NederlandReview

  Ervaringen Het Koelkastcoach Dieet

  En weer een nieuw dieet die zegt anders te zijn dan alle andere diëten en daadwerkelijk ervoor te zorgen dat jij kilo's afvalt. Voordat je je overgeeft aan een nieuwe levensstijl is het goed om je in te lezen in de ervaringen van andere mensen die dit dieet hebben gevolgd. Want werkt het wel? En hoe dan? Is het wel verantwoord en gezond? Is het makkelijk te volgen? Wat zijn de kosten? Lees succesverhalen van ervaringsdeskundigen, áls die er tenminste zijn! Voordat je jouw vaste gewoontes rigoureus omgooit op basis van een nieuw advies van een voedselgoeroe is het verstandig je goed in te lezen om goed te weten wat de voor- en nadelen zouden kunnen zijn. Lees dUS-Reviews van anderen!

  Over Het Koelkastcoach Dieet

  80% van de mensen die een dieet volgen, komt achteraf weer aan. Veel diëten zijn er zelfs op gericht jou een paar kilo af te laten vallen (zoals de beruchte crash diëten), en die werken vaak wel, maar het lichaam reageert in de regel door achteraf weer extra aan te komen. Oftewel: het gevreesde jojo-effect. Volgens KoelkastCoach Sabine Leijten zijn andere diëten namelijk verkeerd opgebouwd, het gaat immers niet enkel om het aanpassen van wat je eet, maar ook om een gedragsverandering. Het Koelkastcoach Dieet is er dan ook op gericht geleidelijk aan eetgewoonten te laten veranderen. Het programma is een online coachingstraject van zestig dagen waarin je je een gezond voedingspatroon eigen maakt en zo voorgoed van slechte eetgewoontes en daaruit resulterend overgewicht aan te pakken en te voorkomen.


  Sabine Leijten bij RTL Live over het hoge zoutgehalte in ambachtelijk brood

  KoelkastCoach

  Diensten van Het Koelkastcoach Dieet

  Om mensen te helpen en te ‘inspireren’ wordt er veel gepresenteerd, vooral online op de eigen website in de vorm van video’s, recepten en artikelen. Zo zijn er uitgewerkte weekmenu’s met iedere dag een ander ontbijt, lunch en diner. Recepten heten makkelijk en lekker te zijn. Ook biedt Het Koelkastcoach Dieet kant-en-klare boodschappenlijstjes en online coaching aan. Het is de bedoeling dat je zo spelenderwijs alles over voeding leert, waardoor je beter overwogen keuzes maakt en daarmee gezonder leeft. Daarmee zou je automatisch ook afvallen tot een gezond gewicht en dat bovendien goed kunnen volhouden. Als bonus krijg je toegang tot de besloten Facebookgroep en ontvang je de eboeken "39 Gezonde Snacks” en "13 Regels Voor Een Gezonde Levensstijl”. Deelnemers betalen eenmalig het bedrag voor het lidmaatschap.

  Heb jij ervaringen met Het Koelkastcoach Dieet?

  Laat van je horen! Wij en de rest van Nederland zijn razend benieuwd naar reviews over Het Koelkastcoach Dieet. Kun jij een succesverhaal vertellen of viel het tegen? Hoeveel ben je afgevallen? Was het goed te doen, zijn de adviezen gezond en de recepten lekker? Kreeg je waardevolle tips mee? En natuurlijk de hamvraag: is het je gelukt na het volgen van het idee, je nieuwe gezonde gewicht te behouden? Laat een review achter en deel je ervaringen, succesverhalen en andere tips over Het Koelkastcoach Dieet op NederlandReview!

  Er is weer een nieuw dieet op de markt: Het Koelkastcoach Dieet! Maar wat voegt dit toe? Hoe werkt het? Lees hier reviews en succesverhalen online!

  Het Koelkastcoach Dieet
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Het Koelkastcoach Dieet

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Het Koelkastcoach Dieet een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Het Koelkastcoach Dieet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Het Koelkastcoach Dieet actief?

  Het Koelkastcoach Dieet is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, Fit(ness), Afvallen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Het Koelkastcoach Dieet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.