NederlandReview

    Ervaringen Carethy

    Dankzij het internet zijn alle grenzen tegenwoordig open, dus ook voor het bestellen van artikelen op het gebied van gezondheid en Wellness hoef je niet meer alleen bij het Nederlandse aanbod te kijken. Je kunt ook van de voordelen profiteren die Carethy in zijn online webshop biedt, de beste merken tegen de beste prijzen. Van luiers tot vitamines en van ontharingscrèmes tot zonnebrandmiddelen, je kunt het er allemaal vinden. Hier lees je wat de ervaring van anderen is met deze online shop.

    Over Carethy


    Carethy is een online webshop die zich heeft gespecialiseerd in gezondheids- en wellnessartikelen. Het bedrijf opereert vanuit Spanje, waar het onderdeel is van een groter concern genaamd Bilua. Je kunt bij hen producten bestellen van ruim 2.000 merken, een aantal daarvan zijn: Abercrombie & Fitch, Maybelline, Adidas, Natural Health en nog vele anderen.

    MEGA HAUL COSMETICA 🧼|| CONOCES CARETHY?

    Diensten


    Je kunt in de webshop van Carethy producten vinden van verschillende categorieën:

    • Dieet en voeding
    • Hygiëne en gezondheid
    • Parfumerie
    • Schoonheid
    • Sport
    • Jeugd
    • Outlet

    Dus of je nu op zoek bent naar een heerlijk luchtje, een nieuwe make-up, voedingssupplementen, deodorant, of luiers, je kunt het er allemaal vinden. De site is grotendeels in het Nederlands geschreven, sommige delen in het Engels. Je ziet bovenin de groene balk rechts ook nog de ‘Carethy Offers’ staan, als je hierop klikt vind je producten die aangeboden worden tegen een extra scherpe prijs, en dagaanbiedingen die slechts heel beperkt geldig zijn. De verzendkosten van de producten zijn standaard € 8,99, aangezien ze vanuit het buitenland gestuurd moeten worden is dit hoger dan vanuit een Nederlandse shop. Vanaf een bestelling van € 89,- betaal je geen verzendkosten.

    Einde


    Onder het woordje ‘Einde’ wat je in de balk bovenin kunt vinden (geen idee waar dit woord voor zou moeten staan) vind je producten ingedeeld op subcategorieën;

    • Anti-Aging
    • Borstvoeding en zwangerschap
    • Slaap, angst en zenuwen
    • Spieren en gewrichten
    • Verlies en dieet gewicht
    • Vitaliteit en energie
    • Haarverzorging
    • Spijsvertering

    De verschillende subcategorieën leiden allemaal weer terug naar dieet en voeding, dus als je kiest voor haarverzorging, krijg je te zien welke voeding en supplementen je hiervoor zou kunnen gebruiken.

    Klachten


    Je hebt altijd recht op 14 dagen herroepingstermijn. Binnen die tijd kun je een product terugsturen, de verzendkosten zijn dan wel voor jezelf. Mocht er een probleem met het product zijn, meld dit dan bij Carethy, voorzien van foto’s van het probleem. Zij zullen dan contact met je opnemen om het op te lossen. Voor andere vragen of problemen kun je bij de veel gestelde vragen op de website kijken, zit jouw antwoord er niet tussen, neem dan even contact op met Carethy via het contactformulier.

    Schrijf hier ook jouw review over Carethy!

    Het delen van ervaringen is erg belangrijk, alleen op deze manier kunnen wij te weten komen welke websites het goed doen en welke minder. Dus positief of negatief, iedere review is welkom hier op het onafhankelijke platform van NederlandReview!

    Zijn de ervaringen met Carethy positief of niet, en waarom? Krijg je de bij hen bestelde artikelen snel thuis geleverd en werken de supplementen goed?

    Carethy
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (63)

    3.4
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.6
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    4
    Leveren
    rating
    3.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Helix originel

    Goed product, mooie prijs, snelle levering, goede service, bij meerdere bestellingen! Niets te klagen, ga zo door Carethy!

    Door: De beer09-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    parfums voor de familie

    ik kreeg direct extra korting op mijn eerste bestelling. Jammer dat de verzendkosten niet gratis zijn, maar door de korting was ik toch goedkoper uit.
    Ze hebben leuke geurtjes voor maar een paar euro.
    Ik vind het niet een superhandige website ofzo, maar als je goed kijkt heb je wel leuke aanbiedingen.

    Door: Tobias 22-12-2017
    Marcel IJzelenberg02-06-2020

    Artikelen besteld en betaald op 15 mei, de track @ trace zag er voorspoedig uit maar na 9 dagen was deze weer via Belgie terug in Spanje gekomen. Emails en klachten hebben tot nu toe (2 juni) nul reactie opgeleverd. Zeer teleurstellend, ik zal er nooit meer wat kopen of ze moeten met een goed verhaal, excuses en een compensatie komen.

    Corien 15-06-2020

    CERATHY ONBETROUWBAAR!!!! Op 16 mei 2020 heb ik mijn bestelling geplaats en betaald. Ondanks diverse verzonden e-mails geen levering, geen reactie en geen geld retour. Kortom, onbetrouwbaar, oplichting, teleurstellend en waardeloos!!!!!!!!!!

    Diana01-07-2020

    28 mei 2 ervan producten besteld maar nog steeds niet aangekomen geen reactie op contact

    Miros01-07-2020

    Slecht bedrijf, zou stevig aangepakt moeten worden.. Niets bij bestellen, je krijgt niets opgestuurd en jammer dat ik niet eerst recenties van hun gelezen heb

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    gel en mondkapjes

    Nadat ik besteld had las ik de reviews en was bang dat ik heel lang op mijn spullen zou moeten wachten, als ze al aan zouden komen. Maar tot mijn verbazing was de levering er binnen een week. Ik kreeg ook direct een link om mijn pakket te volgen. Chapeau!

    Door: Marleen Metzlar18-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Solgar Earth Source

    Ik bestelde Solgar Earth Source voorheen in Amerika, maar daar was het niet meer te krijgen. Hier nog wel. Overigens ook in Nederland, maar voor veel hogere prijzen. Inmiddels 2 keer besteld en beide keren binnen 1 week de bestelling ontvangen.

    Door: Daan11-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Carethy

    Net als zo veel anderen , bestelling gedaan en 6 weken later nog niets ontvangen , op mail word niet geantwoord , dus denk net zo als iedereen hier voor 60 euro ervaring gekocht !

    Door: Nina4523-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    deodorant niet meer leverbaar

    Deze email ontvangen op 13 juli.
    Tot op heden NOG GEEN GELD TERUG GEKREGEN.
    NOOIT meer een bestelling hier.
    Ik eis dat ik zo spoedig mogelijk mijn geld terugkrijg

    Good morning,
    Thank you for contacting us.
    As you requested, we have canceled your order. We will process your refund in the same method of payment used in the purchase.
    Such refund will be reflected in a maximum period of 14 working days.
    We are sorry for the inconvenience.
    We remain at your disposal.
    Best regards,


    Door: Karin Meijsen04-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    CRUSELLAS EXTRA RON QUINA PHA-CL-200416070503e2e

    El dia 16 de Abril 2020 compre una locion para el pelo, me envian un correo con el número PHA-CL-200416070503e2e y que la fecha de entrega sería entre el dia 27 abril al 29 abril 2020.
    HOY 20 de Junio han transcurrido más de 60 días y aun no me ha llegado nada ni tampoco he tenido ninguna respuesta a los reclamos que he hecho por la página. Necesito que me devuelvan el dinero.

    Door: MARIA 21-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Alles in orde, beter dan verwacht

    Alles werd binnen de voorziene termijn geleverd en veel goedkoper dan bij andere sites. Na de reviews gelezen te hebben dacht ik mijn bestelling nooit te ontvangen.

    Door: Yolanda22-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    In orde!!

    Echt blij met mijn aankoop. Ik heb het gisteren ontvangen (in goede staat) en ik kijk er naar uit om de producten te testen!!

    Door: Jann Tarek29-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Solgar 7

    Makkelijke webshop. Artikel moest uit Spanje komen via
    GLS. Is een weekje onderweg geweest; aanvaardbare tijd!!

    Door: Peter09-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Good

    Good purchase. Competitive prices and fast delivery.

    Door: Vincent Aerts10-12-2019
    Gerard Silooy10-03-2020

    Bestaat niet !!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Hand gel 5l

    WORST CUSTOMER SERVICE I EVER EXPERIENCED. I ordered a hand gel with them and delivered a soap for professional use (kitchen soap). It appears that the wrong image was placed with the wrong item on the website. In the immage of the product I ordered it states that the Gel is used without water, but the item I received is used with water. I have send like 5 mails, wrote many (+/- 10 times) on their website, tried to call and send messages on Facebook in the last 2weeks but no reply.

    When I looked online again I saw that the product I ordered is no longer available, but for a higher price they had a similar product. I was in a hurry receiving the product so made a new order, which i received correctly. But still no answer on how they solve the issue with the wrong shipped item. I do not wish to pay for shipment to return the item before I speak with them because there is no guarantee that I will get any money back, and would mean just making extra costs.

    Door: Joram 10-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    sederma face wash gel

    besteld. Betaald. Geen bevestiging via mail ontvangen. Geen duidelijke contact gegevens op de website. Via contact formulier Vraagt steeds naar order nummer maar heb ik niet gekregen. Nu afwachten of ik mijn bestelling alsnog ontvang!!!!

    Door: Leila Bab09-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    dieven

    dit is de maffia; ze bedriegen en beroven mensen; iedereen die het slachtoffer is, moet dit bij de politie melden

    Door: Beata08-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Handgel

    Geen plus punten
    We hebben handgel besteld en we hebben uiteindelijk handzeep gekregen. Toen ik een mail stuurde kreeg ik snel reactie van dat ik een foto moest maken van het product en de barcode. Daarna heb ik nooit meer van hun gehoord. Ik heb hun meerdere keren een mail gestuurd, maar ik heb nooit een reactie terug gekregen. GA NIET IETS BESTELLEN BIJ DIT BEDRIJF!

    Door: Henk 06-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Diverse dames en heren parfums

    Artikelen besteld en betaald op 15 mei, de track & trace zag er verspoedig uit maar na 9 dagen was deze via Belgie weer terug in Spanje gekomen. Emails en klachten hebben tot nu toe (2 juni) nul reactie opgeleverd. Het was een flinke bestelling dus qua geld voel ik mij best gedupeerd. Zeer teleurstellend, ik zal er nooit meer wat kopen of ze moeten met een goed verhaal, excuses en een compensatie komen.

    Door: Marcel IJzelenberg02-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Tabletten

    Zeer slecht bedrijf 2 mei besteld geen antwoord enige oplossing aangifte doen.
    Bestel er niks

    Door: M w Moolhuizen29-05-2020
    Moolhuizen 29-05-2020

    Super slecht gewoon aangifte doen en delen sociale media

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    42,95

    Bestelling geanulleerd en na 5 weken nog steeds geen geld terug gehad!! Zijn niet telefonisch bereikbaar en via mail steeds een standaard antwoord terug!! Zoals ik terug kan lezen ben ik niet de enige die is opgelicht!! Bestel hier dus niets want u bent u geld kwijt!!

    Door: Marjolein26-05-2020
    IC27-05-2020

    Zoals zovelen.....een deel van mijn bestelling niet ontvangen en al 3 maanden aan het wachten op geld terug.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lea Handreinigingsgel op basis van alcohol

    not reliable, one month late for delivery. after two month of canceling my order, still no sign of my money.
    not recommended at all!

    Door: mehrnoosh azami21-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Handgel

    Geen product geven. Geen geld terug betalen. Deze zaak is echtFraudebedrijven. Wees voorzichtig

    Door: Yangping xiong20-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Aussie Beach Waves

    Bijna 2 maanden geleden Aussie producten besteld, betaald met i-deal en niets geleverd gekregen. Vuile oplichtersbende vanuit Spanje en probeer daar maar eens actie tegen te ondernemen! Ik zeg: niets bestellen bij Carethy, want je bent je geld gewoon kwijt en ze gaan van jouw centen feesten in Barcelona......

    Door: Hanny Visser-Janse13-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Carethy

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Carethy een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 63 ervaringen geplaatst over Carethy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.4 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Carethy actief?

    Carethy is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, Fit(ness), Afvallen, Vitamines & Voedingssupplementen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Carethy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.