NederlandReview

  Ervaringen DavaSlim

  Je gezondheid en dus ook een gezond gewicht is erg belangrijk. Maar het juiste gewicht bereiken en op dat gewicht blijven is nog niet altijd even makkelijk. DavaSlim wil je hier graag bij helpen. Maar wat zal de kwaliteit van die eetlustremmers nou echt zijn? Zullen ze je echt helpen om je hongergevoel onder controle te houden? Zul je door dat verzadigde gevoel echt kleinere porties kunnen nemen en afvallen? Hoe makkelijk zal het zijn om een serie eetlustremmers te bestellen via de website van DavaSlim? En wat voor een klantenservice zal DavaSlim je verlenen als er iets toch niet helemaal goed gaat? De enigen die je hier iets meer over zullen vertellen zijn echte klanten van DavaSlim. Lees de reviews die deze klanten op NederlandReview hebben geplaatst om te ontdekken of de eetlustremmers hen echt hebben kunnen helpen. Hun verhalen, ervaringen, meningen en beoordelingen kunnen je een idee geven van wat je van DavaSlim kunt verwachten.

  Over DavaSlim

  DavaSlim is een bedrijf dat eetlustremmers verkoopt. De webshop is een deel van Davantis Health B.V. Ze willen je helpen afvallen door het hongergevoel te verminderen. Naar hun mening kan dit echt bijna niet makkelijker. Ze verkopen eetlustremmers in de vorm van een bruisgranulaat. Dit granulaat zul je moeten mixen met een glas water. Je neemt het dus in tijdens het drinken. Het heeft een sinaasappelsmaak en is dus best lekker om te drinken. De werkzame stof in het bruisgranulaat wordt gewonnen uit de Konjac Plant. Om precies te zijn gebruiken ze een deel van de punt van deze plant. De vezels in de Glucomannan zal water opnemen en dus een verzadigd gevoel geven. Deze bruisgranulaten zullen je helpen om af te vallen. Je legt er namelijk je hongergevoel door stil. Het is de bedoeling dat je drie keer per dag een bruisgranulaat inneemt. Je hebt dus minder trek in tussendoortjes en zal ook tijdens je reguliere maaltijden wat minder eten dan normaal. Naast afvallen draagt DavaSlim ook bij aan de instandhouding van je normale cholesterolgehalten.


  DavaSlim legt uit hoe hun bruisgranulaat drinkmix nou echt werkt.

  Diensten van DavaSlim

  Je kunt vrij gemakkelijk via de website van DavaSlim wat eetlustremmers bestellen. Je kunt kiezen voor een voorraad van 30, 60 of 90 bruisgranulaten. Ook hebben ze soms een aardige actie op hun website lopen. Zo kun je op het moment van schrijven 5 verpakkingen kopen om daarbij een gratis Smoothie Maker te krijgen. Welke bestelling je ook plaatst, de bezorgservice van DavaSlim zal deze rechtstreeks naar je opsturen. Ook is er een DavaSlim bezorgservice die je kan helpen als er iets niet helemaal naar wens verloopt of wanneer je vragen hebt over hun product.

  Klachten, Complimenten en Tips voor DavaSlim

  Heb jij al eens een eetlustremmer van DavaSlim geprobeerd? Dan ben jij de juiste persoon om uit te wijden over jouw ervaring met dit bedrijf. Hielp drie keer per dag zo’n bruisgranulaat innemen nou echt om het hongergevoel te verminderen? Hoe snel viel je af door een tijd achter elkaar de eetlustremmers te gebruiken? En wat is jouw eigen oordeel over de bezorgservice en klantenservice van DavaSlim? Schrijf je eigen DavaSlim review en laat ons weten wat jouw mening over DavaSlim echt is.

  DavaSlim
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over DavaSlim

  Uw beoordeling