NederlandReview

    Ervaringen Carethy

    Dankzij het internet zijn alle grenzen tegenwoordig open, dus ook voor het bestellen van artikelen op het gebied van gezondheid en Wellness hoef je niet meer alleen bij het Nederlandse aanbod te kijken. Je kunt ook van de voordelen profiteren die Carethy in zijn online webshop biedt, de beste merken tegen de beste prijzen. Van luiers tot vitamines en van ontharingscrèmes tot zonnebrandmiddelen, je kunt het er allemaal vinden. Hier lees je wat de ervaring van anderen is met deze online shop.

    Over Carethy


    Carethy is een online webshop die zich heeft gespecialiseerd in gezondheids- en wellnessartikelen. Het bedrijf opereert vanuit Spanje, waar het onderdeel is van een groter concern genaamd Bilua. Je kunt bij hen producten bestellen van ruim 2.000 merken, een aantal daarvan zijn: Abercrombie & Fitch, Maybelline, Adidas, Natural Health en nog vele anderen.

    Diensten


    Je kunt in de webshop van Carethy producten vinden van verschillende categorieën:

    • Dieet en voeding
    • Hygiëne en gezondheid
    • Parfumerie
    • Schoonheid
    • Sport
    • Jeugd
    • Outlet

    Dus of je nu op zoek bent naar een heerlijk luchtje, een nieuwe make-up, voedingssupplementen, deodorant, of luiers, je kunt het er allemaal vinden. De site is grotendeels in het Nederlands geschreven, sommige delen in het Engels. Je ziet bovenin de groene balk rechts ook nog de ‘Carethy Offers’ staan, als je hierop klikt vind je producten die aangeboden worden tegen een extra scherpe prijs, en dagaanbiedingen die slechts heel beperkt geldig zijn. De verzendkosten van de producten zijn standaard € 8,99, aangezien ze vanuit het buitenland gestuurd moeten worden is dit hoger dan vanuit een Nederlandse shop. Vanaf een bestelling van € 89,- betaal je geen verzendkosten.

    Einde


    Onder het woordje ‘Einde’ wat je in de balk bovenin kunt vinden (geen idee waar dit woord voor zou moeten staan) vind je producten ingedeeld op subcategorieën;

    • Anti-Aging
    • Borstvoeding en zwangerschap
    • Slaap, angst en zenuwen
    • Spieren en gewrichten
    • Verlies en dieet gewicht
    • Vitaliteit en energie
    • Haarverzorging
    • Spijsvertering

    De verschillende subcategorieën leiden allemaal weer terug naar dieet en voeding, dus als je kiest voor haarverzorging, krijg je te zien welke voeding en supplementen je hiervoor zou kunnen gebruiken.

    Klachten


    Je hebt altijd recht op 14 dagen herroepingstermijn. Binnen die tijd kun je een product terugsturen, de verzendkosten zijn dan wel voor jezelf. Mocht er een probleem met het product zijn, meld dit dan bij Carethy, voorzien van foto’s van het probleem. Zij zullen dan contact met je opnemen om het op te lossen. Voor andere vragen of problemen kun je bij de veel gestelde vragen op de website kijken, zit jouw antwoord er niet tussen, neem dan even contact op met Carethy via het contactformulier.

    Schrijf hier ook jouw review over Carethy!

    Het delen van ervaringen is erg belangrijk, alleen op deze manier kunnen wij te weten komen welke websites het goed doen en welke minder. Dus positief of negatief, iedere review is welkom hier op het onafhankelijke platform van NederlandReview!

    Zijn de ervaringen met Carethy positief of niet, en waarom? Krijg je de bij hen bestelde artikelen snel thuis geleverd en werken de supplementen goed?

    Carethy
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (24)

    3,6
    25% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    3,6

    Service

    3

    Prijs

    4,8

    Leveren

    3,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Sesderma gezichtscreme (niet geleverd en niet gecrediteerd)

    Na twee eerdere correcte bestellingen en leveringen (in 2016 en 2017) heb ik bij een recente derde bestelling (1 juli 2019) de bestelde artikelen (gezichtscreme van Sesderma) niet ontvangen van het bedrijf Carety E-Commerce SL. Het product bleek ondanks een toezegging van circa 1 week levertijd niet meer leverbaar te zijn.

    Een voorstel voor een alternatief product wees ik af.

    Er volgde excuus en ik accepteerde het annuleren van deze laatste bestelling en Carethy beloofde de gedane betaling binnen 14 werkdagen terug te storten via Mastercard. Die terugbetaling is niet gedaan. Na wederom mailcontact volgde wederom excuus en werd nogmaals beloofd de creditering uit te voeren. Er gebeurde niets.

    Aangezien Carethy de beloften niet nakomt en Carethy ook in reviews van andere klanten bijzonder slecht uit de bus komt, heb ik de betaling met succes betwist via Mastercard. Mastercard heeft dit enorm snel afgehandeld en mijn betaling teruggedraaid.

    Voor mij 3 lessen:
    1) Betaal online via PayPal of Mastercard (kopersbescherming),
    2) Koop nooit (meer) iets bij Carethy,
    3) Betaal online via PayPal of Mastercard (kopersbescherming).

    Door: WT29-08-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    haarproduct

    haarproduct besteld, dat niet leverbaar bleekte zijn. Uiteraard vooruit betaald, geld tot op heden niet retour.
    Oplichterij?!

    Door: M. Zonneveld18-08-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Schoonmaak artikel

    Ik heb 2 weken achter deze mensen moeten lopen om mijn geld terug te krijgen. Ze kwamen met de smoes dat er iets met de platform is. Ik had ze gezegt dat als ik me geld niet krijg, dan ga ik klacht indienen bij Klantenkompas in Nederland en Europol in Spanje. Opeens konden ze het bedrag wel overmaken. En gelijk ook. Ik raad niemand aan om hier te bestellen. Oplichterij

    Door: Jubisay24-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Solgar Earth Source

    Ik bestelde Solgar Earth Source voorheen in Amerika, maar daar was het niet meer te krijgen. Hier nog wel. Overigens ook in Nederland, maar voor veel hogere prijzen. Inmiddels 2 keer besteld en beide keren binnen 1 week de bestelling ontvangen.

    Door: Daan11-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    vitaminen

    Vitaminen besteld en niet gekregen. Je kan geen contact met de bedrijf opnemen. Niks bestellen!

    Door: Andrea Tolgyesi08-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Producten voor verzorging van het haar.

    Besteld en betaald, echter de haar producten nooit ontvangen. Geen reactie bedrijf. Oplichterij.

    Door: Anita07-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Bestelling nooit gekomen

    Komt niet, centjes kwijt. Oplichting.

    Door: Miranda19-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Dieven

    Alleen maar negatief: je betaalt en krijgt niets. Geen antwoord op mails, geen bestelde producten, geen geld terug.
    Oplichterij, dus. Nooit iets bij bestellen.
    Ik moet overal een ster invullen, maar zelfs één ster is teveel

    Door: Henriëtte20-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Corrupte webshop

    Ook ik heb hier een order geplaatst maar nooit ontvangen. Ik heb mijn geld terug gevraagd en hier werd wel op gereageerd maar de terugbetaling heeft helaas (nu een aantal weken verder) nog steeds niet plaatsgevonden. Hier nooit bestellen dus!

    Door: Leanne13-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    YOU CAN GET A REFUND BE PERSISTENT!!!!!!!!

    DO NOT ORDER FROM THIS COMPANY!!!!!!!!
    I placed an order on 20/02/2019 which I was supposed to receive on 05/03/2019. When this did not happen I became curious and began reading reviews. Once I saw 1 star I already lost hope of getting a refund. I contacted them and they said it will take 14 days in order to get my refund. I waited 10 days and knew I was just wasting my time so I contacted them back today and threatened to file a complain by KLACHTENKOMPAS here in Netherlands. I got a respond and a refund almost immediately. Never again

    Door: Jovi19-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Scammers but I manage to get money back

    When I got information that they don't have on the stocks product which I order, I asked for money back. The money should be paid off in 14 working days and of course, that did not happen. After that, they said that they will have information in 72 hour when transfer will be done but not that it will be made in those 72 hours! After that I threat them if I don't receive the money in those 72 hours I will complain about them to Europol in Spain and Klachtenkompas in NL. AND THEY RETURN MONEY IN 2 HOURS AFTER SENDING THIS MAIL! So my advice, just threat in the same way :)

    Door: Marina01-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    verkeerd product

    Wel geleverd.. maar niet wat ik vroeg. En ook niet wat ik kan gebruiken, dus bijzonder veel geld betaald voor afval.

    Door: Vie Osbana28-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    oplichters

    OPKLICHTERS!! ik heb wat besteld bij Carethy, ik zou het binnen 10 dagen moeten ontvangen, ik ben nu al 2maanden verder en nog steeds niets gekregen. ik zou iedere aanraden nooit hier te bestellen, OPLICHTERS DAT IS WAT ZE ZIJN!!!! En ze zijn niet bereikbaar dus je kan fluiten naar je geld en spullen

    Door: nancy10-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Carethy

    Net als zo veel anderen , bestelling gedaan en 6 weken later nog niets ontvangen , op mail word niet geantwoord , dus denk net zo als iedereen hier voor 60 euro ervaring gekocht !

    Door: Nina4523-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    SCAMMERS!

    THIEVES AND LIARS!! Please be aware that this company is a scam. I ordered products which never arrived after several weeks. I cancelled the order and asked for a refund which never arrived. This is the reply I got 'First of all, apologize for the delay in the reimbursement. We had a delay in the payments, since we had some problems with our payment platform, however, we are working to solve it. In this regard, you will receive your refund as soon as possible'. I urge anyone to avoid this company. They will lie to you and steal your money,

    Door: Sally01-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Carethy is nep

    U kunt bestellen maar leveren doen ze niets. Contact opnemen is bij niet mogelijk. Wie het zijn word niet bekend.

    Door: Antonis29-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Neppe webshop!!

    Het lijkt een nette Nederlands bedrijf tot het moment dat je besteld hebt. De klantenservice spreek enkel gebrekkig engels en de emails zien er heel raar uit. Niks vergeleken met de proffesionele website die ze hebben!

    Geen geld terug, geen producten geen reacties meer op mailtjes. FAKE!

    Door: Tamara23-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Alles in orde, beter dan verwacht

    Alles werd binnen de voorziene termijn geleverd en veel goedkoper dan bij andere sites. Na de reviews gelezen te hebben dacht ik mijn bestelling nooit te ontvangen.

    Door: Yolanda22-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    niet geleverde bestelling

    18 maart bestelling geplaatst. Deze zou 9 april geleverd worden. Het is nu 26 april en nog niets ontvangen. Ze zijn absoluut niet te bereiken. Reageren niet op mail en zijn telefonisch niet te bereiken. Ben bang dat ik mijn geld kwijt ben. Nog nooit eerder meegemaakt. Schandalig.

    Door: Gouman26-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oplichters?

    Ik heb eerder deze maand een artikel besteld bij deze site, maar geen bevestigingsmail ontvangen. Het geld is wel afgeschreven, maar ik vermoed nu dat ik opgelicht ben. Het was voor mij maar 30 euro, maar ik zou iedereen afraden om bij deze site aankopen te doen.

    Door: Christianne25-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Niet geleverd product

    Wacht nu al 2 weken na de uiterste datum.
    Kan geen tel.nr. vinden en kreeg alleen berichtje van dat ik mij geen zorgen hoefde te maken.
    Balen en nooit meer daar bestellen

    Door: A van Manen10-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Niet bestellen product niet geleverd

    Ik zit al meer dan een week te wachten op een scheer apparaat.
    Zoveel spijt dat ik hier besteld heb ! Ze reageren vaag ik wil gewoon mijn geld terug
    Echt niet aan ge raden om hier wat te bestellen

    Door: Natelie07-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Levert niet

    Ik zou niet bestellen bij deze firma. Niks dan slechte recensies en helaas moet ik mij ook aansluiten bij het verhaal. Besteld maar niet geleverd.
    Heb meer dan 5 weken geleden besteld en heb nig steeds niks binnen.
    Heb voor meer dan 100 euro gekocht. Carethy blijft mij aan het lijntje houden.
    Super slechte service

    Door: Lizzy24-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    parfums voor de familie

    ik kreeg direct extra korting op mijn eerste bestelling. Jammer dat de verzendkosten niet gratis zijn, maar door de korting was ik toch goedkoper uit.
    Ze hebben leuke geurtjes voor maar een paar euro.
    Ik vind het niet een superhandige website ofzo, maar als je goed kijkt heb je wel leuke aanbiedingen.

    Door: Tobias 22-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over Carethy

    Uw beoordeling