Eazzysleep | Melatonine.nl

8

Bestellen

8

Service

8

Prijs

8

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Eazzysleep | Melatonine.nl

Heb jij soms wel eens moeite om in slaap te vallen? Misschien heb je dit probleem wel standaard en misschien komt het vooral voor omdat je veel reist en dus veel en vaak tijdzones overschrijdt. Eazzysleep wil je hier wel bij helpen. Maar wat zal die melatonine van Eazzysleep nou eigenlijk voor je doen? Zal hun slaapadvies je kunnen helpen om weer goed te slapen? Zal de bezorgservice van Eazzysleep de melatonine naar je opsturen voor je weer naar bed wilt gaan? En op wat voor een manier zal de klantenservice van Eazzysleep je kunnen helpen als je alsnog niet in slaap kunt komen? Alleen mensen die de melatonine van Eazzysleep wel eens hebben geprobeerd kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van hoe Eazzysleep nou eigenlijk werkt. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat er van Eazzysleep verwacht kan worden.


Over Eazzysleep

Eazzysleep is een bedrijf dat melatonine aanbiedt. Hun hoofdkantoor kun je vinden in Rotterdam. Ze weten dat een goede nachtrust nou eenmaal lang niet voor iedereen zo vanzelfsprekend is. Uren liggen woelen kan heel vervelend zijn er zorgt ervoor dat je niet met een uitgerust gevoel wakker wordt. Daarom bieden ze melatonine aan. Die melatonine kan je helpen om beter in slaap te kunnen vallen. Melatonine is ook het stofje dat je lichaam zelf begint aan te maken als je lichaam in ruststand komt. Meestal is dit als het buiten donkerder wordt. De melatonine zorgt er dan voor dat je slaperig wordt. Er is gewone melatonine die je helpt bij het regelen van je dag- en nachtritme. Het zijn zuigtabletten zodat de melatonine snel door je lichaam zal worden opgenomen. Ook kun je hiermee een jetlag opvangen. Dan is er ook nog de time released melatonine. Die boots het lichaam na in dat het door de hele nacht heen steeds een beetje melatonine afgeeft. Er zit een speciale formule in het tablet die ervoor zorgt dat het tablet niet meteen uit elkaar valt. De melatonine wordt dan geleidelijk gedurende de hele nacht afgegeven.
Diensten van Eazzysleep

Je kunt de melatonine van Eazzysleep gewoon via hun website bestellen. Je kunt kiezen voor een pakketje met 30 of zelfs 120 tabletten. De eerste is een maandverpakking, bij de ander heb je voor een paar maanden genoeg. De bezorgservice van Eazzysleep zal er dan in ieder geval voor zorgen dat het potje tabletten netjes bij je thuis aankomt. Ook heb je een Eazzysleep klantenservice die al je vragen kan beantwoorden.


Klachten, Complimenten en Tips voor Eazzysleep

Heb jij wel eens de melatonine van Eazzysleep gebruikt om in slaap te vallen? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze melatoninewinkel. Hoe makkelijk was het om melatonine te bestellen via hun website? Kon je echt beter in slaap vallen via deze tabletten? Moest je lang wachten tot de bezorgservice van Eazzysleep op kwam dagen met je potje melatonine? En wat voor een klantenservice bood Eazzysleep aan toen er iets mis was? Schrijf je eigen Eazzysleep review en laat ons weten hoe jij nou echt over Eazzysleep denkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Melatonine

De producten waren destijds goed, maar een tijdje geleden kreeg ik ineens een spammail op het unieke mailadres wat gebruikt is voor dit bedrijf, dit doen we voor alle bedrijven om dit juist te voorkomen. Navraag gedaan en ze zouden het uitzoeken. 4 weken later nog niks gehoord dus zelf weer contact opgenomen. Er was niks te vinden volgens de ICT afdeling en het zal dan wel bij ons zelf liggen gaf de dame doodleuk aan. Een uniek mailadres dat voor 1 bedrijf gebruikt wordt en dan zeggen dat de spam door onszelf komt is erg kort door de bocht. Mijn inziens is er gewoon onzorgvuldig met de gegevens omgegaan of de data is verkocht.

R

Rody

06-03-2022

0

Melatonine 5 mg zuigtablet

Ik kocht altijd eens in de zoveel tijd 3 potjes melatonine 5 mg 120 stuks van eazzy sleep geweldig middel fijn kleine potjes voor een spot prijs helaas zijn ze denk ik hiermee gestopt kan het nergens meer vinden en net nu ik het op heb.... Als ze nog steeds dit maakte zou ik zo weer bestellen levering was altijd super snel wat ik ook nodig heb omdat ik slecht ben in dit soort dingen onderhouden ik bestellde normaal gesproken pas wanner er nog misschien 10 in het laaste potje zaten normaal geen probleem maar nu....

A

Anne de Marie

17-12-2021

0

eazzy sleep melatonine 5 mg zuigtabletten

Voor mij is dit het beste middel, waar ik de hele nacht ook goed op kan slapen. Wordt ik wakker omdat ik naar het toilet moet, slaap ik ook makkelijker weer in. Doordat het een zuig tablet is neemt het sneller op in het bloed, doordat ik het tabletje onder de tong doe. Vindt het alleen jammer dat ik het nergens meer vindt waar ik dit kan bestellen. Dat is het enige negatieve puntje.

Y

Yvonne Djelan

20-11-2020

2

Melatonine 2mg

Bestel de afgelopen jaren steeds hier een jaarvoorraad melatonine voor de prijs waar ik bij de drogist nog geen drie maanden mee vooruit kan. Melatonine werkt net zo effectief als die van andere merken. De verpakkingen zijn kleiner en daardoor handzamer als de klassieke drukstrips. Bestellen gaat zeer gemakkelijk en het product zit goed verpakt in bubbeltjesplastic om beschadiging te voorkomen. De korting bij meerdere verpakkingen tegelijkertijd is mooi meegenomen. Samengevat: top product, top service, top prijs!

V

Vermeer

30-05-2019

0