Herbafit

8.5
8

Bestellen

8

Service

8

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Herbafit

Je gezondheid is behoorlijk belangrijk. Daarom moet je er ook voor zorgen dat je de juiste vitamines, mineralen en andere voedingssupplementen binnen krijgt. Maar waar kun je die vinden? Één winkel die ze aanbiedt is Herbafit. Maar wat zal de kwaliteit van hun vitamine C zijn? Zullen hun voedingssupplementen wel lekker smaken? Zul je je fitter voelen met hun vitamine D? Zal hun cosmetica echt beter voor je zijn dan andere cosmetica? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Herbafit de biotine bij je aflevert? En zal de klantenservice van Herbafit je wel proberen te helpen als je ergens vragen over hebt? De enigen die je dit kunnen vertellen zijn de mensen die al eerder iets bij Herbafit hebben gekocht. Lees hun reviews om te ontdekken of Herbafit misschien wel een product voor jou verkoopt. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je helpen om uit te zoeken of Herbafit jouw soort winkel is.

Over Herbafit

Herbafit is een winkel die gezondheidsproducten verkoopt. Sinds kort heeft het bedrijf een nieuw hoofdkantoor in Amersfoort. Ze weten dat stress en de dagelijkse hectiek zo zijn invloed kunnen hebben op je gezondheid. Ook het milieu en een onevenwichtig dieet zijn dingen die hierbij een rol kunnen spelen. Ze beweren dat je pas echt beseft hoe belangrijk je gezondheid is als het eigenlijk al net wat te laat is. Hierom wil Herbafit supplementen aanbieden die plantaardig zijn en samengesteld naar het voorbeeld van de natuur. Zo hebben ze een hele selectie voedingssupplementen die goed zijn voor je ogen, aders, botten, vertering, hart- en vaatstelsel, blaas, gewrichten, urinewegen, vertering, bloedsuiker en spieren. Een aparte categorie is gereserveerd voor Vitamine B, C, D, E en K. In hun afdeling cosmetica kun je Q10-producten, Hyalronan-producten en wierrookcreme vinden. Voor een goede balans tussen lichaam en geest is er vele producten voor zowel de man als de vrouw. Deze producten geven je figuur, geheugen en/of zenuwen een boost. Ook kunnen ze je helpen ontspannen als je moeite hebt met je rust te vinden. Ze hebben thema’s zoals arginine, Vitamine B12, passiebloem en biotine.

 

Diensten van Herbafit

De voedingssupplementen en andere producten van Herbafit kunnen online besteld worden. Op hun website heb je de mogelijkheid om een product aan te klikken en het in je online winkelwagentje te stoppen. De bezorgservice van Herbafit brengt het vervolgens bij je thuis. Ook is er een Herbafit klantenservice die je kan helpen als je hulp of advies nodig hebt,

Klachten, Complimenten en Tips voor Herbafit

Heb je al eens eerder vitamine of een ander product bij Herbafit gekocht? Dan kun jij ons vast wel meer vertellen over deze gezondheidswinkel. Kon je snel de juiste cosmetica vinden op hun website? Zijn hun voedingssupplementen wel lekker? Merk je verschil nadat je begonnen bent met het slikken van hun vitamines? Hoe lang duurde het voorde bezorgservice van Herbafit je biotine bezorgde? En heeft de klantenservice van Herbafit je goed geholpen toen je ze nodig had? Schrijf je eigen review en laat ons weten wat jouw mening over Herbafit is. Op die manier kun je potentiële klanten van Herbafit informeren over wat ze kunnen verwachten als ze zelf iets bij Herbafit kopen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Anderen bekeken ook

close

Herbafit

Vergelijk reviews en bekijk Herbafit