NederlandReview

  Ervaringen DISOLUT

  Op zoek naar de meningen en ervaringen van mensen die u voor gingen? Of wilt u zelf een review of beoordeling schrijven? In beide gevallen zit u hier goed.

  Vaststellen feit

  Het wordt bij ieder voedingssupplement gezegd; een gezonde voeding is belangrijk. Maar hoe doe je dat als je ergens intolerant of zelfs allergisch voor bent? Om te beginnen is het verstandig de intolerantie of allergie vast te laten stellen door bijvoorbeeld de huisarts, diëtist of andere erkende dokter in het ziekenhuis. Dan weet u zeker van waaruit u verder moet werken. Zij kunnen aan de hand van tests (vaak door middel van eliminatie) en de door u ervaren klachten vaak wel vaststellen wat het probleem is. Vervolgens kunnen zij aan de hand van de gestelde diagnose advies geven, zoals bijvoorbeeld een aangepast dieet.

  Amandelmelk is lactosevrij en nog lekker ook!

  Ondersteuning intoleraties

  Een voedselallergie of een intolerantie is niet iets zeldzaams en er valt vaak prima mee te leven, maar raadpleeg altijd eerst eenarts als u een vermoeden en klachten heeft. De bekendste intoleranties onder de loep:

  Lactose-intolerantie

  , ook wel koemelkintolerantie of hypolactasia, wordt veroorzaakt door een tekort of gebrek aan het enzym lactase. Dit enzym is noodzakelijk voor het afbreken van lactose (natuurlijk melksuiker) tijdens de vertering. Als dit echter niet of te weinig kan, zal er gisting plaatsvinden. Mooi gezegd anaerobe(gistings)afbraak. De gevolgen daarvan zijn echter minder mooi, namelijk kramp, winderigheid, buikpijn en/of diarree. Ondersteunende producten die verlichting kunnen bieden zijn de druppels of capsules van Disolact. Deze bevatten lactase, waardoor melkproducten of producten met melkbestanddelen op de juiste manier verteerd worden (niet geschikt bij diabetes, oftewel suikerziekte)  Fructose-intolerantie

  (niet erfelijke variant!) betekent dat niet alle fructose, ook wel fruitsuiker, in de dunne darm wordt opgenomen door de darmwand. Vaak komt dit door een probleem met het desbetreffende transporteiwit GLUT-5. Er belandt hierdoor fructose in de dikke darm en gaan de darmbacteriën ermee aan de slag. Dit resulteert in gasvorming en het vrijkomen van vetzuren, want klachten oplevert die lijken op die van het prikkelbare darm syndroom. Lutomerase capsules ondersteunen de opname van fructose en dienen met de maaltijd ingenomen te worden.

  Histamine-intolerantie

  houdt in dat het lichaam reageert op het natuurlijke eiwit histamine. Dit eiwit is van belang in allerlei processen van het lichaam, zoals het maag-darm kanaal, longen, afweersysteem, centrale zenuwstelsel en slaapsysteem. Het lichaam slaat deze stof op in mestcellen die in contact staan met de buitenwereld. Tijdens bijvoorbeeld een allergische reactie, worden deze mestcellen geleegd. Producten die verlichting kunnen bieden, zoals Daosin, bevatten vaak het enzym diamine-oxidase. Dit is een enxzym wat de histamine in de dunne darm zal verteren, waardoor deze de bloedbaan niet bereikt en daardoor het al bestaande (endogene) histaminegehalte niet kan verhogen. Dit enzym is verkregen uit varkensnieren, dus niet geschikt voor vegans. Maar er zijn ook hulpmiddelen, zoals ProDAO, die koper, zink en een aantal vitaminen bevatten, zodat het lichaam zelf beter het benodigde enzym kan aanmaken. Dit is overigens niet hetzelfde als anti histamine of anti histaminicum.

  DISOLUT

  Dit is een webshop uit de wereld van de voedingssupplementen die zich vooral gericht heeft op problemen met het maag-darm stelsel. U kunt bij hen terecht voor ondersteuning bij intolerantie voor lactose, histamine en fructose. Leest u voordat u gaat bestellen goed alle informatie door, zodat u zeker weet dat het product voor u geschikt is. Komt u er niet uit? Dan kunt u ook uw vraag aan hen via de chat voorleggen.

  Reviews

  Heeft u ervaring met deze webshop en haar producten? Was u er bij gebaat? Wilt u er iets over kwijt? Schrijf hier gerust een review van uw ervaring en deel uw mening met ons. Dat is handig voor de consumenten na u, die op zoek zijn naar beoordelingen over dit bedrijf en hun assortiment. Zo helpen we elkaar een beetje bij het maken van onze keuzes.

  Benieuwd of de consumenten voor u verlichting van de voedingsintolerantie ervoeren? Lees hier hun reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen.

  DISOLUT
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over DISOLUT

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is DISOLUT een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over DISOLUT. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is DISOLUT actief?

  DISOLUT is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DISOLUT gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.