Glucosamine.com

8

Bestellen

8

Service

3

Prijs

8

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Glucosamine.com

Hoe goed je ook eet, er is altijd wel de kans dat je bepaalde voedingsstoffen mist. Die kun je dan aanvullen met voedingssupplementen. De juiste supplementen vinden is echter niet altijd even eenvoudig. Bij Glucosamine.com kun je een aantal supplementen op basis van glucosamine vinden. Maar wat zal de kwaliteit van die glucosamine nou eigenlijk zijn? Waar kan die glucosamine je allemaal bij helpen? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Glucosamine.com de supplementen voor je kraakbeen bij je thuisbezorgd? En wat voor een klantenservice kun je van Glucosamine.com verwachten als de supplementen voor je hart toch niet zo werken als je had gedacht? Alleen mensen die al eens wat supplementen van Glucosamine.com hebben geprobeerd kunnen je hier wat meer over vertellen. Kijk naar hun reviews om te ontdekken wat hun mening over deze supplementen nou eigenlijk is. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen zullen je vertellen wat je allemaal over Glucosamine.com moet weten voor je een bestelling plaatst.


Over Glucosamine.com

Glucosamine.com is een bedrijf dat voedingssupplementen aanbiedt. Ze richten zich hierbij voornamelijk op supplementen die gemaakt zijn op basis van glucosamine. De oprichter van Glucosamine.com, Drs. Kris Kuiper, is een inspanningsfysioloog die van mening is dat het aantal supplementen tegenwoordig niet meer te overzien is en dat veel van deze supplementen eigenlijk nutteloos en soms zelfs wat gevaarlijk zijn. Glucosamine.com wil licht in de duisternis brengen door alleen de allerbeste voedingssupplementen aan te bieden. Ze mogen niet te duur, ongezond of minder werkzaam zijn, anders komt een supplement niet door de selectie. Van de producten die wel door selectie zijn gekomen zijn er een aantal gericht op kraakbeen. Voorbeelden hiervan zijn ASU Forte, Glucosamine, Natuurlijke Vitaminen, Arthro-5 en Chondroïtine. Voor je botten hebben ze Osteo-10 en Vitamines D3 & K2. Dan zijn er nog wat producten die zich richten op het hart. Daaronder vallen Coenzym Q10, Omega-3 en Magnesium & Taurine. En voor je weerstand zijn er dan nog Natuurlijke Vitamine C, Natural Multi en Natuurlijke Vitamine B. Maar sommige van hun producten hebben meerdere functies. Zo zorgt Natuurlijke Vitamine C ook voor meer energie en helpt Omega-3 bij het gezond houden van je hersenen.
Diensten van Glucosamine.com

Alle supplementen van Glucosamine.com kunnen online worden besteld. Er is een Glucosamine.com bezorgservice die je potje Vitamine Multi or Arthro-5 netjes inpakt en naar je opstuurt. Ook heeft Glucosamine.com een eigen klantenservice om je van dienst te zijn als er iets niet helemaal goed verloopt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Glucosamine.com

Heb je ooit eerder een potje supplementen bij Glucosamine.com besteld? Dan willen wij graag alles weten over jouw ervaring met deze verstrekker van voedingssupplementen. Is die glucosamine nou echt zo goed van kwaliteit? Merkte je al snel verschil na het starten met hun Omega-3 of Natuurlijke Vitamine B? Moest je lang wachten voor hun ASU Forte werd bezorgd? En kon de klantenservice van Glucosamine.com je helpen toen er iets met je bestelling niet helemaal goed leek te gaan? Schrijf je eigen Glucosamine.com review en laat ons weten wat jouw mening over Glucosamine.com echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Glucosamine voedingssupplement

Nu paar maanden gebruikt, kan geen verschil of verbetering voelen of merken. Geen idee waaf het wel goed voor is. Staat nu op een vergeet plekje in de keuken.

M

Martin

10-03-2023

0

grote prijsverschillen

minpunt Glucosamine is het zelfde bedrijf als Vita voordeel waarbij opgemerkt moet worden dat de kwaliteit,hoeveelheid van de geleverde producten exact gelijk is ( alleen ander etiket ) maar de prijsstelling aanzienlijk lager is bij Vita voordeel. PS de bedrijven zijn op het zelfde adres gevestigd. Ook Hart Vitaal is op dit adres gevestigd.

C

CML de JONG

20-05-2019

0