Healthy Fit Plus

Alle reviews

Healthy Fit Plus

40% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Werkt niet

  Deze capsule werkt niet.
  Blijkt dat je zelf veel moet sporten voor resultaat.
  Zonder deze capsule met alleen sporten is gebleken een groter resultaat te hebben.
  Kortom weggegooid geld.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  geen resultaat

  Ik heb Healthyfit een maand gebruikt en als ze hier placebo's gebruiken heb ik ze gehad , ben geen gram afgevallen.
  Op dieet gaan en flink sporten om af te vallen is prima maar daar ben je dit dus niet voor nodig kan je die € 80 voor iets anders gebruiken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  mindere ervaring

  Heb Helthyfit+ voor 30 dagen gebruikt, mijn eetpatroon en lichaamsbeweging postief aangepast, maar nog geen kilo
  Afgevallen. Wel zo'n 80 euro lichter geworden.
  Bij navraag werd me medegedeeld dat ik het nog maar door
  moest gaan.
  Nou nee dus middel helpt niet.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede klantenservice

  Mijn moeder heeft de capsules via the health club gekocht en helaas was het pakketje de eerste keer niet goed aangekomen. Nadat ik een e-mail stuurde naar the health club, werd het pakketje snel toch nog opgestuurd! Of het product goed werkt gaan we meemaken, maar de klantenservice is in iedergeval top! Zeker een aanrader

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Beschadigde verpakking

  Pakketje van 60 pillen beschadigd ontvangen. Doosje was opengegaan en 36 pillen waren kapot en verpulverd.
  Geen mogelijkheid tot contact. Niet per WhatsApp, email of telefoon. Wel de rekening gehad van een incassobedrijf dat verwijst naar een telefoonnummer dat niet bereikbaar is.

Anderen bekeken ook

Webvitaal
3 reviews

Webvitaal.nl is een webwinkel met hoogwaardige voedingssupplementen van hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Lees hier de reviews van consumenten die...

Viata
27 reviews

Viata.nl, geliefd of gehaat? Lees het hier! Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslis...

Pranayur
1 reviews

Pranayur: eeuwenoude Indiase traditie helemaal van nu. Wil je actief en gezond leven en ben je benieuwd naar ayurvedische middelen? Dan is Pranayur...

Jasper Alblas
8 reviews

Wil jij je ook fitter voelen en betere keuzes maken met betrekking tot voeding? Heb je last van overgewicht, eetbuien of diabetes dan kun je op int...

Healthy Fit Plus

Overweeg je dit voedingssupplement, maar wil je eerst de meningen en ervaringen lezen van gebruikers voor jou? Dan is het prettig dat sommige van hen hier hun recensies en beoordelingen hebben gedeeld. Daardoor krijg ij een betere indruk van het product en het effect. Straks zelf een review schrijven? Kom dan gerust nog eens terug.

Zomer in aantocht
Zodra het weer warmer wordt, het zonnetje langer schijnt en de vakantie geboekt is, krijgt een deel van de Nederlanders last van stress. Hun lichaam is nog niet klaar voor die bikini. Tenminste, dat vinden ze zelf. De feestdagen en de winter zijn nog wat te zien, ze voelen zich nog niet fit en als ze in de spiegel kijken, ontbreekt het ‘in shape’ zijn. Vervolgens wordt Google geraadpleegd hoe je zo snel mogelijk die overtollige kilo’s kunt kwijtraken en een perfect lichaam kun krijgen, zonder al te veel moeite, uithongeren of continu met je hoofd in een toilet te hangen.

Steuntje in de rug
Totdat je kunt toveren, zul je er toch echt voor moeten werken. Het meest voor de hand liggende is een gezondere levensstijl, dus gezond eten, meer bewegen en veel water drinken. Maar er zijn ook voedingssupplementen op de markt die zouden helpen bij het verliezen van de kilo’s en centimeters. Vaak onderdrukken deze het hongergevoel en geven ze de gebruiker extra energie, waardoor ze gewichtsverlies bevorderen.
Healthy Fit Plus
Dit is zo’n supplement wat bedoeld is te helpen bij het afvallen en het behouden van het resultaat. Het is verkrijgbaar in flesjes met 60 capsules. Dit is genoeg voor een maand. Naar eigen zeggen, combineren ze de natuur met de wetenschap.

De helpende bestanddelen zijn volgens de website gluccomannan is een voedingsvezel die het hongergevoel onderdrukt en de bloedsuikerspiegel helpt stabiliseren, acai voor meer energie, verhoogde vetverbranding en een beter immuunsysteem, cellulose voor vezels, en acetyl L-carnitine voor de vitaliteit van het zenuwstelsel, hart, bloedvaten, alvleesklier, spieren en lever.

Let op! Dit product is niet geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Reviews voor en door consumenten
Heb jij onlangs dit voedingssupplement gebruikt? Schrijf dan vandaag nog een recensie over jouw ervaring. Lezers zullen onder andere geïnteresseerd zijn in de behaalde resultaten en de waarheid achter een aantal beweringen van de fabrikant. Dus, verdween jouw buikvet als druppels water op een hete kookplaat? Hoelang duurde het voordat je daadwerkelijk verschil zag? Voelde jij je fit? Vlogen die overtollige kilo’s er echt zo snel af? Did you gain your perfect body inclusief strakke buik? Ben je doorgegaan of gestopt nadat je jouw ideale gezonde gewicht bereikte? Jouw mening en beoordeling van het product, helpen geïnteresseerde consumenten namelijk enorm bij het maken van de uiteindelijke keuze.

}