Drogisterijdeals

6.9

Bestellen

5.8

Service

7.3

Prijs

7.3

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Drogisterijdeals

Lees wat anderen zeggen over Drogisterijdeals op NederlandReview. NederlandReview biedt volop moois op het gebied van drogisterij deals en producten. Denk hier bij aan de volgendezaken:
•    Voeding & recepten
•    Goedkoop afvallen
•    Dieet shakes & drinks
•    Dieet pillen
•    Persoonlijke verzorging

Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goede deal in de wacht te slepen bij Drogisterijdeals. Op NederlandReview is het mogelijk om te lezen wat anderen van Drogisterijdeals vinden. Het is heerlijk om te zien hoe ook u een goede deal kunt scoren op Drogisterijdeals. 

Over Drogisterijdeals

Elke dag een nieuwe drogisterijdeal op Drogisterijdeals. Het is een webshop waar u de mooiste en beste aanbiedingen van een drogisterij kunt vinden. De webshop is een dochter bedrijf van Heyting eBusiness welke in 2013 op de markt is gekomen. Het is een webshop welke u helpt om jaarlijks vele euro’s te besparen op de aankopen van cosmetica en drogisterij artikelen. Ook zijn er gadgets te vinden welke verrassend betaalbaar zijn. Ook kunnen het natuurlijk producten zijn voor dagelijks gebruik of om cadeau te geven. 
U krijgt op Drogisterijdeals de beste A merk artikelen voor een zeer scherpe prijs. Het is mogelijk om hier normaal gesproken welk 90 procent meer voor te betalen. Op de site zijn dagelijks de meest verrassende deals te zien. Via Faebook, Twitter en de nieuwsbrief kunt u goed op de hoogte blijven van de verschillende aanbiedingen op Drogisterijdeals. Naast Nederland is de site ook actief in België en Duitsland. 
Bent u een keer een aanbieding vergeten? U kunt dan altijd nog terecht onder het kopje mega uitverkoop op de website. De kosten om de bestelling in huis te krijgen worden ook duidelijk op de site vermeldt. Hierdoor is alles helder en duidelijk voordat u een bestelling plaatst. 

Diensten van Drogisterijdeals

De belangrijkste dienst van Drogisterijdeals is het dagelijks aanbieden van de beste aanbiedingen welke een dag lang te verkrijgen zijn op de website. 

Klachten, tips en complimenten over en voor Drogisterijdeals

Voor alle vragen, opmerkingen en klachten kunt u iedere dag de klantenservice van Drogisterijdeals benaderen. Ze zijn dagelijks van 9 uur in de ochtend tot 16 uur in de middag te bereiken. U kunt ze bellen op 035 4607121. Ook kunt u ze mailen op info@drogisterijdeals.nl. Het is slim om hier ook uw ordernummer bij te vermelden. 

Uw mening over Drogisterijdeals 

Heeft u al een keer gebruik gemaakt van een deal van Drogisterijdeals? Laat ons dan weten wat u hiervan vond. Deel uw mening op NederlandReview om anderen te helpen. U mag een neutrale, een positieve of een negatieve reactie achterlaten. 


 


Lees ervaringen over drogisterijdeals. Hebben ze korting coupons en leveren ze snel en goed? Lees alle beoordelingen bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

draadloze eeltverwijderaar

het product wordt op de site aangeprezen als een goede eeltverwijderaar. Na ontvangst blijkt het motortje niet krachtig genoeg, zelfs op de blote voet draait het niet. contact opgenomen met de helpdesk en verzocht het product terug te sturen. krijg je te maken met onderzoekskosten van € 25,-- !!! heb aangegeven dat het product niet stuk is, maar gewoon niet voldoet aan de eisen die je aan zo'n product mag stellen. Toch volharden ze in het hanteren van de € 25,--!! eerste maar meteen ook laatste keer dat er hier door mij iets besteld word.

R

R. Meijer

06-04-2017

0

pakket vol besteld

Ik had een heel pakket vol besteld hier met van alles voor de badkamer. Best mooie aanbiedingen. Ik had het wel pas met een week allemaal in huis. Maar daarom misschien zo goedkoop.

M

Mirjam

31-12-2016

0

Scheermesjes goedkoop

Ik heb hier gister scheermesjes gekocht. Met 1 mesje minder ofzo dan je tegenwoordig eigenlijk hoort te hebben? Maar dat is natuurlijk allemaal marketing gelul. Gaat prima met deze mesjes. Volgende dag dus in huis en stukken goedkoper dan het kruidvat.

J

Jip

07-08-2016

0

Product niet geleverd, helemaal geen goede service!

Heb begin januari baby producten besteld (ook gelijk betaald), na een week nog steeds geen reactie, heb dus contact opgenomen via hun chat functie. Heb begrepen dat een van de producten niet op voorraad is daar moeten ze nog op wachten. De week daarna toch geleverd, maar zonder dat ene product (stond op de leveringsbrief met de hand geschreven dat het achteraf nog verstuurd wordt). Sindsdien heb ik dit niet ontvangen... Heb gemaild maar helemaal GEEN reactie. Zeker geen aanrader, nooit meer iets van deze winkel bestellen.

A

A.L.

19-03-2016

0

wacht op een goede deal

Soms zitten er wel leuke dingen tussen maar check wel even want dat is niet altijd. Maar soms is het wel echt prijsschieten bij ze.

H

Hannie S.

07-01-2016

0

prima toko

Ik ga de deur niet meer uit voor mijn badedas en shampoo. Lang leve het internet! Altijd prima geleverd, hier kun je gewoon kopen, nooit problemen gehad. En ze hebben altijd superveel aanbiedingen dus ik koop gewoon wat er in de aanbieding is.

S

Shanita Koevoorden

20-12-2015

0

Goed geleverd

Het pakje werd goed en snel geleverd en ik hoefde de deur niet meer uit! Handig handig!

A

Annelies Verhoeven

28-11-2015

0

Producten van 4 jaar over datum gekregen

5 Vapona antie vlieg stickers bij Drogisterijdeals.nl besteld, na binnenkomst blijkt dat de producten houdbaar waren t/m 2011, dus 4 jaar over datum. Na diverse keren per e-mail beklag hierover gedaan te hebben geen enkele keer reactie. Ik adviseer hier niet te bestellen gezien dit pure belazerij is !

B

B.Plomp

27-10-2015

2

wachten op een goede deal

Handig dat je dit soort dingen gewoon kunt laten thuisbezorgen. MAar niet elke aanbieding is voor mij goed, dus soms moet je even wachten op een goede deal.

S

SilviavanderMolen

18-10-2015

0