NederlandReview

  Ervaringen DrDetoxBox

  Wil je in je toch al supergezonde levensstijl detoxen, maar wil je er ook weer niet teveel tijd aan kwijt zijn? Dan kan het zijn dat je geïnteresseerd geraakt bent in het aanbod van deze webshop. Maar is het ook wat? Daar kun je snel genoeg achter komen, want hier lees je de reviews van ervaringen en de meningen van consumenten voor jou. Wil je straks zelf de geïnteresseerden klanten na jou helpen bij het maken van een keuze? Schrijf dan gerust zelf een recensie met jouw beoordeling van het product.

  Information overload

  Met alles wat er op internet te lezen valt, kun je je wat overweldigd voelen over al die methoden en reinigingsprocessen. Het is dan ook niet vreemd dat je al snel door de cleansende bomen het detoxbos niet meer ziet. Wat overigens wel uit den boze is bij de meeste detoxkuren, is roken, alcohol, rood vlees, cafeïne en theïne. Het wordt aangeraden om in de dagen voor en na de ontgifting licht verteerbaar voedsel te eten. Zo geef je je darmen wat meer rust. Tijdens de kuur zou je gemberthee kunnen overwegen vanwege de zuiverende werking en extra vitamines. Gember is ook heel lekker met wat verse kurkuma er doorheen. Kokoswater wordt geadviseerd vanwege de antioxidanten en elektrolyten, maar dat gaat natuurlijk niet dóór de thee heen. En dat mysterieuze ascorbinezuur? Dat is gewoon vitamine C.

  Detox juice

  Er zijn verschillende manieren waarop je kunt detoxen of ontgiften. Een van die manieren is door middel van sapjes. Allerlei verse groente en fruit (uiteraard van goede kwaliteit, biologisch, duurzaam en fairtrade) gaan in de blender, et voila, daar is jouw premium juice. En een afwas. Daar maken al die speciale ontgiftende combinaties geen verschil in. Conclusie: detoxing is een trend, maar geen eenvoudige. Gelukkig kan het eenvoudiger, want alle wanhoopskreten uit keukens zijn gehoord door fabrikanten. Het is tegenwoordig namelijk mogelijk om je volledige reinigingskuur kant-en-klaar te bestellen. Sommige daarvan zijn zelfs cold pressed en geconserveerd door middel van de HHP techniek, oftewel High Pressure Processing.


  Komkommer is licht verteerbaar en ideaal voor salades en koude soepen

  DrDetoxBox

  Een van de online initiatieven om het consumenten gemakkelijker te maken, is deze webshop. Consumenten kunnen hier kiezen om voor een drie, vijf of zeven daagse detox sapkuur te gaan. Als de bestelling op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst is, zal deze de volgende werkdag gekoeld bezorgd worden. Levering binnen Nederland is gratis. Afhalen is mogelijk bij een van de vele afhaalpunten. Retourneren is gratis. Bij deze webwinkel spaar je automatisch loyalty punten.

  Recensies voor en door consumenten

  Voordat je aan een ontgiftende sapkuur gaat beginnen, wil je natuurlijk wel weten of het werkt. Hadden eerdere klanten er baat bij? Voelden ze de cleanse en het resetten echt? Hoe vonden ze de smaken? Zouden ze het anderen aanraden? Hoe is de klantenservice eigenlijk? Recensies en beoordelingen geven antwoorden op deze en alle andere vragen, dankzij consumenten die na afloop van hun ervaring hun mening willen delen met de wereld. Aarzel dus niet om jouw review te schrijven. Alvast bedankt!

  DrDetoxBox
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over DrDetoxBox

  Uw beoordeling