NederlandReview

  Ervaringen Fitness Seller

  Het is natuurlijk belangrijk om fit te zijn en een goede conditie te hebben. Iedere keer naar de sportschool moeten is echter nogal een opgave. Fitness Seller kan je helpen aan wat trainingsapparatuur voor thuis. Maar wat zal nou de kwaliteit van hun halterbanken en multistations zijn? Zullen die gewichten wel zwaar of juist licht genoeg zijn voor de oefening die je in gedachten had? Zal de bezorgservice van Fitness Seller jouw power robe of speedladder wel snel genoeg komen bezorgen? En wat zal de klantenservice van Fitness Seller te zeggen hebben als je kettlebells toch niet helemaal blijken te zijn wat je ervan had verwacht? Alleen mensen die Fitness Seller al eens hebben bezocht kunnen je hier een antwoord op geven. Lees dus hun reviews om te ontdekken hoe deze klanten over Fitness Seller denken. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat je van Fitness Seller kunt verwachten.

  Over Fitness Seller

  Fitness Seller is een online shop die fitnesstools aanbiedt. De webshop is in 2007 opgericht. Sinds die tijd zijn ze, naar eigen zeggen, uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van professionele krachttoestellen en fitnessartikelen. Je kunt in hun winkel vele apparaten en trainingsartikelen vinden. Zo is er bijvoorbeeld krachtapparatuur zoals buiktrainers, dipstangen, gym rigs, beentrainers, halterbanken, power towers, squat racks en nog veel meer. Je kunt ze thuis gebruiken of in je sportschool zetten. Ook je vloer is natuurlijk van belang. daarvoor hebben ze rubbermatten, onderlegmatten, kunstgras, rubbertegels en nog veel meer. In hun afdeling gewichten vind je dumbbells, halterstangen, gewichthefschoenen enzovoort. Dan is er nog trainingsmateriaal zoals sandbags, power ropes, harnassen, gewichtsvesten, klimtouwen, speedladders, en nog veel meer. In deze categorie vind je ook wat massagerollen, bandages en kinesiotape om blessures te voorkomen of herstellen. Een aparte categorie is gereserveerd voor kettlebells in alle soorten en maten. Sommigen zijn vertelbaar en anderen geschikt voor echte wedstrijden. Hetzelfde geldt eigenlijk voor hun power bands waarbij de kleur de sterkte aangeeft. Voor fitness heeft Fitness Seller elastieken, springtouwen, fitessballen, matten, handschoenen, steps en ga zo maar door. En dat zijn er nog wat roeitrainers, hometrainers, crosstrainers en loopbanden waarmee je cardio kunt doen. En mocht vechtsport helemaal jouw ding zijn dan hebben ze daar nog bescherming, stootkussens, bokszakken en nog veel meer voor.


  Een multi tower van Fitness Seller.

  Diensten van Fitness Seller

  De fitnessproducten van Fitness Seller kunnen gemakkelijk online worden besteld. De bezorgservice van Fitness Seller komt deze dan netjes bij je thuis brengen. De klantenservice van Fitness Seller staat altijd klaar om je te helpen als je ze nodig mocht hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Fitness Seller

  Heb jij ooit wel eens een fitnessapparaat gekocht bij Fitness Seller? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze fitnesswinkel en sportwinkel is. Hoe makkelijk was het om een crosstrainer of loopband te bestellen via hun website? Kan hun krachtappraatuur je echt helpen om je beenspieren of kuitspieren aan te sterken? En wat kun je over vertsllen over de klantenservice en bezorgservice van Fitness Seller? Laat een Fitness Seller review achter en vertel ons wat jouw mening over deze winkel nou eigenlijk is.

  Fitness Seller
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8.4
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fitness Seller

  Uw beoordeling

  ATX power rack

  Mooie producten en één van de weinige fitnesswinkels die nog normale prijzen hebben. De levering is altijd snel, ook tijdens de lockdown. Enige minpunt is dat veel producten uitverkocht zijn, ik moest bijna drie maanden wachten tot ik mijn rack kon bestellen en ik wacht nog steeds tot het bankje beschikbaar komt. Maar dat is nu jammer genoeg overal zo...

  Door: Greg Javev15-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Home gym

  Goede winkel met mooie producten. Mijn bestelling werd al de volgende dag geleverd ondanks de coronatijden (wel eerst twee maanden moeten wachten voor het power Rack weer verkrijgbaar was). De klantenservice reageert ook snel via de mail en is behulpzaam bij vragen.

  Door: E.G.18-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  diverse home gym spullen

  Sinds de coronacrisis veel spullen bij Fitness Seller gekocht om thuis te kunnen trainen. De producten zijn top en hebben een goede prijs. Ook tevreden met het advies van de klantenservice waneer ik vragen stelde.

  Door: Kevin14-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Meerdere zaken merk atx

  Na vraag om order aan te passen, en extra materiaal toe te voegen,
  werd de order gewoon geannuleerd met de opmerking 'bestel het nog eens'.
  Dit, zonder rekening te houden met de mogelijkheid dat hun stock onmiddellijk uitgeput kon zijn.

  gevolg: bestelde items direct aan andere partij verkocht en wachttijd van paar maanden om dit op te vangen.
  Jammer dat ze bijna monopolie hebben op dit materiaal.

  Door: jeroen van den dooren24-08-2020
  Fitness Seller26-08-2020

  Bedankt voor je review Jeroen, al vinden wij het jammer dat er veel informatie ontbreekt. Jouw bestelling is inderdaad geannuleerd, echter werd dat in eerste instantie gedaan omdat de betaling na bijna twee weken nog altijd niet was ontvangen. In deze extreem drukke tijden waar er zoveel vraag is naar deze producten kunnen wij helaas niet oneindig lang producten gereserveerd houden als de betaling niet wordt afgerond. Voordat wij je bestelling geannuleerd hebben, hebben wij daarom eerst nog contact met je opgenomen en gevraagd of je betaling alsnog wilde afronden of dat je deze wilde annuleren. Tot zover was er nog niets aan de hand. Je hebt toen echter gevraagd om de bestelling aan te passen en zoals vermeld onze website zijn dergelijke aanpassingen nu niet mogelijk en moet er dan een nieuwe bestelling worden geplaatst. Daarop hebben wij de bestelling geannuleerd en jou hiervan geïnformeerd zodat je een nieuwe bestelling kon plaatsen. Dit heb je vervolgens ook gedaan, echter bleek één van de negen bestelde producten in die paar minuten tijd helaas door een andere klant te zijn gekocht waardoor deze uitverkocht is geraakt. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is en hebben direct onze excuses aangeboden voor deze zeer ongelukkige samenloop van omstandigheden. Met een beetje begrip waren wij ook vast en zeker tot een oplossing voor jou gekomen, maar helaas koos jij ervoor een andere weg in te slaan. In je review schrijf je verder nog dat jij als gevolg hiervan een paar maanden moet wachten op het uitverkochte product maar dat is nooit met ons besproken en wij weten niet waarop je dat baseert. De wachttijd voor dit product is namelijk slechts 1-2 weken dus die had prima kunnen worden nageleverd.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  FAQ

  Is Fitness Seller een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Fitness Seller. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fitness Seller actief?

  Fitness Seller is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fitness Seller gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.