NederlandReview

  Ervaringen DoFasting

  Vind jij jezelf te zwaar? Zou je wel gewicht willen verliezen? Wellicht is de DoFasting app dan wel interessant voor jou. Voordat je besluit de app te downloaden is het raadzaam om te lezen wat anderen hebben ervaren. Je leest de ervaringen van andere gebruikers op deze pagina van NederlandReview.

  De app

  DoFasting is een app met als doelstelling om gewicht te verliezen. Het bedrijf stelt dat dit een nieuwe app is met een makkelijke 3-in-1 oplossing. Je kunt met de app zelf een vastenmethode kiezen die bij jouw manier van leven past. Je gaat onder andere leren hoe je gezond eten kan klaarmaken. Daarnaast kun je makkelijke trainingen in je dagelijkse routine implementeren.

  In de plaats van een gericht dieet wordt er gezonde voeding aangeboden. Volgens de mensen van DoFasting smaakt dit fantastisch. Je leert oefeningen die je iedere dag kunt uitvoeren. De mensen van DoFasting geloven in resultaten die duurzaam zijn. Daarnaast houden ze van tools die je ondersteuning bieden zonder dat je daar je levenswijze voor hoeft op te offeren.

  dieet bij chronische darmziektes

  Motivatie

  Het kan wel even tijd in beslag nemen voordat je gewend bent aan vasten. Volgens het bedrijf zijn de eerste dagen en weken enorm uitdagend. Deze dagen en weken zijn enorm belangrijk. In deze tijd zal worden bepaald of jij je doelen wel of niet zult bereiken. Je kunt een goede basis bouwen voor toekomstig vasten. Daarnaast leer je je nieuwe gewoontes aan of kom je er achter dat je geen interesse hebt.

  De bedenkers van het programma willen er alles aan doen om je succes te verzekeren. Er wordt aangegeven dat ze er echt voor jou willen zijn. Dat willen ze in zowel goede als slechte tijden. Deelnemers aan het programma krijgen hiervoor boosts en vriendelijke herinneringen. Ze zorgen ervoor dat je altijd een goede uitdagingsmodus hebt.

  Je kunt je lichaam op verschillende manieren uitdagen. Hoe verander je je lichaam bijvoorbeeld in 7 dagen? Boek je alleen een goed resultaat in 28 dagen? Via de uitdagingsmodus, krijg je op dagelijkse basis informatie. Dit kan gaan over zaken zoals gezonde voeding, gewoontevorming en lichaamsbeweging. Je kunt meedoen aan alle uitdagingen zodat je al je grenzen kunt testen.

  Maaltijden

  Je kunt in één keer toegang krijgen tot de hele database van maaltijden. Deze database is samengesteld door DoFasting. Heb je een favoriete maaltijd ontdekt? Je kunt je populaire gerechten selecteren en bewaren. Je houdt je aan je aanbevolen calorie-inname en maakt je vastendieet een stuk doeltreffender. Alle recepten zijn zorgvuldig geselecteerd door ervaren voedingsdeskundigen.

  Het is mogelijk om de gerechten aan te passen aan je dieetvoorkeuren en allergieën. Deelnemers kunnen gebruik maken van een kalender en een tracking om je prestaties bij te houden. Via deze agenda en tool kun je kijken of je jouw gewichtsverlies aan het verbeteren bent. Dit kun je doen vanaf de eerste vastendag. Jouw DoFasting profiel showt je start-, huidige en streefgewicht. Dit wordt gedaan om je gemotiveerd te houden zodat je uiteindelijk je gewenste resultaten kunt bereiken.

  Effectief trainen

  Als je participeert kun je aan de slag gaan met effectieve trainingsroutines. Maak bijvoorbeeld een trainingsschema op maat en kies een fitnessniveau. Dit doe je zonder dat je geld hoeft uit te geven aan een sportschool of sportkleding. Er worden suggesties gedaan voor goede trainingen op het gebied van sport. Je kunt dan denken aan 'warming-ups', 'trainingen' en 'stretchoefeningen'.

  Uiteindelijk kun je net zo lang doorgaan totdat je een echte expert op het gebied van vasten zal zijn. Op de website van deze organisatie staan eveneens artikelen over gewichtsverlies. Wellicht is het raadzaam om een dergelijk artikel zelf eens door te lezen.

  Ervaringen

  Heb je al ervaring met DoFasting? Heeft het gebruik van de app je resultaat opgeleverd? De gebruikers van NederlandReview zijn benieuwd naar jouw visie over deze app. Het wordt gewaardeerd als je je ervaring deelt op deze pagina van NederlandReview.

  DoFasting
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over DoFasting

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is DoFasting een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over DoFasting. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is DoFasting actief?

  DoFasting is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Afvallen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DoFasting gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.