NederlandReview

  Ervaringen Glucosamine.com

  Hoe goed je ook eet, er is altijd wel de kans dat je bepaalde voedingsstoffen mist. Die kun je dan aanvullen met voedingssupplementen. De juiste supplementen vinden is echter niet altijd even eenvoudig. Bij Glucosamine.com kun je een aantal supplementen op basis van glucosamine vinden. Maar wat zal de kwaliteit van die glucosamine nou eigenlijk zijn? Waar kan die glucosamine je allemaal bij helpen? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Glucosamine.com de supplementen voor je kraakbeen bij je thuisbezorgd? En wat voor een klantenservice kun je van Glucosamine.com verwachten als de supplementen voor je hart toch niet zo werken als je had gedacht? Alleen mensen die al eens wat supplementen van Glucosamine.com hebben geprobeerd kunnen je hier wat meer over vertellen. Kijk naar hun reviews om te ontdekken wat hun mening over deze supplementen nou eigenlijk is. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen zullen je vertellen wat je allemaal over Glucosamine.com moet weten voor je een bestelling plaatst.

  Over Glucosamine.com

  Glucosamine.com is een bedrijf dat voedingssupplementen aanbiedt. Ze richten zich hierbij voornamelijk op supplementen die gemaakt zijn op basis van glucosamine. De oprichter van Glucosamine.com, Drs. Kris Kuiper, is een inspanningsfysioloog die van mening is dat het aantal supplementen tegenwoordig niet meer te overzien is en dat veel van deze supplementen eigenlijk nutteloos en soms zelfs wat gevaarlijk zijn. Glucosamine.com wil licht in de duisternis brengen door alleen de allerbeste voedingssupplementen aan te bieden. Ze mogen niet te duur, ongezond of minder werkzaam zijn, anders komt een supplement niet door de selectie. Van de producten die wel door selectie zijn gekomen zijn er een aantal gericht op kraakbeen. Voorbeelden hiervan zijn ASU Forte, Glucosamine, Natuurlijke Vitaminen, Arthro-5 en Chondroïtine. Voor je botten hebben ze Osteo-10 en Vitamines D3 & K2. Dan zijn er nog wat producten die zich richten op het hart. Daaronder vallen Coenzym Q10, Omega-3 en Magnesium & Taurine. En voor je weerstand zijn er dan nog Natuurlijke Vitamine C, Natural Multi en Natuurlijke Vitamine B. Maar sommige van hun producten hebben meerdere functies. Zo zorgt Natuurlijke Vitamine C ook voor meer energie en helpt Omega-3 bij het gezond houden van je hersenen.


  Natuurlijk is de basis van alles nog steeds gezonde voeding.

  Diensten van Glucosamine.com

  Alle supplementen van Glucosamine.com kunnen online worden besteld. Er is een Glucosamine.com bezorgservice die je potje Vitamine Multi or Arthro-5 netjes inpakt en naar je opstuurt. Ook heeft Glucosamine.com een eigen klantenservice om je van dienst te zijn als er iets niet helemaal goed verloopt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Glucosamine.com

  Heb je ooit eerder een potje supplementen bij Glucosamine.com besteld? Dan willen wij graag alles weten over jouw ervaring met deze verstrekker van voedingssupplementen. Is die glucosamine nou echt zo goed van kwaliteit? Merkte je al snel verschil na het starten met hun Omega-3 of Natuurlijke Vitamine B? Moest je lang wachten voor hun ASU Forte werd bezorgd? En kon de klantenservice van Glucosamine.com je helpen toen er iets met je bestelling niet helemaal goed leek te gaan? Schrijf je eigen Glucosamine.com review en laat ons weten wat jouw mening over Glucosamine.com echt is.

  Glucosamine.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Glucosamine.com

  Uw beoordeling

  grote prijsverschillen

  minpunt Glucosamine is het zelfde bedrijf als Vita voordeel waarbij opgemerkt moet worden dat de kwaliteit,hoeveelheid van de geleverde producten exact gelijk is ( alleen ander etiket ) maar de prijsstelling aanzienlijk lager is bij Vita voordeel. PS de bedrijven zijn op het zelfde adres gevestigd. Ook Hart Vitaal is op dit adres gevestigd.

  Door: CML de JONG20-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  FAQ

  Is Glucosamine.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Glucosamine.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Glucosamine.com actief?

  Glucosamine.com is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Glucosamine.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.