NederlandReview

  Ervaringen EcomMedics

  Overweegt u om voedingssupplementen of afslankmiddelen online te kopen? Lees dan eerst de reviews over EcomMedics op NederlandReview. Het slikken van voedingssupplementen wordt bij een steeds grotere groep mensen vanzelfsprekend. Mensen slikken om diverse redenen voedingssupplementen, ze doen dit om hopelijk sneller af te vallen, gezonder te blijven of betere sportprestaties te leveren. Niet al deze toepassingen zijn wetenschappelijk onderbouwd, maar veel mensen slikken deze middelen onder het motto baat het niet dan schaadt het niet. En van sommige middelen is wel degelijk bewezen dat ze een positief effect hebben.

  Over EcomMedics

  EcomMedics is een webwinkel waar u voedingssupplementen kunt kopen die het verouderingsproces moeten tegen gaan. Op de website worden hiervoor twee producten specifiek aangeprezen. Het zijn twee supplementen in de vorm van een crème en tabletten onder de naam Elegance PureLift en Elegance NextGen. Volgens de informatie op de website vertraagt u het proces van huidveroudering als u de tabletten inneemt en de crème op de huid aanbrengt. Daarnaast biedt EcomMedics tabletten om sneller af te vallen onder de naam Elegance HCG biedt deze webshop tabletten en capsules waarmee u volgens de informatie op de website snel en gemakkelijk afvalt. Om op gewicht te blijven is er een handige mondspray, eveneens onder de naam HGC. De effectiviteit van de aangeboden middelen wordt geclaimd op basis van jarenlange ervaring van gebruikers.

  Vijf tips om er tien jaar jonger uit te zien

  Helpen deze middelen echt?

  Of de middelen inderdaad doen wat ze beloven blijft afwachten. Ook al is er wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de werkzaamheid van bepaalde middelen dan nog is het niet zeker dat het bij u het gewenste effect is. Feit is dat als u wilt afvallen, u daadwerkelijk iets aan uw eetpatroon zult moeten doen. Het is een illusie te denken dat u kunt afvallen met behulp van pillen terwijl u rustig blijft eten waar u zin in heeft en geen extra beweging neemt. Uw lichaam zal de calorieën die het binnenkrijgt moeten verbranden en als dat er veel te veel zijn dan zult u niet afvallen, ondanks dat u een voedingssupplement gebruikt. Van groene thee is inderdaad bekend dat het invloed heeft op de vetverbranding, maar wonderen kan het niet verrichten. Als ondersteuning van een dieet en voldoende beweging kunnen dergelijke middelen wel degelijk effect hebben.

  Blijf ik eeuwig jong met anti aging crème en tabletten?

  De eeuwige jeugd is helaas voor niemand weggelegd. Hoe veel u ook in uw uiterlijk investeert, uiteindelijk zal zichtbaar worden dat u geen 18 meer bent. En u moet zich afvragen of dit zo erg is. Elke leeftijd heeft zijn charme en een paar rimpels maken u heus niet meteen lelijk. Maar het is natuurlijk niet verkeerd om goed voor uzelf te zorgen en het gebruik van een crème met voeding voor uw huid kan zeker geen kwaad. Of het voorkomt dat u kraaienpootjes bij uw ogen krijgt is afwachten. Dit heeft immers ook te maken met uw aanleg voor het krijgen van rimpels, de één ziet er sneller ouder uit dan de ander. Of u er tien jaar jonger uit gaat zien als u een anti aging voedingssupplement gebruikt zult u moeten toetsen aan de praktijk.


  Klachten

  U moet er bij het gebruiken van middelen tegen veroudering of om sneller af te vallen rekening mee houden dat het niet zal werken. Dit soort middelen heeft immers niet bij iedereen het gewenste effect. Als u niet afvalt of u krijgt toch rimpels of ze verminderen niet, dan is het niet met zekerheid te zeggen dat dit komt omdat het middel dat u gebruikt niet goed genoeg werkt. Als u daarentegen een bestelling plaatst en deze wordt niet geleverd of er gaat iets anders mis, dan heeft u natuurlijk wel een reden om een klacht in te dienen. Deze kunt u kenbaar maken door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met EcomMedics. Zij moeten immers altijd eerst de gelegenheid krijgen om uw klacht aan te horen en eventueel met een oplossing te komen. Het heeft geen zin om direct een consumentenorganisatie of advocaat in te schakelen als u een conflict heeft.

  Heeft u ook wel eens een poging gedaan om af te vallen met behulp van de voedingssupplementen van EcomMedics?

  Dan stellen wij het zeer op prijs wanneer u uw ervaringen met de producten en de serviceverlening van dit bedrijf wilt delen met de bezoekers van NederlandReview. Wij nodigen u van harte uit om uw beoordeling op onze website te vermelden. Andere bezoekers kunnen hier hun voordeel mee doen bij de beoordeling van EcomMedics.

  Op zoek naar anti-aging of afslanken? EcomMedics voorziet in een behoefte met voedingssupplementen, maar is dit wel veilig en betrouwbaar? Lees de reviews!

  EcomMedics
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  6.2
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  7.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over EcomMedics

  Uw beoordeling

  anti verouderings middel

  ik had een anti verouderings middel van ecommedics gekocht voor de oudere huid.
  mijn huid lijkt inderdaad zachter en mooier wel toch. creme is zacht en fijn. niet goedkoop wel.
  maar mooie spullen.

  Door: katinka29-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  afslanken wordt zo wel heel erg duur

  In mijn zoektocht naar afslankmiddelen kwam ik bij EcomMedics terecht. Mijn oog viel direct op de prijs en hier schrok ik toch wel behoorlijk van. 130 euro voor een afslankmiddel. Is dat niet wat aan de hoge kant? Ik ben een beginnende afslanker en was niet van plan om direct al zoveel geld uit te geven aan een dergelijk product. Bovendien kan ik me niet indenken dat dit succes heeft, maar het zal wel zo zijn dan. Ik richt mij liever eerst tot de wat goedkopere afslankmethodes, maar ik noteer EcomMedics zeker op mijn lijstje voor het geval het nergens anders lukt.

  Door: Gast28-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Afslankmethode Ecommedics slaat niet aan

  Ik heb al allerlei manieren geprobeerd om gewicht te verliezen, maar het wil nog niet echt lukken. Ook de producten van Ecommedics slaan bij mij niet aan. Op zich zijn het prima producten, maar ik verlies er maar heel weinig gewicht door. Zeker gezien de hoge prijs had ik er toch wel wat meer van verwacht. Indien ik een vraag stel aan de organisatie, moet ik bovendien erg lang wachten op antwoord en dat heeft mij ertoe doen besluiten om verder te zoeken naar een goed afslankproduct voor mij.

  Door: Willeke K. 23-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  FAQ

  Is EcomMedics een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over EcomMedics. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.2 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is EcomMedics actief?

  EcomMedics is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Fit(ness), Afvallen, Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van EcomMedics gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.