NederlandReview

  Ervaringen Arctic Blue

  Ook op zoek naar een optimale gezondheid door aanvulling van je dieet met visolie? Maar ben je tegen overbevissing? Het kan ook duurzaam! Met de algenolie en duurzame visolie van Arctic Blue. Lees hier betrouwbare recensies van andere klanten die kochten bij Arctic Blue en al of niet tevreden waren over de smaak, prijs of werking van de producten. Zijn de capsules en oliën wel lekker? Hoe snel is je bestelling in huis? Wat vind je van de prijzen? Laat het ons weten en plaats ook jouw recensie op NederlandReview!

  Over Arctic Blue

  Maak jij je ook zorgen over de te grote visvangst in de wereld en wil je toch aan je benodigde voedingsstoffen komen die alleen in vissen zitten, zoals Omega-3? Arctic Blue wil er wat aan doen met hun Omega-3 algenolie die als vervanging dient van visolie en een duurzame soort visolie. Momenteel wordt de meeste visolie in Nederland van ansjovis gemaakt. Er gaan zo’n 30 ansjovisjes in 1 capsule visolie, niet echt duurzaam dus. Arctic Blue visolie bevat alleen duurzaam gevangen vis van het MSC-keurmerk. 1 kabeljauw is al gauw goed voor 250 softgel tabletten en wordt verder voor filets verkocht.

  Oprichter van Arctic Blue is Ludo van de Wiel, ingenieur van de Universiteit van Wageningen. Op de blog van Arctic Blue komen verschillende gezondheidsbloggers en voedingsdeskundigen aan het woord. Zo legt Mariëlle van Stek uit alles uit over Omega-3. Omega-3? Klinkt als een naam van een ruimteschip. Maar nee, Omega-3 en andere ingrediënten van de visolie pillen zoals vitamine A, D en B12 van Arctic Blue zijn goed voor het functioneren van hart, hersenen en ogen. Omega-3 vetzuren zitten vooral in vette vis en je beschermen tegen hart- en vaatziekten.

  Je kunt dan toch ook gewoon vis eten? Ja, maar de meeste Nederlanders doen dat te weinig en vaak ook niet de vette vissen waar Omega-3 in zit, zoals zalm, sardien, haring, makreel, tonijn en paling. En de overbevissing is een groot probleem. Straks zitten we met zeeën zonder vissen en daar wordt niemand blij van. Het Wereldnatuurfonds steunt Arctic Blue bij hun inzet voor verduurzaming van de visvangst en is hun ambassadeur.  De hippe vegetariër (lifestyleblog)

  Diensten

  De Arctic Blue algenolie is als capsule te verkrijgen, maar ook in de vorm van olie met een smaakje zoals sinaasappel, anijs, bubblegum, noem het maar op. Het is een vervanging voor visolie met net zoveel gezonde ingrediënten. Ook een romige Omega-3 Smoothie met citroensmaak.

  Naast de plantaardige Omega-3 algenolie biedt Arctic Blue toch ook visolie aan, maar dan met het blauwe MSC- keurmerk dat garandeert dat er geen extra vis wordt gevangen.

  Producten zijn o.a.:

  • Visolie MSC gecertificeerd
  • Vegetarische algenolie: plantaardig, 100% veganistisch, capsule.
  • Visolie Kind met Vitamine D: sinaasappelsmaak, MSC keurmerk, EPA en DHA
  • Visolie Kind met Vit. A,D,E: Fruitsmaak, EPA en DHA, Vitamine A,D,E
  • Omega-3 Smoothie: romige citroensmaak, 100% veganistisch, Vitamine D

  Service en contact

  Arctic Blue is gevestigd in Utrecht en is via email of telefoon te bereiken op info@arctic-blue.com en tel: 030-2447097.

  Ben jij enthousiast over de visolie en algenolie van Arctic Blue? Of vind je het eigenlijk maar onzin al die gezondheidspraat? Laat het ons weten in een recensie en laat jouw mening achter op NederlandReview!

  Wat vinden klanten van de duurzame visolie van Arctic Blue? Lees hier betrouwbare recensies over alle producten van online webshop Arctic Blue!

  Arctic Blue
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Arctic Blue

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Arctic Blue een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Arctic Blue. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Arctic Blue actief?

  Arctic Blue is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness), Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Arctic Blue gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.