NederlandReview

  Ervaringen Easy Cleanse

  Je hebt het niet echt door, maar we verzamelen veel stoffen in ons lichaam die daar niet thuishoren. Die moeten dus af en toe even afgevoerd worden. Nou iets niet iedere detox even betrouwbaar en grondig. Misschien is Easy Cleanse dat wel. Maar hoe zal dit supplement nou eigenlijk werken? Zal het lang duren voor je enig resultaat merkt? Wat zal dat resultaat nou eigenlijk zijn? Zal; het lang duren voor de bezorgservice van Easy Cleanse dit ontgiftingsmiddel naar je opstuurt? En zal de klantenservice van Easy Cleanse je helpen als de capsules helemaal nooit aankomen of er een ander probleem ontstaat? Alleen mensen die de detox van Easy Cleanse wel eens hebben geprobeerd kunnen je hier iets zinnigs over zeggen. Lees hun reviews om erachter te komen hoeveel zij aan dit supplement hebben gehad. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat je van Easy Cleanse kunt verwachten.

  Over Easy Cleanse

  Easy Cleanse is een voedingssupplement. Ze noemen het eigenlijk een detoxsupplement en is bedoeld om ongewenste afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen. De detoxkuur is in capsules verkrijgbaar. Ze zijn dus makkelijk in te nemen met een glas water. Je hoeft niet moeilijk te doen met poeder ergens overheen te doen of één of andere rare, smaakloze shake te maken. Het bestaat helemaal uit natuurlijke kruiden en mineralen. Je zult dus geen onnodige toevoegingen binnenkrijgen. Die willen ze immers juist afvoeren. Er zitten 60 capsules in de verpakking terwijl anderen er vaak maar 30 in een potje stoppen. Er zijn twee verschillende versies van Easy Cleanse verkrijgbaar. De ene is de normale Easy Cleanse. Deze ontgift en reinigt je lichaam omdat het je stofwisseling stimuleert om die opgeslagen afvalstoffen te verwijderen. Ook verbranden de capsules calorieën en lichaamsvet. Dit alles zal je energieniveau verhogen. Naast deze voordelen werkt Easy Cleanse ook als een ontstekingsremmer en verlaagd het je bloedsuiker. Dan is er ook nog de Easy Cleanse Garcinia Slim. Dit richt zich meer op afvallen. Allebei de versies zijn los maar ook in een bundel verkrijgbaar. Je kunt dan kiezen voor een bundel met twee of drie dezelfde zakjes of een pakket waar allebei de versies inzitten.


  Natuurlijk blijft goed bewegen ook erg belangrijk.

  Diensten van Easy Cleanse

  De zakjes kunnen gemakkelijk via hun website worden besteld. Zoals we al zeiden kun je kiezen voor een los zakje of een bundelpakket. In ieder geval zal de bezorgservice van Easy Cleanse na de betaling het pakketje inpakken en naar je opsturen zodat je daar zelf helemaal geen omkijken naar hebt. Soms hebben ze ook acties dat je achteraf mag betalen, dus houd hun acties in de gaten. En verder is er nog de Easy Cleanse klantenservice die je kan helpen als je een vraag over hun capsules of diensten hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Easy Cleanse

  Wij zijn ook erg benieuwd naar jouw mening over dit supplement. Wordt je energie echt verhoogd en je bloedsuiker verlaagd? En wat is jouw oordeel over hun bezorgservice en klantenservice? Schrijf je eigen Easy Cleans review en vertel ons alles over jouw ervaring met Easy Cleanse.

  Easy Cleanse
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  3,6
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  4

  Service

  3

  Prijs

  4

  Leveren

  3

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Niet besteld pakket niet kosteloos kunnen terugsturen.

  Zoals beschreven. Vermoedelijk ID fraude maar dan nog ben ik niet verantwoordelijk voor de kosten volgens juridisch loket. Het bedrijf dient de kosten oor retoursturen te dragen zoals de Nederlandse overheid heeft bepaald. Kortom, bij een levering aan de deur weigeren. Sturen pakketten namens Easy Cleanse maar ook Stay Healthy Products. Bedrijf wisselt vaak van naam, ook bij KVK. Easy Cleanse voert een KVK nummer dat niet bestaat. Kortom, oplichters en agressieve vorm van verkoop

  Door: R van der Mark25-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Easy cleanse

  Ik heb nog geen enkel pluspunt kunnen ontdekken, sinds ik het gebruik ben ik dood en doodmoe, i.p.v. dat mijn energie toenemen, neemt het af. Ik neem 1 tablet half uur voor ontbijt en half uur voor diner. Val helemaal niks af.
  Ik drink veel water, eet kleine porties, dieet aangepast. Baal er enorm van.

  Door: Kristie Koomen27-01-2019
  Janny04-02-2019

  Kristie Komen Precies dezelfde ervaring. Geen gram afgevallen helaas, het is voor de eerste keer dat ik id als pillen gekocht hebt, en zeker weten ook de laatste keer. Deze pillen neigen mijns inziens naar voorzichtig uitgedrukt Bedrog???

  Trudy06-02-2019

  Niets besteld en pakket retour gezonden. Krijg een dikke rekening, want er zou iets uit zijn. Gewoon oplichterij als je het mij vraagt. Ben senior en hou me niet met afvallen om wat dan ook bezig

  Trudy06-02-2019

  Pakket was gewoon voor de deur gelegd. Kon alleen retour per post. Niet normaal hoe men reageerde toen ik belde.. Et veel moeite overigens om de afzender te achterhalen.

  Katja06-02-2019

  Ik zou hier nooit iets kopen. Slechte service en levering. Bedrog? Zacht uitgedrukt. Bij klachten zijn ze niet thuis

  Gitty Jonkman-Bark15-02-2019

  GELijk als voorgaande reacties wel een vette rekening, oplichters.

  R van der Mark25-02-2019

  Pillen binnen gehad zonder iets te hebben besteld. Melding gemaakt bij Stay Healthy Products. Maar die weigeren het product retour te nemen op hun kosten, zoals de overheid heeft vastgelegd. Aangekaart dat het pakket misschien door indentiteitsfraude is besteld en geleverd en dat ik niet ga betalen voor pakket. Geen idee wat het is. Maar Stay Healthy Products stuurt via Billink een rekening van 80 euro. Contact gehad met juridisch loket welke stelt dat het vermoedelijk om oplichting gaat en dat ik aangifte moet doen. De rekening word via Billink onder de naam Easy Cleanse verstuurd welke bij de kvk niet bekend is. Althans, niet onder het kvk nummer dat op de rekening staat. Kortom, dubieus bedrijf dat zeker een keer moet worden onderzocht

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Schrijf zelf een review over Easy Cleanse

  Uw beoordeling