NederlandReview

    Ervaringen Carethy

    Dankzij het internet zijn alle grenzen tegenwoordig open, dus ook voor het bestellen van artikelen op het gebied van gezondheid en Wellness hoef je niet meer alleen bij het Nederlandse aanbod te kijken. Je kunt ook van de voordelen profiteren die Carethy in zijn online webshop biedt, de beste merken tegen de beste prijzen. Van luiers tot vitamines en van ontharingscrèmes tot zonnebrandmiddelen, je kunt het er allemaal vinden. Hier lees je wat de ervaring van anderen is met deze online shop.

    Over Carethy


    Carethy is een online webshop die zich heeft gespecialiseerd in gezondheids- en wellnessartikelen. Het bedrijf opereert vanuit Spanje, waar het onderdeel is van een groter concern genaamd Bilua. Je kunt bij hen producten bestellen van ruim 2.000 merken, een aantal daarvan zijn: Abercrombie & Fitch, Maybelline, Adidas, Natural Health en nog vele anderen.

    MEGA HAUL COSMETICA ?|| CONOCES CARETHY?

    Diensten


    Je kunt in de webshop van Carethy producten vinden van verschillende categorieën:

    • Dieet en voeding
    • Hygiëne en gezondheid
    • Parfumerie
    • Schoonheid
    • Sport
    • Jeugd
    • Outlet

    Dus of je nu op zoek bent naar een heerlijk luchtje, een nieuwe make-up, voedingssupplementen, deodorant, of luiers, je kunt het er allemaal vinden. De site is grotendeels in het Nederlands geschreven, sommige delen in het Engels. Je ziet bovenin de groene balk rechts ook nog de ‘Carethy Offers’ staan, als je hierop klikt vind je producten die aangeboden worden tegen een extra scherpe prijs, en dagaanbiedingen die slechts heel beperkt geldig zijn. De verzendkosten van de producten zijn standaard € 8,99, aangezien ze vanuit het buitenland gestuurd moeten worden is dit hoger dan vanuit een Nederlandse shop. Vanaf een bestelling van € 89,- betaal je geen verzendkosten.

    Einde


    Onder het woordje ‘Einde’ wat je in de balk bovenin kunt vinden (geen idee waar dit woord voor zou moeten staan) vind je producten ingedeeld op subcategorieën;

    • Anti-Aging
    • Borstvoeding en zwangerschap
    • Slaap, angst en zenuwen
    • Spieren en gewrichten
    • Verlies en dieet gewicht
    • Vitaliteit en energie
    • Haarverzorging
    • Spijsvertering

    De verschillende subcategorieën leiden allemaal weer terug naar dieet en voeding, dus als je kiest voor haarverzorging, krijg je te zien welke voeding en supplementen je hiervoor zou kunnen gebruiken.

    Klachten


    Je hebt altijd recht op 14 dagen herroepingstermijn. Binnen die tijd kun je een product terugsturen, de verzendkosten zijn dan wel voor jezelf. Mocht er een probleem met het product zijn, meld dit dan bij Carethy, voorzien van foto’s van het probleem. Zij zullen dan contact met je opnemen om het op te lossen. Voor andere vragen of problemen kun je bij de veel gestelde vragen op de website kijken, zit jouw antwoord er niet tussen, neem dan even contact op met Carethy via het contactformulier.

    Schrijf hier ook jouw review over Carethy!

    Het delen van ervaringen is erg belangrijk, alleen op deze manier kunnen wij te weten komen welke websites het goed doen en welke minder. Dus positief of negatief, iedere review is welkom hier op het onafhankelijke platform van NederlandReview!

    Zijn de ervaringen met Carethy positief of niet, en waarom? Krijg je de bij hen bestelde artikelen snel thuis geleverd en werken de supplementen goed?

    Carethy
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (74)

    3.4
    35% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.4
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    4
    Leveren
    rating
    3

    Schrijf nieuwe review

    Schrijf zelf een review over Carethy

    Uw beoordeling

    parfums voor de familie

    ik kreeg direct extra korting op mijn eerste bestelling. Jammer dat de verzendkosten niet gratis zijn, maar door de korting was ik toch goedkoper uit.
    Ze hebben leuke geurtjes voor maar een paar euro.
    Ik vind het niet een superhandige website ofzo, maar als je goed kijkt heb je wel leuke aanbiedingen.

    Door: Tobias 22-12-2017
    Marcel IJzelenberg02-06-2020

    Artikelen besteld en betaald op 15 mei, de track @ trace zag er voorspoedig uit maar na 9 dagen was deze weer via Belgie terug in Spanje gekomen. Emails en klachten hebben tot nu toe (2 juni) nul reactie opgeleverd. Zeer teleurstellend, ik zal er nooit meer wat kopen of ze moeten met een goed verhaal, excuses en een compensatie komen.

    Corien 15-06-2020

    CERATHY ONBETROUWBAAR!!!! Op 16 mei 2020 heb ik mijn bestelling geplaats en betaald. Ondanks diverse verzonden e-mails geen levering, geen reactie en geen geld retour. Kortom, onbetrouwbaar, oplichting, teleurstellend en waardeloos!!!!!!!!!!

    Diana01-07-2020

    28 mei 2 ervan producten besteld maar nog steeds niet aangekomen geen reactie op contact

    Miros01-07-2020

    Slecht bedrijf, zou stevig aangepakt moeten worden.. Niets bij bestellen, je krijgt niets opgestuurd en jammer dat ik niet eerst recenties van hun gelezen heb

    Hilde08-10-2020

    Zeer onbetrouwbaar. Product niet leverbaar, nooit geld erug ontvangen!

    In augustus bestelling gedaan minder ze niet leveren . 12-11-2020

    Geen geld terug retour gezien oplichting

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    gel en mondkapjes

    Nadat ik besteld had las ik de reviews en was bang dat ik heel lang op mijn spullen zou moeten wachten, als ze al aan zouden komen. Maar tot mijn verbazing was de levering er binnen een week. Ik kreeg ook direct een link om mijn pakket te volgen. Chapeau!

    Door: Marleen Metzlar18-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Solgar Earth Source

    Ik bestelde Solgar Earth Source voorheen in Amerika, maar daar was het niet meer te krijgen. Hier nog wel. Overigens ook in Nederland, maar voor veel hogere prijzen. Inmiddels 2 keer besteld en beide keren binnen 1 week de bestelling ontvangen.

    Door: Daan11-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Carethy

    Net als zo veel anderen , bestelling gedaan en 6 weken later nog niets ontvangen , op mail word niet geantwoord , dus denk net zo als iedereen hier voor 60 euro ervaring gekocht !

    Door: Nina4523-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Ja

    Zij zijn oplichters, ik heb betalen voor niks. Zijn nooit gestuurd van mijn , mijn product

    Door: Ghazal23-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    7 tubes tandpasta kosten 43 euro

    Levert na 3.5 weken nog steeds niet.totaal contact gestoord.mij dringende advies .niet brstellen hier.je kunt je geld dan beter gewoon op straat gooien .kost minder moeite.en veel minder frustaties.wat een zooitje daar.

    Door: Wim van den Bergh02-03-2021
    Wim van den Bergh02-03-2021

    Niet doen niets bestellen.en zeker niets betalen.ze leveren niets.wat een oplichters daar bij Carethy.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Alles in orde, beter dan verwacht

    Alles werd binnen de voorziene termijn geleverd en veel goedkoper dan bij andere sites. Na de reviews gelezen te hebben dacht ik mijn bestelling nooit te ontvangen.

    Door: Yolanda22-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    In orde!!

    Echt blij met mijn aankoop. Ik heb het gisteren ontvangen (in goede staat) en ik kijk er naar uit om de producten te testen!!

    Door: Jann Tarek29-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Helix originel

    Goed product, mooie prijs, snelle levering, goede service, bij meerdere bestellingen! Niets te klagen, ga zo door Carethy!

    Door: De beer09-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Solgar 7

    Makkelijke webshop. Artikel moest uit Spanje komen via
    GLS. Is een weekje onderweg geweest; aanvaardbare tijd!!

    Door: Peter09-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Dikson producten

    Zijn oplichters!!!!!!Mensen moeten echt opletten!Schandalig!!!!Nog nooit €10 terug gekregen!!!

    Door: Krogul12-02-2021
    Robin 04-03-2021

    Ik heb 7 maanden iedere maand een e-mail verstuurd met daarin dat ik mijn geld terug wilden. 80 euro, uiteindelijk naar 10 e-mail s heb ik het geld terug gekregen. Niet opgeven, gewoon door blijven mailen en stalken!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Aussie Miracle curls mousse

    Photo shown on website of product, is different from what is received. Website took no responsibility, stating that the barecode is the same as what is sent. I ordered what was shown on the website, not the barcode. Very disappointed that I received something different from what I ordered.

    Door: Ning 25-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Haar styling producten

    Keurig betaald ;21,26 € en nooit geleverd. Nu 3 maanden verder. Gezien de recensies hier bespaart ik mij de moeite er werk van te maken, lijkt zonder van de inspanning. Had ik maar eerst de referenties gelezen...

    Door: Kirsten Kok19-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Salud Viva Tribulus with Saponins 125 gr

    I pay but at the end was not on stock. After 3 weeks they ask me to cancel o chose other product en i did it. But on order web was not number of house end after 2 emails they send it with no number. Days later was ship back to then end they decide to refound deducting 10€ never informed now i see it but never buy here totally not service. Nice price but is even expensive if you never receive the products! Do not buy here

    Door: Fernando Gerber08-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Nuxe Floral 2 x, op 13-10-2020 betaald, niet geleverd

    Omdat ik mijn ordernummer kwijt ben kan ik geen contact krijgen met Carethy.
    Vorige keer verliep alles voorspoedig, dus ik was te snel en slordig met wegklikken van berichten over shipment en dergelijke.
    ik wil graag duidelijkheid, of geld terug of mijn bestelling geleverd

    Door: jana van der kolk30-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Supplementen

    Oplichters!!! Augustus 2019 iets besteld eerst moest ik een maand wachten omdat het niet op voorraad was. na bijna 1.5 jaar nog niets ontvangen. wel 100 mails verstuurd ze zeggen dat ik mijn geld terug krijg maar nog niets ontvangen!

    Door: Hayal Isoski12-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    bestelling

    Wat een oplichterij !!!- sinds augustus in afwachting op de terugstorting .
    Ze beloven alles maar geen geld terug. Een zekere medewerker Manuel kan je heel professioneel misleiden. Twee keer heeft hij beloofd om het bedrag terug te storten maar tot vanavond niet gelukt.
    Ik vraag me af hoe het mogelijk is om zo een bedrijf te laten functioneren terwijl al lang klachten zijn.
    Niets bestelen als je niet bestolen wil worden. Carethy is een boeven bedrijf gespecialiseerd in geld stellen van goedgelovige klanten. Trap niet in hun kortingsbonnen en schrijf geen goede recensie op hun verzoek want je word als beloning bestolen. Bah !!!!

    Door: didu02-11-2020
    C03-11-2020

    Zelfde verhaal hier! Iets besteld, nooit ontvangen en nooit geld terug na 30 mailtjes te hebben gestuurd

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    PHA-NL-2009050004474cf

    Ik wacht 3 weken op terugbetaling. Dit is een parodie.

    Door: Adrian Bres02-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Beter haarborstel

    Helaas heb ook ik een slechte ervaring hier. Eind juli geprobeerd iets te bestellen maar is nooit aangekomen vanwege niet op voorraad zijnd product, daarna geld teruggevraagd maar staat nog steeds niet op mijn rekening vanwege een 'storing' in het IT systeem. Op een gegeven moment geen reacties meer op mijn e-mails gekregen en mijn geld nog steeds niet terug!! Ik zou graag mijn geld terug krijgen!!

    Door: Megan25-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    deodorant niet meer leverbaar

    Deze email ontvangen op 13 juli.
    Tot op heden NOG GEEN GELD TERUG GEKREGEN.
    NOOIT meer een bestelling hier.
    Ik eis dat ik zo spoedig mogelijk mijn geld terugkrijg

    Good morning,
    Thank you for contacting us.
    As you requested, we have canceled your order. We will process your refund in the same method of payment used in the purchase.
    Such refund will be reflected in a maximum period of 14 working days.
    We are sorry for the inconvenience.
    We remain at your disposal.
    Best regards,


    Door: Karin Meijsen04-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    FAQ

    Is Carethy een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 74 ervaringen geplaatst over Carethy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.4 gekregen, waarbij 35% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Carethy actief?

    Carethy is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, Fit(ness), Afvallen, Vitamines & Voedingssupplementen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Carethy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.