NederlandReview

    Ervaringen Carethy

    Dankzij het internet zijn alle grenzen tegenwoordig open, dus ook voor het bestellen van artikelen op het gebied van gezondheid en Wellness hoef je niet meer alleen bij het Nederlandse aanbod te kijken. Je kunt ook van de voordelen profiteren die Carethy in zijn online webshop biedt, de beste merken tegen de beste prijzen. Van luiers tot vitamines en van ontharingscrèmes tot zonnebrandmiddelen, je kunt het er allemaal vinden. Hier lees je wat de ervaring van anderen is met deze online shop.

    Over Carethy


    Carethy is een online webshop die zich heeft gespecialiseerd in gezondheids- en wellnessartikelen. Het bedrijf opereert vanuit Spanje, waar het onderdeel is van een groter concern genaamd Bilua. Je kunt bij hen producten bestellen van ruim 2.000 merken, een aantal daarvan zijn: Abercrombie & Fitch, Maybelline, Adidas, Natural Health en nog vele anderen.

    Diensten


    Je kunt in de webshop van Carethy producten vinden van verschillende categorieën:

    • Dieet en voeding
    • Hygiëne en gezondheid
    • Parfumerie
    • Schoonheid
    • Sport
    • Jeugd
    • Outlet

    Dus of je nu op zoek bent naar een heerlijk luchtje, een nieuwe make-up, voedingssupplementen, deodorant, of luiers, je kunt het er allemaal vinden. De site is grotendeels in het Nederlands geschreven, sommige delen in het Engels. Je ziet bovenin de groene balk rechts ook nog de ‘Carethy Offers’ staan, als je hierop klikt vind je producten die aangeboden worden tegen een extra scherpe prijs, en dagaanbiedingen die slechts heel beperkt geldig zijn. De verzendkosten van de producten zijn standaard € 8,99, aangezien ze vanuit het buitenland gestuurd moeten worden is dit hoger dan vanuit een Nederlandse shop. Vanaf een bestelling van € 89,- betaal je geen verzendkosten.

    Einde


    Onder het woordje ‘Einde’ wat je in de balk bovenin kunt vinden (geen idee waar dit woord voor zou moeten staan) vind je producten ingedeeld op subcategorieën;

    • Anti-Aging
    • Borstvoeding en zwangerschap
    • Slaap, angst en zenuwen
    • Spieren en gewrichten
    • Verlies en dieet gewicht
    • Vitaliteit en energie
    • Haarverzorging
    • Spijsvertering

    De verschillende subcategorieën leiden allemaal weer terug naar dieet en voeding, dus als je kiest voor haarverzorging, krijg je te zien welke voeding en supplementen je hiervoor zou kunnen gebruiken.

    Klachten


    Je hebt altijd recht op 14 dagen herroepingstermijn. Binnen die tijd kun je een product terugsturen, de verzendkosten zijn dan wel voor jezelf. Mocht er een probleem met het product zijn, meld dit dan bij Carethy, voorzien van foto’s van het probleem. Zij zullen dan contact met je opnemen om het op te lossen. Voor andere vragen of problemen kun je bij de veel gestelde vragen op de website kijken, zit jouw antwoord er niet tussen, neem dan even contact op met Carethy via het contactformulier.

    Schrijf hier ook jouw review over Carethy!

    Het delen van ervaringen is erg belangrijk, alleen op deze manier kunnen wij te weten komen welke websites het goed doen en welke minder. Dus positief of negatief, iedere review is welkom hier op het onafhankelijke platform van NederlandReview!

    Zijn de ervaringen met Carethy positief of niet, en waarom? Krijg je de bij hen bestelde artikelen snel thuis geleverd en werken de supplementen goed?

    Carethy
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (31)

    3,8
    35% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3,6
    Service
    rating
    3,4
    Prijs
    rating
    4,8
    Leveren
    rating
    3,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Supplementen

    24-08-2019 een bestelling geplaatst, kreeg na een maand een mail dat het niet op voorraad was of ik nog wilde wachten. Aangegeven dat ik mijn geld terug wil, tot heden niets ontvangen! OPLICHTERS

    Door: Hayal Isoski 20-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    PHA-NL-200108154711960

    I ordered conditioners and paid 75 euro, its been a month I havent received my order or refund yet, its a face company no office in the nederlands, I am going to report this to Adyan which is their payment partner and my bank ING about this, meantime dont buy anything from carethy.nl, its a totally scam

    Door: Armita 19-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Perfumes

    I buy never receive products and never recieve my money back shame on you carethy

    Door: Totaakhil fazel rehman 14-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Nutrition

    The product has never been sent and the company has never made a refund.
    They will ask you to wait a bit with the delivery due to the out of stock and then will stop replying to your requests to refund. SHAME!
    AVOID this so-called "suppler" if you want to save your money!!!

    Door: Elina 18-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Good

    Good purchase. Competitive prices and fast delivery.

    Door: Vincent Aerts 10-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    In orde!!

    Echt blij met mijn aankoop. Ik heb het gisteren ontvangen (in goede staat) en ik kijk er naar uit om de producten te testen!!

    Door: Jann Tarek 29-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    4 x max factor

    4 x max factor besteld en betaald,NIKS ONTVANGEN !!!!

    PURE OPLICHTERIJ !!!!!! GEEN 1 STER WAARD !!!

    Door: sylvia douma 24-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Nutrigen Supra Syrup 200 ml 

    Het product is niet geleverd, zogenaamd omdat mijn huisnr niet bekend was. Wat mij onmogelijk lijkt want het is een verplichte veld om in te vullen. Ik zit nog steeds te wachten op terugstorten van mijn geld. Inmiddels al 5 keer gemaild, en keer op keer zeggen ze dat het geld eraan komt óf ze zeggen dat ze problemen hebben met hun betaalsysteem. Eersteklas oplichters!!!

    Door: Nabila 19-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Sesderma gezichtscreme (niet geleverd en niet gecrediteerd)

    Na twee eerdere correcte bestellingen en leveringen (in 2016 en 2017) heb ik bij een recente derde bestelling (1 juli 2019) de bestelde artikelen (gezichtscreme van Sesderma) niet ontvangen van het bedrijf Carety E-Commerce SL. Het product bleek ondanks een toezegging van circa 1 week levertijd niet meer leverbaar te zijn.

    Een voorstel voor een alternatief product wees ik af.

    Er volgde excuus en ik accepteerde het annuleren van deze laatste bestelling en Carethy beloofde de gedane betaling binnen 14 werkdagen terug te storten via Mastercard. Die terugbetaling is niet gedaan. Na wederom mailcontact volgde wederom excuus en werd nogmaals beloofd de creditering uit te voeren. Er gebeurde niets.

    Aangezien Carethy de beloften niet nakomt en Carethy ook in reviews van andere klanten bijzonder slecht uit de bus komt, heb ik de betaling met succes betwist via Mastercard. Mastercard heeft dit enorm snel afgehandeld en mijn betaling teruggedraaid.

    Voor mij 3 lessen:
    1) Betaal online via PayPal of Mastercard (kopersbescherming),
    2) Koop nooit (meer) iets bij Carethy,
    3) Betaal online via PayPal of Mastercard (kopersbescherming).

    Door: WT 29-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    haarproduct

    haarproduct besteld, dat niet leverbaar bleekte zijn. Uiteraard vooruit betaald, geld tot op heden niet retour.
    Oplichterij?!

    Door: M. Zonneveld 18-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Schoonmaak artikel

    Ik heb 2 weken achter deze mensen moeten lopen om mijn geld terug te krijgen. Ze kwamen met de smoes dat er iets met de platform is. Ik had ze gezegt dat als ik me geld niet krijg, dan ga ik klacht indienen bij Klantenkompas in Nederland en Europol in Spanje. Opeens konden ze het bedrag wel overmaken. En gelijk ook. Ik raad niemand aan om hier te bestellen. Oplichterij

    Door: Jubisay 24-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Solgar Earth Source

    Ik bestelde Solgar Earth Source voorheen in Amerika, maar daar was het niet meer te krijgen. Hier nog wel. Overigens ook in Nederland, maar voor veel hogere prijzen. Inmiddels 2 keer besteld en beide keren binnen 1 week de bestelling ontvangen.

    Door: Daan 11-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    vitaminen

    Vitaminen besteld en niet gekregen. Je kan geen contact met de bedrijf opnemen. Niks bestellen!

    Door: Andrea Tolgyesi 08-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Producten voor verzorging van het haar.

    Besteld en betaald, echter de haar producten nooit ontvangen. Geen reactie bedrijf. Oplichterij.

    Door: Anita 07-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Bestelling nooit gekomen

    Komt niet, centjes kwijt. Oplichting.

    Door: Miranda 19-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Dieven

    Alleen maar negatief: je betaalt en krijgt niets. Geen antwoord op mails, geen bestelde producten, geen geld terug.
    Oplichterij, dus. Nooit iets bij bestellen.
    Ik moet overal een ster invullen, maar zelfs één ster is teveel

    Door: Henriëtte 20-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Corrupte webshop

    Ook ik heb hier een order geplaatst maar nooit ontvangen. Ik heb mijn geld terug gevraagd en hier werd wel op gereageerd maar de terugbetaling heeft helaas (nu een aantal weken verder) nog steeds niet plaatsgevonden. Hier nooit bestellen dus!

    Door: Leanne 13-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    YOU CAN GET A REFUND BE PERSISTENT!!!!!!!!

    DO NOT ORDER FROM THIS COMPANY!!!!!!!!
    I placed an order on 20/02/2019 which I was supposed to receive on 05/03/2019. When this did not happen I became curious and began reading reviews. Once I saw 1 star I already lost hope of getting a refund. I contacted them and they said it will take 14 days in order to get my refund. I waited 10 days and knew I was just wasting my time so I contacted them back today and threatened to file a complain by KLACHTENKOMPAS here in Netherlands. I got a respond and a refund almost immediately. Never again

    Door: Jovi 19-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Scammers but I manage to get money back

    When I got information that they don't have on the stocks product which I order, I asked for money back. The money should be paid off in 14 working days and of course, that did not happen. After that, they said that they will have information in 72 hour when transfer will be done but not that it will be made in those 72 hours! After that I threat them if I don't receive the money in those 72 hours I will complain about them to Europol in Spain and Klachtenkompas in NL. AND THEY RETURN MONEY IN 2 HOURS AFTER SENDING THIS MAIL! So my advice, just threat in the same way :)

    Door: Marina 01-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    verkeerd product

    Wel geleverd.. maar niet wat ik vroeg. En ook niet wat ik kan gebruiken, dus bijzonder veel geld betaald voor afval.

    Door: Vie Osbana 28-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Carethy

    Uw beoordeling