NederlandReview

    Ervaringen Bodylab | Bodylab24

    Als je veel aan sporten doet dan heb je speciale voeding nodig. Je moet immers wel alle voedingsstoffen en andere stoffen binnenkrijgen die je nodig hebt. Dus waar kan je die het beste zoeken? Je zou eens bij Bodylab kunnen kijken. Maar wat voor een kwaliteit eiwitten en creatine biedt deze winkel aan? Zullen hun aminozuren en weight gainers echt voor meet spieropbouw zorgen? Hoe zal het voedsel van deze online shop smaken? Zal het lang duren voor de afslanksupplementen bezorgd worden door de bezorgservice van Bodylab? En hoe zal de klantenservice van Bodylab staan tegenover vragen, klachten en problemen van klanten die hulp nodig hebben? Hier kun je alleen achterkomen via klanten die Bodylab al eens eerder hebben bezocht. Lees hun reviews om een beter idee te krijgen van hoe Bodylab werkt. Hun ervaringen, meningen en beoordelingen kunnen een goed beeld schetsen van wat je te wachten staat als je Bodylab bezoekt.

    Over Bodylab

    Bodylab is een winkel die supplementen en voedingsmiddelen verkoopt. Ze richten zich daarbij vooral op sportvoeding voor sporters. Zo zijn er bijvoorbeeld supplementen voor krachtsporters, fitness en bodybuilders. Die kunnen immers vaak wel wat meer energie gebruiken. Maar ook voor iedereen die juist een waarde hecht aan een gezond en sportief uiterlijk hebben ze genoeg. Er zijn supplementen voor de spieropbouw. Hieronder bevinden zich aminozuren, creatine, weight gainers, eiwitten en Bcaa’s. Misschien wil je helemaal geen spieren opbouwen maar juist wat afslanken. Bodylab heeft afslanktips, producten voor vetverbranding, manieren om voedingswaarde te tellen, en recepten. De eiwitten van Bodylab hebben hun aparte categorie. Deze bevat whey isolaat, eiwitrepen, eiwitshakes, whey protein, eiwitpannenkoeken en eiwitsnacks. Ook voor creatine is er een aparte categorie met creatine monohydraat, creatine blends, creatine capsules en creatine tabletten. Als laatste heeft Bodylab nog een afdeling food waarin je sauzen, pindakaas, superfoods, bakproducten en eiwitsnacks kunt vinden. Houdt ook hun aanbiedingen in de gaten voor het geval je producten met een leuke korting tegenkomt.


    BCAA in poedervorm.

    Diensten van Bodylab

    De supplementen, eiwit, creatine en eten van Bodylab kan besteld worden via hun website. Je kunt gewoon de aminozuren of Bcaa’s selecteren die je nodig hebt en ze op die manier in je digitale winkelmandje stoppen. Als de betaling dan eenmaal rond is zal de bezorgservice van Bodylab aan het werk gaan om de producten zo snel mogelijk naar je op te sturen. Verder heeft Bodylab nog een klantenservice om je bij te staan als je toevallig hulp nodig hebt.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Bodylab

    Heb jij al eens één of meer van de supplementen afkomstig van Bodylab geprobeerd? Of het nou een hele maaltijd was of alleen wat eiwitsupplementen, wij horen graag wat jouw mening over deze winkel is. Hoe goed werken die recepten om af te vallen nou echt? Helpen die sportsupplementen je echt om je energie beter vast te houden tijdens je workout? Duurde het lang voor de eiwitten of creatine werden bezorgd? En wat voor een klantenservice verleend Bodylab als je iemand nodig hebt? Schrijf een review over Bodylab en laat ons weten wat jij over Bodylab denkt.

    Bodylab | Bodylab24
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

    3.2
    25% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.8
    Service
    rating
    2.2
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    2.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Bodylab | Bodylab24

    Uw beoordeling

    20 x 12 energy bar

    20 verpakkingen energy bar gekocht en 240 euro vooraf betaald. En 5 ontvangen!!. Mijn evenement is inmiddels voorbij. Maar ik krijg geen contact met bodylab. Telefonisch en via email niet. Oplichters? Bodylab meld je even.

    Door: Philip van de Wint11-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 kilo proteïne

    Bestelling gedaan betaald 60 euro niks geleverd klanten service doet niks na 3 telefoontjes word er opgehangen oplichting

    Door: M Van den berg08-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    2800098761

    Bestelling sinds 3 weken onderweg, geen reactie van support wat wil zeggen dat ze gewoon geld opstrijken zonder te leveren.
    Graag een tip hoe dit aangeklaagd kan worden.

    Door: Gerd Van Deun19-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Geld weg, geen levering.

    Na een aantal bestelling geen problemen te hebben gehad, kreeg ik problemen met betalen (lukt niet via mijn mobiele telefoon en de vaste computer (QR code werd niet herkend bij scannen met telefoon)). Bij twee bestellingen moest ik handmatig overmaken.
    Bij de laatste handmatige betaling heb ik het bankrek. nummer van de voorgaande betaling gebruikt (van moederbedrijf Payone/Vitafy), maar mijn bestelling bleef op 'in afwachting' staan. Na een mailtje naar Bodylab kreeg ik de reactie dat ik naar een verkeerd rek.nr. had overgemaakt en dat dit mijn probleem was (vreemd, want de vorige bestelling werd wél geleverd). Een mailtje naar Vitafy kreeg ik via Bodylab terug met de melding dat mijn melding was gesloten. Oftewel, geld weg en geen levering en bovendien een onvriendelijke 'klantenservice'.
    Wat een baggerbedrijf, niet bestellen!!!

    Door: C. v.d. Hagen26-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Voedingssupplementen

    Van een van de producten (waar de verpakking ook direct al losliet..) kreeg ik direct huiduitslag en het gevoel alsof m'n huid in brand stond (heb ik anders nooit - ben nergens allergisch voor). Klantenservice weigert iedere verantwoordelijkheid en wil zelfs het product niet terugnemen: "Helaas zijn we niet aansprakelijk voor individuele tolerantie of allergische reacties op het product en helaas kunnen we geen voedsel terugnemen dat al is geopend." Pffff. Service tot aan de deur zeg maar.

    Door: Dr. Daniel M. Lechner17-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Whey protein

    Vorige week een bestelling gedaan en die 3 dagen later ontvangen. Er stond inderdaad op de website dat het tussen 3 en 5 werkdagen zou duren. Dat vond ik geen probleem. Wel vond ik het raar dat toen ik de doos openmaakte, er 1 van de 2 whey protein potten NIET inzat. Terwijl ik een actie had genomen: een DOUBLE PACK voor een bepaalde prijs. Fouten maken is menselijk maar toch vind ik het vreemd: er stond heel duidelijk dat die proteine hoorde bij een actie van 2 SAMEN...
    Er zat wel een extra shakebeker in die ik niet had besteld.... is die misschien verwisseld met de whey protein? Die lijken ook wel een beetje op elkaar natuurlijk.
    Vervolgens: heb ik 3 mailtjes gestuurd (die nog steeds onbeantwoord zijn) heb ik 7 x naar Bodylab gebeld (het telefoonnummer onder de website op de google pagina als je Bodylab googled doet het trouwens niet. Dus moet je (behoorlijk irritant en omslachtig) op zoek naar het juiste nummer)). Daar kreeg ik als eerst een bandje dat heel erg onduidelijk te verstaan was, vervolgens te horen dat alle profeccionals in gesprek zijn, en dan wordt de verbinding verbroken....?! Je wordt niet in de wacht gezet. Er wordt gezegd: probeer het later nog eens. ?
    Uiteindelijk kreeg ik gisteren éíndelijk iemand aan de telefoon. Zij was heel vriendelijk en tegen haar heb ik even mijn verhaal gedaan. Ze pakte alles wat ik zei goed op en zou er mee aan de slag gaan. Ze zou me terugbellen of mailen over mijn incomplete bestelling. Ik heb haar bedankt voor haar klantvriendelijkheid.
    Maar nu, 24u later ben ik nog steeds niet terug gebeld of gemaild... ik had misschien moeten vragen wanneer ze dat gingen doen maar ik nam aan dat ze daar toch wel díe dag mee aan de slag zou gaan....
    Dus ik ben benieuwd. Of ik ooit nog iets te horen krijg.
    Een tip: bestel hier niet. Het zal vast vaak goedgaan. Maar als het niet goed gaat, je bestelling, duurt het ontzettend lang om contact met ze te krijgen en lijkt het niet op of ze haast maken iets voor je te doen om het op te lossen.
    Ps. En de whey Chai smaak zou ik ook niet nemen.

    Door: Carmen Sanchez19-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Dieetpro

    Ik heb vorige week een bestelling geplaatst. Hier heb ik geen bevestiging van ontvangen. Daarna heb ik een mail gestuurd en telefonisch contact proberen te leggen. Met beide zonder succes. Ik weet niet eens of mijn bestelling word verwerkt of niet. En wanneer dit gaat gebeuren.

    Door: Jamie Ossenblok19-08-2019
    jamie Ossenblok22-08-2019

    Contact gehad met de klantenservice en vandaag het pakket binnen gehad,

    Ivo Rethy23-01-2020

    op welk nr kan ik contact maken?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    BCAA, Whey en wat bars

    Levering duurt ellen lang, wacht al 2,5 week op mijn bestelling en het is er nog steeds NIET! Stuur je een mailtje, krijg je Duits antwoord. Bij de klantenservice geven ze direct DHL de schuld en daarmee is de zaak afgehandeld. Bestellen op de site werkt wel fijn en de prijs is ook goed. Verder is het helemaal ruk daar omdat het zoooo lang duurt. Raad het niemand aan, raad het zelfs af!

    Door: Paul06-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    FAQ

    Is Bodylab | Bodylab24 een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 8 ervaringen geplaatst over Bodylab | Bodylab24. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.2 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Bodylab | Bodylab24 actief?

    Bodylab | Bodylab24 is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, Afvallen, Vitamines & Voedingssupplementen, Fit(ness)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bodylab | Bodylab24 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.