NederlandReview

  Ervaringen Bulk Powders

  Voeding is, vooral als je veel sport, ontzettend belangrijk. Goede voeding kan je helpen als je af wilt vallen of juist aan wilt komen, maar ook als je jouw conditie en lichaam wilt trainen. Bulk Powders heeft een heleboel supplementen, diëten en andere producten die je hierbij van dienst kunnen zijn. Maar wat zal de kwaliteit van hun proteïne nou echt zijn? Is die sportvoeding die ze verkopen wel voldoende voor iemand die het uiterste van zichzelf vraagt? Zal je lang moeten wachten tot de bezorgservice van Bulk Powders de caloriearme voeding komt bezorgen? En hoe zal de klantenservice van Bulk Powders je behandelen als je ze om hulp vraagt? Hierop kunnen alleen sporters die al supplementen van Bulk Powders geprobeerd hebben je meer vertellen. Lees de reviews op NederlandReview om een goed beeld van Bulk Powders te kunnen krijgen. Hun beoordelingen, ervaringen, meningen en cijfers zullen je laten zien of jij iets aan Bulk Powders kunt hebben.

  Over Bulk Powders

  Bulk Powders is een sportshop die sportvoeding verkoopt. Ze weten dat het in de wedstrijdsport nou eenmaal belangrijk is om voorsprong te hebben op je concurrenten. De goede sportsupplementen kunnen hier, naast fanatieke training en slim denken, bij helpen. Maar niet alleen professionals kunnen gebruik maken van hun supplementen. Het kan ook helpen als je wat sneller wilt herstellen van een bezoek aan de fitnessschool. Zo is er een heel assortiment proteïne zoals ei proteïne, beef proteïne, lactosevrije proteïne, mass gainers, proteïnemixen, whey proteïne, herstelproteïne en nog veel meer. Ook is er sportvoeding zoals carnitine, arginine, aminozuren, koolhydraten, HMB, BCAA en nog veel meer. Deze kunnen helpen bij ondersteuning van de gewrichten, uithoudingsvermogen, eh herstel post-workout. In hun categorie gezondheid vindt je omega 3, antioxidanten, multivitaminen, probiotica, gewrichtsverzorging, visolie, essentiële vetzuren, mineralen, vitaminen, fruit groente en nog veel meer. Deze supplementen kunnen helpen bij de gezondheid van je hart, lever, haar, immuunsysteem, huid, nagels en slaap. Voor gewichtsafname hebben ze caloriearme voeding, dieet shakes, vetverbranders enzovoort. In hun categorie voeding vind je ontbijt, hazelnoot, konjac, amandel, eiwitten, noten, zaden, chia, superfoods, meel, gezonde oliën, organische voeding, smaakstoffen, zoetstoffen, dranken, pinda, kokos, snackrepen, cashew en nog veel meer.


  Een doos van Bulk Powders wordt uitgepakt.

  Diensten van Bulk Powders

  Het voedsel en de supplementen van Bulk Powder kunnen online worden besteld. De bezorgservice van Bulk Powders zal dan jouw nieuwe supplementen en sportvoeding rechtstreeks naar je opsturen. De klantenservice van Bulk Powders staat altijd voor je klaar en kan je helpen als je even advies of raad nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Bulk Powders

  Heb jij al wat van de supplementen van Bulk Powders geprobeerd? Dan horen wij graag meer over jouw Bulk Powders ervaring. Hoe goed werken die supplementen nou echt? Merk je verschil sinds je hun sportvoeding of vitaminen bent gaan gebruiken? Is die superfood nog wel enigszins te eten of is het helemaal niet lekker? Duurde het lang voor de proteïne bij je thuis werd bezorgd? En wat heeft de klantenservice van Bulk Powders voor je kunnen betekenen toen je ze nodig had? Schrijf een Bulk Powders review en laat ons weten wat jouw mening over Bulk Powder echt is.

  Bulk Powders
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

  4
  60% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.2
  Service
  rating
  2.8
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  3.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bulk Powders

  Uw beoordeling

  Whey en caseine

  Enorme keuzevrijheid met veel verschillende goede smaken. Er is vaak een flinke korting te krijgen als je een hoop in Bulk inslaat en dat kan prima aangezien het spul lang houdbaar is.
  Nooit meer overwogen voor andere whey te gaan. De caseine(aardbei) is niet te eten, maar dat is volgens mij altijd zo. Neus dicht en doorslikken.

  Door: Diederik27-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Diverse producten

  Levering duurt vaak meer dan een week. Producten zijn vaak niet voorradig. Slechte service. Heb je een klacht dan wordt je geblokt. Prijs is wel goed en ook wel de producten die ik gekocht hebt. Ik zal nooit geen klant mee aanbrengen. Je krijgt dan een kortingsvoucher die nooit werkt. Ik snap dat als er maar 1kortingcode ingevuld kan worden voor korting. Meestal hoef je geen code in te vullen, maar dan werkt deze code van €10 dus ook niet. Al meer dan een half jaar bezig om deze €10 in te leveren. Noppes. Nu klantenservice om antwoord gevraagd en dan blokken ze je. Uiteindelijk bericht en dan krijg je als antwoord. " Je krijgt genoeg korting". VALSE VOORLICHTING DUS. BRENG JE EEN KLANT AAN KRIJG JE OP JE VOLGENDE BESTELLING €10 KORTING EN BIJ DE DERDE ZELFS €15." Er is altijd wel zogenaamd bij Bulk korting, al is het maar €1 Wie controleert dat. Voor mij was dit de allerlaatste bestelling.

  Door: Mevrouw de Prez25-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  3 articles

  Levering door DHL is uiterst onzeker.
  Track trace wordt niet goed kenbaar gemaakt. Heeel moeilijk om een klacht kenbaar te maken. Alleen via deze manier. Hopelijk wordt ik gebeld. 06 13131491

  Door: Henk Melbourne 04-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Ik heb voor 30,- besteld, niet geleverd!


  Ik heb 4 weken geleden voor 30,- besteld bij BULK. Geen enkele e-mail daarna ontvangen over het vervolg van de bestelling/factuur en betalingsbewijs. NIETS. De producten zijn ook nooit geleverd.

  Mijn advies; Hoe gelikt de webwinkel van BULK er ook uit ziet, bestel ergens anders! Het zijn oplichters!

  Door: G Visser20-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  lactase

  Op de pillen valt niets aan te merken, echter een potje met 270 pillen, een maand geleden besteld, heeft als UHT 30-1-2022, Een eerdere bestelling, 2 potjes van 90 pillen, had dezelfde UHT. Toen ik daar bezwaar tegen maakte werd gezegd dat ik een potje kon retourneren, want de UHT datum moet wel (vlgs Bulk) langer dan een jaar zijn.... Zo gezegd zo gedaan, echter het potje kwam nooit aan en de verzendkosten waren hoger dan de prijs van het potje. Bulk zit namelijk in Polen.... De klantenservice zei de UHT niet te kunnen beinvloeden omdat zij de potjes niet inpakken. Klacht komt dus niet aan en potje ook niet. Goed product, waardeloos bedrijf.

  Door: lies eisma21-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  vitamine C en Zink

  op traceerknop van Bulkpowder zag ik de bestelling door duitsland gaan naar verschillende dhl vestigingen en toen weer naar Bulkpoweder gezonden. Heb een mail gestuurd naar hun 4 dagen geleden en geen antwoord gekregen ik ga nooit meer bij hun bestellen ben mijn geld kwijt en geen produkten gekregen riekt naar oplichting. Waarom via dhl duitsland sturen en niet via dhl nederland echt slecht als ik niets van hun meer hoor hun name en shame ik hun internet is een machtig wapen. Ze hebben aan mij een verkeerde want ik ga net zo lang door totdat ik gerechtheid krijg!

  Door: jolanda van der Wolf05-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  Bcaa etc

  1e bestelling na 5 dagen kwijtgeraakt,en moest er zelf achteraan.
  Bestelling is opnieuw verstuurd met 3 werkdagen bezorgtijd.
  Na 2 dagen is het nog steeds in Duitsland waar het pakket ook 2 dagen geleden nog was.
  Drama dit

  Door: Dennis27-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  vitamine supplementen

  Krijg een link via de mail waar ik mijn verzending kan tracen en er staat dat mijn bestelling is ontvangen, dit is onjuist. Wanneer ik echter het shipment nr opzoek dan krijg ik de melding: "zending niet bekend". Ze hebben ook geen telefonische klantenservice.

  Door: ma15-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  18002474626

  Zoveelste keer dat mij bestelling te laat komt of beschadigd en niet compleet. Jij wordt niet serieus genomen door klant service. Deze site/ server verdient niet eens 1 ster. Nog nooit zo slechte service gezien. Dieven. Geld kwijt.

  Door: Hosyka19-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Magnesiumbisglycinaat, Vitamine c ,Omega 3 softgels,

  Communicatie slecht je kan b.v. niet bellen, bezorging duurt veel langer dan voorgespiegeld, kwaliteit kan ik niet controleren.

  Door: Jan Achterhof02-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  FAQ

  Is Bulk Powders een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 10 ervaringen geplaatst over Bulk Powders. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bulk Powders actief?

  Bulk Powders is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness), Afvallen, Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bulk Powders gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.