De Online Drogist

10

Bestellen

2

Service

4

Prijs

8

Levering

0%

Zou hier weer kopen

De Online Drogist

Medicijnen en persoonlijke verzorgingsartikelen zijn in veel gevallen noodzakelijk voor je gezondheid. Je bent echter niet altijd in staat om naar een drogist te gaan. De Online Drogist brengt deze verzorgingsproducten naar jou. Maar wat zal de kwaliteit van hun voedingssupplementen zijn? Zullen hun babyverzorgingsproducten wel zo veilig voor je baby? Zal je je echt beter voelen voor middel van hun vitamines en andere supplementen? Zal het lang duren voor de parfum bij jou thuis is bezorgd door de bezorgservice van De Online Drogist? En zal de klantenservice van deze online drogist je wel te hulp schieten als je ze met een vraag benaderd? Dit zijn vragen die alleen echte klanten van De Online Drogist kunnen beantwoorden. Lees hun reviews om te ontdekken of zij echt zo tevreden zijn over deze winkel. Hun ervaringen, meningen, cijfers en beoordelingen kunnen de beslissing wel of geen supplementen en verzorgingsproducten bij De Online Drogist te kopen iets makkelijker maken.


Over De Online Drogist

De Online Drogist is, zoals de naam al aangeeft, een online drogist. Ze kunnen je voorzien van allerlei soorten verzorgingsproducten, voedingssupplementen en andere dingen die je nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen. Zo is er een categorie afvallen. Daarin vind je eiwitdiëten, suikerarme diëten, koolhydraatarme diëten, vetarme diëten en caloriearme diëten. Maar ook sapkuren, afslankthee, maaltijdvervangers en detox kuren zijn hier te vinden. Voor je persoonlijke verzorging hebben ze oorverzorging, lichaamsverzorging, voetverzorging, gezichtsverzorging, mondverzorging en nog veel meer. Als je dus op zoek bent naar een nachtcrème, tandenborstel, shampoo, bodylotion of douchegel is dit waar je moet kijken. Ook hebben ze alles voor je zwangerschap en het verzorgen van een baby. Voor je gezondheid hebben ze homeopathische middelen, geneesmiddelen en gezondheidsproducten. Deze kunnen je weerstand verhogen of je van je hooikoorts afhelpen. Ook vitamines zijn erg belangrijk voor een goede gezondheid. Foliumzuur en vitamine A t/m K mogen niet ontbreken. Andere supplementen zijn probiotica, glucosamine, superfood, omega vetzuren en vegan supplementen. Ook voor sporters zijn er creatine, aminozuren en eiwitten. En als laatste heeft De Online Drogist dan nog make-up en parfum waarmee je kunt zorgen dat je er perfect uitziet als je een avondje of dagje op stap gaat.
Diensten van De Online Drogist

De supplementen en andere verzorgingsproducten van De Online Drogist kunnen online besteld worden. Er is een De Online Drogist bezorgservice die de producten zo snel mogelijk jouw kant op stuurt. Verder heeft De Online Drogist nog een klantenservice om je bij te staan als je hulp nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor De Online Drogist

Heb je al eens eerder een supplement, parfum of ander product van De Online Drogist gekocht? Dan horen wij graag wat jij van deze online drogist vindt. Ben je tevreden met de kwaliteit van hun vitamines? Hoe zacht en veilig is hun babyverzorging? Val je echt af door middel van hun maaltijdvervangers en andere diëten? En wat is jouw persoonlijke mening over de bezorgservice en klantenservice van De Online Drogist? Schrijf een De Online Drogist review en vertel ons wat jij werkelijk van deze online drogist vindt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

product terug opsturen

ik heb een product terug opsturen (herroepen recht) en ik moet 10 dagen of meer tot het bedrag is terug op mij rekening gestort. Snel levering maar slecht terug betaling. Pas op met DOD..niet helder informatie en ook niet vriendelijk klantservice!!!

G

Guy

27-09-2022

0