Happyweight

Alle reviews

Happyweight

86% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Adviezen zijn motiverend en hebben geholpen met afvallen

  Best wel even pittig om te leven naar andermans adviezen.
  Maar ik merkte al gauw dat het echt wel beter voor me was. Ik ben niet voor niets zoveel kilootjes te zwaar natuurlijk...

  Na een tijdje ging het al beter. Vooral de maaltijdtips hielpen goed.

  De manier van aanmoedigen beviel me uiteindelijk juist heel erg. Vriendelijk, maar motiverend. Streng, maar toch ook aardig.

  Ben al 8 kilo kwijt inmiddels en heb wel het idee dat ik dit vol ga houden. Heb genoeg handvaten gekregen om nu zelf dit voort te zetten en daar ben ik al erg blij mee!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Afgevallen eindelijk

  Ik zit eindelijk op mijn nieuwe gewicht
  Dat heeft wat jaartjes gekost.
  Nu nog volhouden

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goede voornemens: eindelijk afvallen

  Voor het nieuwe jaar had ik als voornemen: afvallen. Maar nu ècht. Dus heb me ingeschreven bij Happy Weight.
  Ik kan nog weinig zeggen over de resultaten natuurlijk, maar ik vind de communicatie erg prettig en stimulerend. Heb er vertrouwen in dat ik die kilootjes nu eindelijk ga kwijtraken en daar ben ik al heel blij mee.
  Voel me echt gesteund hier!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online programma werkte niet

  Online programma werkte niet, voor mij dan, helaas. ik heb er gewoon niet het geduld voor en heb geen doorzettingsvermogen. die snoepjes kan ik niet laten liggen.

  Misschien toch maar zo'n kliniek, maar ik weet niet of ik dat durf...

  Happy Weight is toch een schriftelijk programma? Tenminste dat had ik begrepen. Mijn nichtje vertelde der laatst over. Ze was erg enthousiast.

  Online, maar je krijgt er toch een coach die je verder begeleid, tijdens,het traject?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vergoed door de zorgverzekering

  Mijn gewicht begon echt problematisch te worden, dat vond ook de huisarts...

  Ik moest er echt iets aan doen en mij werd Happy Weight geadvsieerd. De naam klinkt nogal kinderachtig, dat vond ik, maar het is een heel serieus bedrijf.

  En goed om te weten dat de zorgverzekering het vergoed. In mijn geval dan, daar zijn denk ik wel voorwaarden aan.

  Zwaar, maar tevreden. Nu nog volhouden, maar ik heb vertrouwen...

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Afgevallen en aangekomen

  Helaas, het afvallen was maar tijdelijk. Alweer. Een vriendin van mij had wèl succes hiermee, maar voor mij heeft het uiteindelijk niet geholpen. Op naar het volgende dieet!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  succes at last!

  Na honderden pogingen - voor mijn gevoel - dan was ik somber gestemd. Niks werkte, of het zat er meteen weer aan. Maar hierbij heb ik dus wel succes! 8 kilo lichter - en dat wordt misschien nog meer! Ik vond dit veel makkelijker vol te houden dan andere, het is meer een levensverandering dan snel afvallen.

  Gaat het nog steeds goed Anne? Ben benieuwd of Happy Weight blijvend effect heeft.

Anderen bekeken ook

Viata
29 reviews

Viata.nl, geliefd of gehaat? Lees het hier! Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslis...

Steviahouse
3 reviews

Gezond leven is erg belangrijk en wordt ook steeds populairder. Maar waar kun je nou terecht voor de allerbeste superfoods, specerijen, zouten en a...

Pranayur
1 reviews

Pranayur: eeuwenoude Indiase traditie helemaal van nu. Wil je actief en gezond leven en ben je benieuwd naar ayurvedische middelen? Dan is Pranayur...

Jasper Alblas
8 reviews

Wil jij je ook fitter voelen en betere keuzes maken met betrekking tot voeding? Heb je last van overgewicht, eetbuien of diabetes dan kun je op int...

Happyweight

Ongekend! Ontdek ook wat anderen vinden van Happyweight. Happyweight is een dieet wat voor veel mensen zeer geschikt is. Met de juiste voeding en recepten kunt u gezond en fit worden. Er zijn volop succesverhalen dieet. Gelukkig is het niet weer een van die afvalboeken. Het gaat immers om een goed voedingsadvies en gezond dieet. Op NederlandReview kunt u meerdere ervaringen lezen van anderen over Happyweight. Ook u kunt uw review en beoordeling achterlaten op NederlandReview.

Over Happyweight
Happyweight is een manier om op een gezonde manier uw ideale en gezonde gewicht te bereiken. Het maakt niet uit of het om een problematisch overgewicht gaat of een paar pondjes om een kledingmaatminder te passen. Happyweight is de manier om succesvol af te vallen. Het werkt allemaal niet zo moeilijk. Het is een eenvoudig dieet. U gaat gewoon gezonder leven! Het is geen wonderdieet waarmee u snel veel gewicht zult verliezen. Het is een verandering van uw complete leefstijl. Het is daarmee mogelijk om niet alleen gewicht te verliezen, maar ook om slank te blijven. 

Happyweight is een persoonlijke uniek en nieuw programma om u te helpen gewicht te verliezen en af te vallen. Het is samengesteld door bewegingswetenschappers en diëtisten. Het is ook uitgebreid getest in de praktijk. 
Wat u leren gaat in de cursus:
 •    Vermijd dikmakers
•    Drink veel en wordt slank
•    Gewoon blijven snoepen en toch afvallen
•    Geen jojo effect meer
•    Honger uit uw hoofd halen
•    Geen vitaminen of mineralen tekort
•    Volop andere tips
Het is belangrijk om stap voor stap gewicht te verliezen met leuke opdrachten, testen en ook een plan voor de hele week. Geen poeders, pillen, shakes of andere wondermiddelen bij het Happyweight dieet.U mag gewoon alles eten. 

Diensten van Happyweight
Er zijn een drietal pakketten waar u uit kunt kiezen. Zo is er het Happyweight personal dieet pakket, het Happyweight kids pakket en ook het Happyweight stippenplan. Het is belangrijk om het juiste plan te kiezen welke bij u past. 

Klachten, tips en complimenten over en voor Happyweight
Is  uw leven verandert door Happyweight? Heeft u een klacht over Happyweight? Laat het hun weten door contact met hun op te nemen. Op die manier ontstaat er een communicatie waarmee u tot een oplossing kunt komen. Natuurlijk zal Happyweight er alles aan doen om de klachten goed op te lossen. 

Uw mening over Happyweight
Bent u bekend met het Happyweight dieet? Heeft u het al uitgeprobeerd? Deel uw mening over het Happyweight dieet en deel uw mening met anderen. Geef een review of beoordeling over Happyweight op NederlandReview. Op die manier kunt u vele andere mensen helpen meteen goed advies over Happyweight. 

 

Lees succesverhalen! Werkt het stippenplan en valt u af met de recepten? Lees ervaringen bij NederlandReview en zie of happy weight werkt!

}