NederlandReview

  Ervaringen DokterJaap

  Overweeg je Dokter Jaap als oplossing voor een erectieprobleem? Nieuwsgierig naar de meningen en ervaringen van de mensen voor jou? Hier lees je hun reviews en beoordelingen. En als je straks zelf anderen wilt helpen bij het maken van een keuze, schrijf hier dan straks gerust een recensie.

  Erectiestoornissen: je bent niet de enige

  Een erectiestoornis (ook wel Erectiele Dysfunctie genoemd) kan iedere man treffen, zowel jong als oud. Dit kan komen door drank, maar ook door medicijngebruik, roken, leeftijd, ziekte (zoals suikerziekte, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, cholesterol en zenuwaandoeningen), gevolg letsel of operatie, psychische problemen of algehele fysieke staat door een ongezonde levensstijl. Meestal kom je er in de slaapkamer met je partner achter. Afgezien van dat het ronduit vervelend is, is het veel voorkomend. In veel gevallen knaagt het behoorlijk aan het zelfvertrouwen en in sommige gevallen levert het daarnaast nog relatieproblemen op. Ook depressie kan een gevolg zijn een erectieprobleem. Het is dus geen probleem om te negeren.

  Het is oké om je onnodig ergens voor te schamen (wel zonde van de tijd en energie), maar laat het je er niet van weerhouden er iets aan te gaan doen

  Schaamte door stigma

  Veel mannen schamen zich voor het feit dat ze een erectiestoornis hebben. Helaas maakt dat het probleem alleen maar groter. Ergens in de gedachte van de mannen van deze maatschappij zit de gedachte dat ze minder mannelijk zijn en falen doordat er iets ‘mis’ is met ze. De schaamte is vaak zo groot dat ze er niet over durven te praten. Niet met vrienden en niet met de huisarts. Zonde, want in veel gevallen is er wat aan te doen door middel van advies of de juiste medicatie. Hulp zoeken is dus de weg naar de oplossing. Daarbij blijkt de fysieke of mentale staat van de hulpbehoevende van weinig invloed.  Bijna anoniem naar Dokter Jaap

  Veel van de medicijnen die online door mensen gekocht worden, zijn erectie-gerelateerd. Veel mannen schamen zich er dusdanig voor dat ze de huisarts overslaan en hun heil in het online aanbod van medicijnen zoeken. Dit is niet geheel zonder risico, want ongeveer de helft van wat er verhandeld wordt op de zwarte markt is nep. Je hebt dus niet echt een idee van wat je in huis haalt.

  Om deze groep mannen met erectieproblemen te kunnen helpen, is de huisartsendienst Dokter Jaap in het leven geroepen. Hier kunnen mensen terecht voor veilige hulp, zoals professioneel advies en de juiste medicatie. Dit gebeurt zonder face-to-face contact, wat de stap aanzienlijk kleiner maakt om actie te ondernemen. De ‘patiënt’ kan via de website een behandeling aanvragen, waarna hij een medische vragenlijst kan invullen en kan betalen. Deze lijst wordt ter beoordeling en goedkeuring naar de eigen huisarts van de aanvrager gestuurd. Verantwoord medicijngebruik betekent namelijk dat het wel binnen de medische geschiedenis van de persoon past. Zodra de goedkeuring binnen is, wordt de bestelling gratis en discreet in een saaie envelop verzonden, dus ook de apotheek om de hoek blijft hier buiten.

  Recensies voor en door consumenten

  Werkt dit systeem van online een recept aanvragen? Krijg je op deze manier wel de juiste medicijnen? Zijn er bijwerkingen? Vond je ze betrouwbaar en kundig? Weet jij het antwoord op deze en andere vragen? Schrijf dan, desnoods onder een pseudoniem, vandaag nog een review van jouw ervaring. Jouw mening en beoordeling tellen namelijk echt en je helpt er de heren na jou mee bij het maken van een keuze. Alvast bedankt!

  DokterJaap
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over DokterJaap

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is DokterJaap een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over DokterJaap. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is DokterJaap actief?

  DokterJaap is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Apotheken & Drogisterijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DokterJaap gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.