daar het antwoord op je vraag al tussen. Er wordt aangegeven dat je gebruik kan maken van deskundige kennis.


Geschiedenis


Deze onderneming is in 1978 opgericht in de Verenigde Staten. Ze stellen toonaangevend te zijn als het gaat om vernieuwende krachtartikelen voor persoonlijke training. Daarnaast geven ze aan bekend te staan om de productie van hoge kwaliteitsartikelen voor de thuis fitnessbranche. Ze hebben een rijke historie in de wereld van fitnessproducten. Het Europese hoofdkantoor is gehuisvest in Almere.


Bestellen


Wil je een online bestelling doen? Dit is binnen een aantal stappen te realiseren. Je kunt als gast of met een klantaccount bestellen. Als je voor een account kiest brengt dat voordelen met zich mee. Zo hoef je bij een nieuwe bestelling niet steeds het leveringsadres in te voeren. Ook heb je eenvoudig inzage in de bestelhistorie. Accounthouders zijn als eerste op de hoogte van acties en aanbiedingen. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. De betaalmethodes worden getoond tijdens het afrekenproces.


Retourinformatie


Soms is er een reden om af te zien van een aankoop. Dan kan het een idee zijn om een retour in gang te zetten. Je hoeft hier geen verzekering voor af te sluiten. Er geldt een retourtermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kan iets teruggestuurd worden, zonder een reden van opgaaf door te geven. Deze fase gaat van start op het moment dat je je bestelling fysiek hebt ontvangen. Als er aan retourvoorwaarden wordt voldaan kan je een terugbetaling verwachten. Voorwaarden zijn bijvoorbeeld dat iets ongebruikt is en in de originele verpakking zit.


Aanmeldproces retourneren


Je kan een retour aanmelden via je ironmaster-account. Een andere optie is om een retourformulier in te vullen. Je moet dit formulier dan per mail versturen naar sales.online@ironsmaster-eu.com. Na ontvangst krijg je binnen een werkdag de retourinstructies toegezonden. Retourpakketten kunnen naar een pakketpunt gebracht of thuis opgehaald worden. Na ontvangst wordt direct een controle uitgevoerd. Je kan iets terug laten betalen of een ruiling in gang zetten.


Klachtenregeling


Het zou kunnen gebeuren dat er op enig moment ontevredenheid ontstaat. In een dergelijke situatie is het mogelijk om een klacht in te dienen. Klachten worden afgehandeld volgens regels die zijn vastgelegd in een klachtenprocedure. Zowel de koper als verkoper zal zich aan deze procedure moeten houden. Klachten worden in de regel binnen 14 dagen beantwoord. Soms is er een langere verwerkingstijd nodig. Als dit zo is word je hiervan op de hoogte gebracht. Uiteindelijk wordt er een oplossing voorgesteld. Als je je hier niet in kan vinden, ontstaat er een geschil, welke vatbaar is voor de geschillenregeling. Sinds een aantal jaar kan een klacht ook gedeponeerd worden bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Ironmaster? Heb jij weleens een bestelling gedaan via Ironmaster-eu.com? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat heb je hier besteld? Ben je tevreden over de kwaliteit? Wat vond je van het bestelproces en service? We waarderen het enorm als je je visie deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)