NederlandReview

  Ervaringen EkhartYoga

  Veel dingen kunnen tegenwoordig ook online. Zo ook het volgen van yogalessen. Maar werkt dat een beetje, die yoga op afstand? Hoe weet je of je de yogapose goed doet? Krijg je antwoorden als je vragen hebt aan de docent? Laat je hier adviseren door de yogafans die lessen volgen bij EkhartYoga. Hier lees je namelijk hun meningen en ervaringen in allerlei recensies. Maar zelf een review schrijven kan uiteraard ook. Deel daarom vandaag nog jouw beoordeling over deze online yogaschool met de wereld.

  Yogamat in de dagelijkse routine: luxe of noodzaak?

  Yoga heeft de afgelopen jaren behoorlijk in populariteit gewonnen. Dat is ook niet zo vreemd, want in de drukke maatschappij waarin we leven, is de behoefte naar innerlijke rust groot. Het is een bewegingsvorm die zich richt op het sterker maken van het lichaam en het ontspannen van de geest. Steeds meer mannen, vrouwen en kinderen ervaren de voordelen van deze sport-en-levenswijze-in-één. Het fysieke aspect en het mentale gevolg kunnen waarschijnlijk het beste omschreven worden als ontspanning door inspanning.

  Yoga via de computer

  Omdat ook oude tradities gemoderniseerd worden, zijn er ook yogaklassen online te volgen. Het voordeel daarvan is dat je het kunt doen waar en wanneer jij dat wilt. Dat is handig als je werktijden bijvoorbeeld onregelmatig zijn. De yogadocenten in de video’s zijn in het dagelijks leven vaak ook echte docenten met eigen klassen. Een ander voordeel van het volgen van lessen online, is dat je ook vaak korte workshops kunt volgen, om zo te kijken welke stijl het beste bij je past, want binnen de traditionele en moderne benadering bestaan meerdere yogavormen. Zo is Hatha doorgaans erg all-round en daardoor een goed startpunt, Kundalini wakkert de levensenergie aan, Vinyasi richt zich op kracht en flexibiliteit, Yin richt zich erg op bewustzijn in jezelf, Yin Yang op balans, Iyengar draait om precisie en detail, bij Pranayama ligt de nadruk op de ademhaling, Ashtanga is fysiek zeer intensief en bij Nidra gaat het weer om transformatie door diepe ontspanning. Uiteraard zijn er meerdere yogastijlen, ieder met een eigen specialisme, zoals therapeutisch of puur ontspannend. Ook zijn er cross-overs met bijvoorbeeld pilates.


  De juiste achtergrondmuziek creëert als de juiste serene sfeer en mindset

  EkhartYoga

  Dit is zo’n website waar je online aan de slag kunt. Ze bieden yoga aan op allerlei niveaus (van beginners tot gevorderden), korte tutorials, volledige lessen, en allerlei meditaties. De programma’s zijn gericht op bepaalde lichaamsgebieden (zoals nek en schouders), maar ook als cursussen (zoals de beginnerscursus, balans of een challenge) en op thema. Daarnaast bieden ze leden ook artikelen aan die gerelateerd zijn aan yoga, zoals Oosterse filosofie, tips, series en poses. Als je nog niet zeker weet of dit iets voor je is, kun je ook altijd beginnen met de gratis proeflessen.

  Recensies: rustgevend of gestresst?

  Hoe bevalt het de mensen voor jou om vanuit huis aan lijf en leden te werken? Zijn ze tevreden over het aanbod en de kwaliteit van de aangeboden lessen? Is zo’n online cursus makkelijk in te passen in een hectisch leven? Wat leveren al die routines je eigenlijk op? Lees het hier in de reviews en beoordelingen van de consumenten die je zijn voorgegaan. Of wil je juist zelf jouw mening met ons delen? Schrijf dan vandaag nog een recensie van jouw ervaringen. Daarmee help je de geïnteresseerde mensen na je weer. En dat is goed voor je karma.

  EkhartYoga
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over EkhartYoga

  Uw beoordeling