NederlandReview

    Ervaringen Body & Fit

    De weg naar een gezond en fit leven is pittiger dan je denkt. Niet alleen moet je regelmatig de sportschool bezoeken, maar is het ook belangrijk om op je voeding te letten. Of je nou wilt afvallen, spierkracht wilt krijgen of je conditie wilt opbouwen, Body & Fit biedt allerlei sportproducten aan die je hierbij kunnen hulpen.

    Hoe tevreden zijn klanten met de producten van Body & Fit? Heeft het hen geholpen bij het behalen van hun persoonlijke sportdoelen? Is de prijs-kwaliteitverhouding goed? Is de klantenservice van goede hulp? Lees het hier bij NederlandReview!

    Over Body & Fit

    Body & Fit is een webshop die zich specialiseert in sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten. Hun uitgebreide assortiment strekt zich uit van eiwitten, afslankproducten en vitamines tot amino’s, superfoods en creatine. Daarnaast verkopen ze ook speciale sportkleding en lifestyle producten.

    Beetje motivatie nodig? Bekijk dan de video's van Body & Fit!

    Diensten Body & Fit

    Voordat je bestelt, kun je gebruik maken van de ‘keuzehulp’ optie. Hierbij moet je invullen wat je geslacht is, hoe oud je bent en wat jouw sportdoel is. Vervolgens krijg je hierop gebaseerd advies over sportvoeding- en producten.

    Als je alles hebt gevonden wat je wilde, kun je gaan bestellen. Bij Body & Fit kan je betalen met iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa, AfterPay of per bankoverschrijving. Wanneer je je bestelling voor 22:00 uur plaatst, wordt je pakketje de volgende werkdag afgeleverd. Bij bestellingen onder de €25 bedragen de verzendkosten €3,95. Bestellingen boven de €25 worden gratis verzonden.

    Ook is het mogelijk om te kiezen voor een Same Day Delivery. Als je voor 10:30 uur je bestelling plaatst, wordt deze dezelfde avond tussen 18:00 en 22:00 thuis afgeleverd. De verzendkosten voor de Same Day Delivery bedragen €4,95. Deze optie is niet beschikbaar in het weekend.

    Krijg jij na jouw bestelling nou echt geen genoeg van Body & Fit? Schrijf je dan in voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle acties en aanbiedingen.

    Garantie, vragen en klachten bij Body & Fit

    Op alle producten van de Body & Fit shop geldt de wettelijke garantie. Dat betekent dat het product moet functioneren naar behoren of dat het moet doen wat de klant er in alle redelijkheid van mag verwachten. Op fitnessapparatuur en elektronica heb je daarbovenop nog twee jaar fabrieksgarantie.

    Ben je niet tevreden met je product? Dan is er de mogelijkheid om ‘m te retourneren. Hier zitten wel een aantal voorwaarden en uitzonderingen aan gebonden, dus is het handig om deze eerst goed na te lezen.

    Als je vragen over de producten van Body & Fit hebt, kun je eerst een kijkje nemen op de FAQ-pagina. Staat je vraag hier niet tussen of heb je een klacht? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice door een mailtje te sturen naar klantenservice@bodyenfitshop.nl of door te bellen naar 0513 – 683 068. Ook kun je via de website met ze chatten of kun je je vraag via social media indienen. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 22:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 11:00 tot 18:00 uur.

    Heb jij al ervaring met de producten van Body & Fit? Zo ja, wat is er zo goed aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!

    Ook als je nog geen ervaring hebt met sportvoeding en andere sportproducten, zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende bedrijven in deze branche en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten iets van Body & Fit uit te proberen? Laat zelf dan ook een review achter!

    Body & Fit
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

    4.4
    24% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    3.6
    Leveren
    rating
    5.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Body & Fit

    Uw beoordeling

    Whey Perfection Proteïne Shake

    Ik bestel al jaren bij B&F maar ben per direct geen klant meer vanwege absurde prijsverhogingen. Schrok me rot van het prijsverschil met afgelopen oktober en nu. Zelfs met een korting van 20% zou ik per bus nu ineens 10,- meer betalen. De Creatine was ook al zo duur geworden. Jammer dat ze zo met hun klanten omgaan. Voortaan maar naar de Action of Kruidvat.

    Door: Vivian 16-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    voedingssupplementen voor afvallen

    Ik heb hier het vorige jaar al een paar keer besteld en dat ging steeds goed. alles netjes afgeleverd en bestelling klopt. Ik kwam op deze site om af te vallen met goede voedingssupplementen en ze hebben een goed aanbod.

    Door: Angèle02-01-2019
    cialis tadalafil24-01-2021

    discount cialis

    generic cialis 20mg15-02-2021

    cialis price

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Just Whey

    BIZAR! Dat ik eerst voor een 1kg Just Whey iets meer van 20 euro kwijt was is dit nu een kleine 40 euro! En dit is "met korting" Dat is bijna een 100% prijsstijging! Ik heb een allergie voor bepaalde smaakstoffen dus kocht ik altijd de naturel. Ik ga toch eens ergens anders zoeken voor een naturel whey. Ik bleef altijd bij B&F voor de prijs en de leuke extratjes. Nu niet meer de ballen!!!

    Door: Stephan09-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Whey Special series

    In het verleden vaak gekocht bij Body&Fit. Waar de ik de Whey Special Series vroeger €40,90 betaalde, kost deze nu plots €63,99. Zogenaamd is er 30% korting, in werkelijk is er 15% korting en betaal je nog €54,39.
    Afzetters en oplichters. Ik koop niet meer mij B&F.

    Door: Iris07-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    vitamine producten

    Body&Fit biedt kortingen aan ; bijvoorbeeld als je boven een bepaald bedrag besteld en betaald. Geweldig toch.
    Dan blijkt dat een bepaald product niet op voorraad is. Dat kan altijd gebeuren ; bij het bestellen stond dit niet vermeldt.
    Het aankoopbedrag wordt teruggestort, waarbij de korting evenredig wordt verdeeld over de totale bestelling. Je krijgt uiteindelijk dus minder korting dan waar je recht op hebt. Dit is niet fair. Als klant heb je aan alle voorwaarden voor de volledige korting voldaan. Reclameren is nutteloos. Body&Fit geeft je niet de volledige korting waar je recht op hebt.

    Door: Wiel Schriever29-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Mass Perfection

    Ze verhogen tijdens hun acties eerst de prijs. Mass Perfection kost normaal 39,90 voor 4,4kg. Als er een actie is (Cyber Monday, etc.) kost 4,4kg opeens 57 euro!! En als je er iets van zegt op Facebook wordt het bericht verwijderd.

    Door: Daan26-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Msm, vitamine D, zinc complex niet ontvangen

    Mijn pakket is volgens postnl toegekomen op zaterdag 18 december om 13.14 ! Niettegenstaande iedereen thuis was en we de bel zeker konden horen , hebben we geen pakketje mogen ontvangen!
    Vond het ook al raar want toen ik mijn bestelling wou betalen met overschrijving hebben ze nooit een overschrijvingsformulier of een betalingsuitnodiging gestuurd! Nu had ik dit pakket betaald met bancontact en nu heb ik dit voor!
    Dit ruikt naar oplichting, hoop dat ik verkeerd ben!

    Door: Piet Priau18-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Clean protine bar

    De prijzen zijn explosief gestegen, tientallen procenten. Als er dan een korting wordt gegeven wordt de basis prijs weer enorm verhoogd. Ik was een regelmatige besteller maar nu niet meer. Heb je klant lief Body & Fit en laat niet alles om de euro draaien.

    Door: Tom Iven06-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    BLACK FRIDAY DEAL - SMART PROTEIN (1KG) X2

    Op de Black Friday-pagina is de oorspronkelijke prijs € 45,98. Maar de werkelijke oorspronkelijke prijs is hier €36,78. Nou, 'leuk kortingsgevoel' op de zogenaamde Black Friday promo! Plus, je gratis verzending is vanaf € 35, dus als ik deze € 34,49 "geweldige deal" bestel, moet ik nog steeds € 3,95 verzendkosten betalen, dus uiteindelijk betaal ik € 38,44, meer dan de originele prijs €36,78! Noem je dit 'deal', 'promotie'? Heel eerlijk!

    Door: Siemon26-11-2021
    Erik02-12-2021

    Body & Fit heeft recent ook de prijzen van sommige producten flink omhoog gegooid. Veel supplementen zijn ineens €5 of meer duurder. Dat loopt dus aardig op bij een grote bestelling. Ik hoop dat dit tijdelijk is vanwege de 15% cyberweek korting, want anders moet ik een alternatief zoeken met deze prijzen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    N.v.t.

    Krijg constant een advertentie dat als ik aanmeld voor nieuwsbrief 15% korting krijg. Niks van waar :/

    Door: Mel26-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    SIS

    Body&Fit heeft het verkeerde product geleverd.
    Meerdere keren contact gehad met de klantenservice maar helaas wordt er geen actie ondernomen en inmiddels helemaal niet meer gereageerd.
    Slecht bedrijf!!!

    Door: Dirk-Jan21-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Fitnessartikelen

    De artikelen zijn nooit op voorraad en je wordt vaak opgelicht. Ze sturen je producten die niet meer goed zijn. Bestel hier niet.

    Door: Rens06-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Eiwit

    Zeer slechte klantenservice en de manier van zaken doen. Ik had een bestelling geplaatst maar Body&Fit heeft me de artikelen gestuurd die bijna over de datum zijn. (ze zijn nog maar drie maanden houdbaar) Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Ik heb me bij andere webshops geïnformeerd en soortgelijke artikelen bij die webshops zijn tenminste tot april 2023 houdbaar! (Dat is een jaar en tien maanden) Ongelooflijk! Op mijn e-mails wordt al vijf dagen simpelweg niet gereageerd en er is geen medewerker in hun chat te vinden (ik heb al meerdere malen langer dan 30 min zitten wachten). Nu kan ik deze artikelen niet eens retourneren. Hier bestelde ik vroeger altijd maar dat ga ik niet meer doen. (Dit is trouwens al de tweede keer dat ik van Body&Fit slechte artikelen ontvang). Nooit meer!

    Door: Anoniem30-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Body en fit

    Bij deze laat ik weten dat body en fit bende oplichter zijn ik had 2 besteld geplaats had duidelijk vermeld dat ik verhuis ben nu zeggen dat er een pakje op verkeerd adres is geleverd maar post.nl is daar voor verantwoordelijk er voor omdat post.nl op adres heb en geleverd waar niemand is bewoond hij kost dat pakje ook afgeven aan post.punt nu ben ik tot 2 keer ter plaatse geweest om bevragen waar pakje zit er zit niets in brievenbus van vorige adres heb er voor gebeld en ze hebben brievenbus leeggemaakt en dan durven ze bedreigen als ik pakje niet zal ik ne deurwaarder aan me woning krijgen zeggen klantvriendelijk zijn daar ook zo is al 2 keer dat me zo iets lappen ze moeten het zelf eens leveren probleem ze zijn tussen persoon de produchten komen rechtstreeks van Zweden bedrijf

    Door: Ronny Van rysbergen18-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Body & Fit een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 17 ervaringen geplaatst over Body & Fit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 24% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Body & Fit actief?

    Body & Fit is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness), Afvallen, Vitamines & Voedingssupplementen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Body & Fit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.