Diamond Smile Teeth

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Diamond Smile Teeth

Ga jij graag met stralende tanden door het leven? Dan is Diamond Smile wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze onderneming bekend is. Alle beoordelingen zijn objectief en onafhankelijk geschreven.
Wat is Diamond Smile?
Bij het Duitse bedrijf Diamond Smile kunnen tandenbleekproducten besteld worden. De producten worden verkocht zodat jij met een mooie glimlach door het leven kan gaan. Een van de doelen is om een uitmuntende en betrouwbare leverancier van tandenbleekproducten in Europa te worden. Een goed gebit is leuk voor jezelf, maar bijvoorbeeld ook om een geliefde te vinden. Door de producten van Diamond Smile heeft iedereen de mogelijkheid op natuurlijke, witte en stralende tanden. Deze organisatie bestaat uit een klein team en is gehuisvest in Berlijn. Innovatie speelt bij hen een belangrijke rol. Op de site van Diamond Smile is te lezen dat de medewerkers jong en gemotiveerd zijn. En iedereen die hier werkt is geïnteresseerd in mondhygiëne, tandheelkunde en stralende witte tanden. Er wordt gewerkt met experts die fascinatie hebben voor innovatie en hulpmiddelen van kwaliteit.
Verzendinformatie
Voor de leveringen worden verzendkosten in rekening gebracht. Deze worden weergegeven tijdens het bestelproces. Lokale belastingen en douanekosten worden doorberekend aan de klant. Bestellingen worden per post verstuurd. Als jij een consument bent zal de verkopende partij het verzendrisico dragen. De levertijd wordt bepaald als de orderbevestiging wordt gemaakt. De aankoop moet dan wel al zijn betaald. De aankopen worden bezorgd op het door de klant doorgegeven afleveradres. Let dus goed op dat je het goede adres invult. Als je dit niet doet kunnen bestellingen verkeerd geleverd worden.
Retourneren
Wil je afzien van jouw aankoop? Dan is het wellicht een idee om een retour in gang te zetten. Klanten kunnen zich beroepen op het herroepingsrecht. Herroepen moet binnen 2 weken geschieden. Je hoeft dan geen reden van opgave in te dienen. De herroepingstermijn gaat in op de dag waarop jij je bestelling fysiek hebt ontvangen. Herroepingsrecht kan uitgeoefend worden om Limitless eCom GmbH in Duitsland met een duidelijke verklaring te informeren. Het is ook mogelijk om een modelformulier in te vullen, dit is echter geen verplichting.
Contactmogelijkheden
Heb je een vraag of opmerking over een van de producten? Wil je soms meer informatie ontvangen? Dan ben je welkom om contact op te nemen. Er zijn meerdere contactmogelijkheden. Zo kan je een bericht sturen via een formulier op de website. Je moet dan je naam en e-mailadres ook doorgeven. Andere contactopties zijn telefoon, WhatsApp en e-mail.
Betaalinformatie
Nadat de bestelling is gedaan zal de betaling direct verricht moeten worden. Betalingen kunnen op meerdere manieren uitgevoerd worden. Een van de betaalopties is PayPal. Als je deze betaaloptie wilt gebruiken moet je een PayPal-account hebben. Dit kun je krijgen door je vooraf te registreren. De verkopende partij zal opdraaien voor eventuele PayPal bankkosten. Als het factuurbedrag is overgemaakt worden de goederen vrijgegeven voor verzending. Er kan ook met creditcard betaald worden. Creditcardbetalingen kunnen bijvoorbeeld uitgevoerd worden met VISA of Mastercard.
Privacybeleid
Er wordt waarde gehecht aan de privacy van websitebezoekers. Dat blijkt uit de privacyverklaring die te lezen is op de website. In deze verklaring wordt onder andere aangegeven wat er met jouw persoonsgegevens gebeurt. Deze gegevens zijn informatie waarmee jij als persoon kunt worden geïdentificeerd.
Klantervaringen
Ben jij al klant bij Diamond Smile? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je tevreden over de gekochte producten? Hoe heb je het bestel- en leverproces ervaren? Wat vond je van de service? We waarderen het als je je mening deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)