NederlandReview

  Ervaringen Herbafit

  Je gezondheid is behoorlijk belangrijk. Daarom moet je er ook voor zorgen dat je de juiste vitamines, mineralen en andere voedingssupplementen binnen krijgt. Maar waar kun je die vinden? Één winkel die ze aanbiedt is Herbafit. Maar wat zal de kwaliteit van hun vitamine C zijn? Zullen hun voedingssupplementen wel lekker smaken? Zul je je fitter voelen met hun vitamine D? Zal hun cosmetica echt beter voor je zijn dan andere cosmetica? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Herbafit de biotine bij je aflevert? En zal de klantenservice van Herbafit je wel proberen te helpen als je ergens vragen over hebt? De enigen die je dit kunnen vertellen zijn de mensen die al eerder iets bij Herbafit hebben gekocht. Lees hun reviews om te ontdekken of Herbafit misschien wel een product voor jou verkoopt. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je helpen om uit te zoeken of Herbafit jouw soort winkel is.

  Over Herbafit

  Herbafit is een winkel die gezondheidsproducten verkoopt. Sinds kort heeft het bedrijf een nieuw hoofdkantoor in Amersfoort. Ze weten dat stress en de dagelijkse hectiek zo zijn invloed kunnen hebben op je gezondheid. Ook het milieu en een onevenwichtig dieet zijn dingen die hierbij een rol kunnen spelen. Ze beweren dat je pas echt beseft hoe belangrijk je gezondheid is als het eigenlijk al net wat te laat is. Hierom wil Herbafit supplementen aanbieden die plantaardig zijn en samengesteld naar het voorbeeld van de natuur. Zo hebben ze een hele selectie voedingssupplementen die goed zijn voor je ogen, aders, botten, vertering, hart- en vaatstelsel, blaas, gewrichten, urinewegen, vertering, bloedsuiker en spieren. Een aparte categorie is gereserveerd voor Vitamine B, C, D, E en K. In hun afdeling cosmetica kun je Q10-producten, Hyalronan-producten en wierrookcreme vinden. Voor een goede balans tussen lichaam en geest is er vele producten voor zowel de man als de vrouw. Deze producten geven je figuur, geheugen en/of zenuwen een boost. Ook kunnen ze je helpen ontspannen als je moeite hebt met je rust te vinden. Ze hebben thema’s zoals arginine, Vitamine B12, passiebloem en biotine.


  Wat Herbafit workout oefeningen. In het Engels, maar de oefeningen blijven hetzelfde.

  Diensten van Herbafit

  De voedingssupplementen en andere producten van Herbafit kunnen online besteld worden. Op hun website heb je de mogelijkheid om een product aan te klikken en het in je online winkelwagentje te stoppen. De bezorgservice van Herbafit brengt het vervolgens bij je thuis. Ook is er een Herbafit klantenservice die je kan helpen als je hulp of advies nodig hebt,

  Klachten, Complimenten en Tips voor Herbafit

  Heb je al eens eerder vitamine of een ander product bij Herbafit gekocht? Dan kun jij ons vast wel meer vertellen over deze gezondheidswinkel. Kon je snel de juiste cosmetica vinden op hun website? Zijn hun voedingssupplementen wel lekker? Merk je verschil nadat je begonnen bent met het slikken van hun vitamines? Hoe lang duurde het voorde bezorgservice van Herbafit je biotine bezorgde? En heeft de klantenservice van Herbafit je goed geholpen toen je ze nodig had? Schrijf je eigen review en laat ons weten wat jouw mening over Herbafit is. Op die manier kun je potentiële klanten van Herbafit informeren over wat ze kunnen verwachten als ze zelf iets bij Herbafit kopen.

  Herbafit
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Herbafit

  Uw beoordeling

  bestelling snel in huis

  + bestelling telkens snel in huis geweest en ik vind de producten keuze ook goed
  - leuk dat ze kwantumkorting aanbieden, maar daarvoor moet je wel heel veel voor kopen en doe ik eigenlijk nooit

  Door: Lesly de Goede01-03-2018
  https://bit.ly/37wD8yR17-02-2020

  Hey Lesly de Goede, Het is altijd goed om samen te beginnen met afvallen. Absoluut wanneer heel Nederland bezig blijft met afvallen is komen we met ze alle op een punt dat dieren een punt blijven. Daarom heb ik dit ook gedaan en geef mijn ervaring door om dit toe te kennen voor iedereen. 1 week vegan! ALs je het hele verhaal wilt horen, aarzel dat niet op me een mailtje te sturen. Kopieer de link en laat me weten wat je vind! Waar ik wel heel veel kan appreciëren is toch dat dit enig sinds iets weg heeft van Herbalife

  David van der Wal 17-02-2020

  Reactie hierboven

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Herbafit een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Herbafit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Herbafit actief?

  Herbafit is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, Fit(ness), Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Herbafit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.