NederlandReview

  Ervaringen Dieetschema.nl

  Ben je op zoek naar een site waar je een 100% persoonlijk dieet schema kunt samenstellen? Wellicht is Dieetschema.nl een mooie uitkomst voor jou. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er over Dieetschema.nl bekend zijn. Je leest hier puur en alleen objectieve en onafhankelijk bedrijfsbeoordelingen.

  Wat is Dieetschema.nl?

  Dieetschema.nl is een website waar je 100% persoonlijk je dieet schema kunt samenstellen. Je eet met het speciale dieet schema alleen maar producten die je lekker vindt. De medewerkers van dit bedrijf stellen dat het hierdoor een eitje is om het schema op lange termijn vol te houden. Het opleveren van jouw dieet schema gebeurt volgens het bedrijf al binnen 30 minuten.

  Maak je eigen voedingsschema in 3 stappen

  Persoonlijke coach

  Het bedrijf heeft jouw eigen persoonlijke coach klaar staan. Je kunt via Dieetschema.nl een persoonlijk, gezond en op maat gemaakt dieetschema laten maken. Gezonde voeding is volgens het bedrijf alsmaar belangrijker. Door gezonde voeding zul jij je fit voelen en met energie in het leven staan. Mocht jij zoekende zijn naar de weg richting gezonde voeding, dan wil het bedrijf je graag verder helpen. Op de website kun je invullen wat je lekker vindt. Als je dat doet zul je altijd een schema krijgen dat helemaal bij jou past. Het schema zorgt er volgens Dieetschema.nl uiteindelijk voor dat je het vol kunt houden.

  Voordelen

  Op Dieetschema.nl staan voordelen beschreven. Zo kun je zelf je dieet schema samenstellen. Het is een 100% persoonlijk dieet schema. Je zult naar aanleiding van je eigen voorkeur voor gewicht aankomen of afvallen. Het is geen crash dieet. Het is een dieet waarbij je gezond zal eten. Je hebt zelf de mogelijkheid om te eten wat je lekker vindt. Het schema zal binnen 30 minuten worden opgeleverd. Je zult eenmalig een bedrag moeten betalen. Je zit niet vast aan een abonnement.

  Hoe het werkt

  Je zult allereerst je persoonlijke voorkeuren moeten aanvinken. Ze vragen in een bepaald aantal stappen naar al je wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor vis, vlees of vegetarisch. Vervolgens dien je jouw lengte en gewicht op het formulier in te vullen. Je krijgt een aantal vragen gesteld die je dient te beantwoorden. Deze vragen gaan over je gewicht, lengte en/of je sport. Je zult het eerlijk moeten invullen. Dit zal ten goede komen aan je eigen schema.

  Betaling

  Vervolgens dien je de betaling te verrichten. Op het moment van schrijven zijn de kosten eenmalig € 29,95. Je kunt de betaling verrichten via diverse betalingsmethodes. Je kunt dus uitkiezen welke vorm van betalen het beste bij je past. Vervolgens staat je nieuwe persoonlijke coach voor je klaar. Na maximaal 30 minuten stuurt het bedrijf je jouw persoonlijke schema. Je zult dit schema via e-mail ontvangen. Daarna is het tijd om aan de slag te gaan.

  Contactmogelijkheden

  Heb je nog een vraag, opmerking, support of feedback? Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de mensen achter Dieetschema.nl. Een van de mogelijkheden is om contact te zoeken via een online contactformulier. Je dient allereerst je naam, e-mailadres en het onderwerp in te vullen. Als je dit hebt gedaan kun je jouw bericht tikken. Daarna is het tijd om op verzenden te klikken. Nadat je dit hebt gedaan zal het bedrijf jouw bericht via e-mail ontvangen.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Heb je weleens een dieet schema via Dieetschema.nl gevolgd? Ben je tevreden over de uitkomst van het speciale schema? Zijn de medewerkers van Dieetschema.nl goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over deze organisatie zou moeten geven, zou dit dan negatief of positief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Dieetschema.nl? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over deze organisatie deelt. Dat kun je doen op deze pagina van NederlandReview.

  Dieetschema.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  2.4
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  3.4
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Voedingschema

  Geen pluspunten!
  Pure oplichterij dit, koop dit niet! Je krijgt een slecht schema met alleen maar etenswaren, die je zelf van te voren aan kruist, dit slaat echt nergens op!

  Door: Desi22-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Dieetschema.

  Niet geleverd en alleen maar smoesjes over de chat.
  Oplichters

  Door: San06-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Dieetschema

  Klopt helemaal niks van het gehele schema. Slecht schema, voedingswaarden kloppen niks van en het ziet er allemaal heel goedkoop en slecht uit. Absoluut GEEN aanrader! Belachelijk. Ik wil mijn geld terug.

  Door: Renee28-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Dieetschema.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Dieetschema.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Dieetschema.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.4 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dieetschema.nl actief?

  Dieetschema.nl is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, Afvallen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dieetschema.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.