NederlandReview

  Ervaringen Fitness Seller

  Het is natuurlijk belangrijk om fit te zijn en een goede conditie te hebben. Iedere keer naar de sportschool moeten is echter nogal een opgave. Fitness Seller kan je helpen aan wat trainingsapparatuur voor thuis. Maar wat zal nou de kwaliteit van hun halterbanken en multistations zijn? Zullen die gewichten wel zwaar of juist licht genoeg zijn voor de oefening die je in gedachten had? Zal de bezorgservice van Fitness Seller jouw power robe of speedladder wel snel genoeg komen bezorgen? En wat zal de klantenservice van Fitness Seller te zeggen hebben als je kettlebells toch niet helemaal blijken te zijn wat je ervan had verwacht? Alleen mensen die Fitness Seller al eens hebben bezocht kunnen je hier een antwoord op geven. Lees dus hun reviews om te ontdekken hoe deze klanten over Fitness Seller denken. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat je van Fitness Seller kunt verwachten.

  Over Fitness Seller

  Fitness Seller is een online shop die fitnesstools aanbiedt. De webshop is in 2007 opgericht. Sinds die tijd zijn ze, naar eigen zeggen, uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van professionele krachttoestellen en fitnessartikelen. Je kunt in hun winkel vele apparaten en trainingsartikelen vinden. Zo is er bijvoorbeeld krachtapparatuur zoals buiktrainers, dipstangen, gym rigs, beentrainers, halterbanken, power towers, squat racks en nog veel meer. Je kunt ze thuis gebruiken of in je sportschool zetten. Ook je vloer is natuurlijk van belang. daarvoor hebben ze rubbermatten, onderlegmatten, kunstgras, rubbertegels en nog veel meer. In hun afdeling gewichten vind je dumbbells, halterstangen, gewichthefschoenen enzovoort. Dan is er nog trainingsmateriaal zoals sandbags, power ropes, harnassen, gewichtsvesten, klimtouwen, speedladders, en nog veel meer. In deze categorie vind je ook wat massagerollen, bandages en kinesiotape om blessures te voorkomen of herstellen. Een aparte categorie is gereserveerd voor kettlebells in alle soorten en maten. Sommigen zijn vertelbaar en anderen geschikt voor echte wedstrijden. Hetzelfde geldt eigenlijk voor hun power bands waarbij de kleur de sterkte aangeeft. Voor fitness heeft Fitness Seller elastieken, springtouwen, fitessballen, matten, handschoenen, steps en ga zo maar door. En dat zijn er nog wat roeitrainers, hometrainers, crosstrainers en loopbanden waarmee je cardio kunt doen. En mocht vechtsport helemaal jouw ding zijn dan hebben ze daar nog bescherming, stootkussens, bokszakken en nog veel meer voor.


  Een multi tower van Fitness Seller.

  Diensten van Fitness Seller

  De fitnessproducten van Fitness Seller kunnen gemakkelijk online worden besteld. De bezorgservice van Fitness Seller komt deze dan netjes bij je thuis brengen. De klantenservice van Fitness Seller staat altijd klaar om je te helpen als je ze nodig mocht hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Fitness Seller

  Heb jij ooit wel eens een fitnessapparaat gekocht bij Fitness Seller? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze fitnesswinkel en sportwinkel is. Hoe makkelijk was het om een crosstrainer of loopband te bestellen via hun website? Kan hun krachtappraatuur je echt helpen om je beenspieren of kuitspieren aan te sterken? En wat kun je over vertsllen over de klantenservice en bezorgservice van Fitness Seller? Laat een Fitness Seller review achter en vertel ons wat jouw mening over deze winkel nou eigenlijk is.

  Fitness Seller
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fitness Seller

  Uw beoordeling