NederlandReview

  Ervaringen Gezond en Gewicht

  Voordat je met een gewichtspraktijk in zee gaat, ben je waarschijnlijk geïnteresseerd in de meningen en ervaringen van de mensen die je voor gingen. En in het bijzonder natuurlijk de resultaten. Werden de persoonlijke doelen gehaald en behouden? Hier lees je recensies en beoordelingen van eerdere consumenten. Zelf een review schrijven, kan uiteraard ook.

  Wat is dat toch met die drang naar gezond?

  Over de jaren is er steeds meer bekend geworden over voeding. Niet vreemd, want we worden steeds dikker, met alle gezondheidsrisico’s van dien. De stortvloed aan informatie is nu alleen wat overweldigend. Dat geeft stress, zuigt energie en is uiteindelijk ook niet goed voor de gezondheid.

  Was het eerst nog alleen vanuit de overheid en misschien een vak op de middelbare school, tegenwoordig kun je geen tijdschrift meer open slaan of er staat wel een artikel over in. Al die informatie kan behoorlijk verwarrend werken. De Schijf van Vijf heeft allang geen monopolie meer en wordt naar de kroon gestoken door allerlei andere eetgewoonten, zoals veganisme, paleo, raw (rauw), macrobiotisch, vegetarisch, biologisch en ga zo maar door. Zie daar maar eens wijs uit te worden als leek. En als je eenmaal op de goede weg bent, heb je ook nog die vervelende valkuilen en uitdagingen waar menigeen de mist mee in gaat. Al die algemene kennis en informatie is leuk en interessant, maar past het wel écht bij jou? Het moet ook bij jou als persoon en je smaak passen om een succes te worden.

  Wat doet een gewichtspraktijk?

  In het kort kun je hier terecht voor hulp bij afvallen, gezonde voeding en voor je lichaam te zorgen, zodat je weer lekker in je vel komt te zitten en je fitter voelt. Dit wordt veelal gedaan door aanpassing van iemand voedingspatroon, waardoor er van lijnen dus vaak geen sprake is. Vaak gaat dit in combinatie met coaching, groepsactiviteiten met gelijkgestemden (een groep en het groepsgevoel laat je minder alleen voelen en kan heel motiverend werken), een beweegplan want meer beweging hoort erbij, bedenken van alternatieven als iets niet voor je werkt, hulp bij het maken van keuzes en natuurlijk inzicht in jezelf. Bedenk in ieder geval dat een gezond gewicht, niet het synoniem is van heel erg slank.


  Dus ook een maatje meer of een beetje overgewicht, is er nog niemand overboord zolang je verder gezond en fit bent

  Gezond en gewicht

  Dit is de gewichtspraktijk van Gerdien Hopster. Naast het volgen van een persoonlijk traject, kun je ook kiezen voor online cursussen, het zomerprogramma of het e-book. Het persoonlijke traject vindt offline plaats en is maatwerk wat gericht is op verandering en een duurzaam resultaat. Deze dienstverlening begeleidt je naar een persoonlijk doel. Een aantal van de cursussen zijn ook gericht op onderwerpen als de overgang en eten uit emotie. Deze praktijk hanteert een niet goed, geld terug garantie.

  Recensies voor en door consumenten

  Als mensen gebruik hebben gemaakt van de diensten die deze gewichtspraktijk aanbiedt, is het prettig als je deze terug kunt lezen. Wat vonden mensen bijvoorbeeld van de adviezen van de voedingscoach en lifestylebegeleider? Hebben ze de indruk weer een gezonde levensstijl te hebben? Hoe houden ze de nieuwe koers vast? Is het ze bevallen? Zouden ze het anderen aanraden? Zijn er mensen die het verschil met een diëtist kunnen uitleggen? Antwoorden op deze en vele andere vragen kun je hier lezen of delen. De beoordeling en reviews van ervaringen over behandelaars van eerdere klanten, helpen toekomstige geïnteresseerden bij het maken van een bewuste keuze. Schrijf, desnoods straks, dus gerust zelf ook een recensie, want jouw mening telt echt! Alvast bedankt.

  Gezond en Gewicht
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gezond en Gewicht

  Uw beoordeling