NederlandReview

  Ervaringen Apran

  Echt de goedkoopste voedingssupplementen die hun uitwerking niet missen? Of toch teveel betaald voor een middel dat niet helpt? Lees hier de reviews over Apran en schrijf uw eigen ervaring erbij!

  Over Apran

  Apran is een bedrijf dat voedingssupplementen verkoopt en nog maar kort op de markt is. Het bedrijf is gevestigd in Valkenburg aan de Geul, en het is een echt familiebedrijf. Het wordt gerund door de familie Schwagten-Van Hese. De naamgeefster is mevrouw Annemiek van Hese, een apothekeres die zich al vele jaren verdiept in voedingssupplementen. Zij vroeg zich daarbij af hoeveel en welke stoffen je dagelijks tot je zou moeten nemen om je goed te voelen en optimaal te kunnen presteren. Na hierin ervaring te hebben opgedaan en de nodige kennis te hebben vergaard, heeft Annemiek besloten om deze kennis te delen en Apran op te richten. Dit leidt zij nu met steun van haar man, Dr. Hendrik Schwagten, tandarts voor oraal chirurgie en haar twee kinderen Annerick en Sebastiaan. Een bedrijf dat alleen producten verkoopt waarvan zij zelf overtuigd zijn dat ze echt werken. In het overgrote aanbod van supplementen willen zij u een goed advies geven om u te helpen de juiste voor u te vinden.


  Voedingssupplementen, heb je die echt nodig?

  Diensten

  In de webshop vindt u allerlei voedingssupplementen voor verschillende doeleinden. De categorieën waarin deze verdeeld zijn, zijn: dieet en energie, vitamines en mineralen, anti aging en langer leven, schoonheid en lichaam, kruiden en planten en gezondheid en welzijn. U kunt dus via deze categorieën zoeken naar hetgeen u nodig heeft, maar u kunt ook zoeken op merk of gezondheidsdoel. De webshop is in te stellen in Duits, Nederlands en Engels. U kunt er ook een blog lezen, maar deze is helaas alleen in het Engels. Bij Apran krijgt u ook nog eens de laagste prijs garantie. Zij gaan namelijk dagelijks op zoek naar de laagste prijs in de markt. Als u hetzelfde artikel, origineel en bestemd voor de Europese markt goedkoper kunt vinden zonder dat deze in de reclame is of iets dergelijks, dan past Apran de prijs aan. U krijgt het verschil dan terugbetaald in een Apran.com voucher die u bij uw volgende bestelling kunt gebruiken.

  Advies

  Wanneer u niet goed weet welk product u het beste kunt kiezen voor het doel dat u voor ogen heeft, dan kunt u een e-mail sturen naar Apran. Zij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden. Wanneer zij de vraag niet direct zelf kunnen beantwoorden, dan zullen zij zich inspannen om zo snel mogelijk het juiste antwoord voor u te vinden. Belangrijk: Voordat je voedingssupplementen wilt gaan gebruiken, moet je altijd eerst een huisarts of specialist consulteren. Apran kan alleen algemene informatie geven en geen diagnose stellen of een behandeling uitvoeren.

  Klachten

  U kunt Apran van maandag t/m vrijdag telefonisch bereiken van 12.00 tot 16.00 uur. Het is ook mogelijk om een contactformulier in te vullen of een brief te sturen. Wanneer u een klacht heeft kunt u deze mailen naar Apran. Wanneer het niet lukt om het op te lossen, dan kun je het geschil voor bemiddeling aanmelden bij Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 kunnen consumenten in de EU klachten ook aanmelden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.

  Bent u tevreden over de producten en service van Apran? Of heeft u andere positieve of negatieve kritiek? Laat dan hier uw review achter, samen maken we een consumentenplatform waarop zoveel mogelijk échte ervaring met webshops te vinden is.

  Lees reviews en beoordelingen van echte klanten die voedingssupplementen hebben besteld bij Apran. Hoe is de service, kun je retourneren, wat is de levertijd?

  Apran
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  7

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Apran

  Uw beoordeling

  Leuke producten maar veel te duur

  Bij Apran worden veel verschillende producten aangeboden. Ik denk dat iedereen hier wel wat vindt. Ik heb er ook een bestelling geplaatst. Voor mij werkt het echter niet zo goed als gezegd wordt. Ze schrijven dat ze precies hebben gekeken naar hoeveel voedingssupplementen het lichaam nodig heeft, maar dat is toch voor ieder lichaam verschillend? Ik vond het toch het proberen waard en heb dan ook een product besteld. Ook al vond ik de prijs wel wat hoog. Je bent zo een paar tientjes kwijt voor een potje met pillen. Heb het een tijdje aangekeken, maar voelde me er niet echt anders door. Ben nu dan ook alweer gestopt met het gebruiken ervan en ga er ook niet weer aan beginnen. Vind het eigenlijk wel een beetje zonde van mijn geld, maar ja.

  Door: gast15-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Diverse producten voor je gezondheid

  In mijn periode een gezonde levensstijl na te streven, ben ik bijna geheel overgestapt op gezonde producten. Daarnaast sport ik regelmatig en ik voel mij hierdoor een stuk fitter. Voor mijn gezonde producten plaats ik vrijwel altijd een bestelling bij Apran, heel af en toe haal ik het elders. Ik ben helemaal weg van de producten en ik merk echt dat ze voor mij werken. Apran zegt de goedkoopste te zijn en dat is in grote lijnen zeker het geval. Alleen heb ik eenmaal bij een andere aanbieder een product gezien dat goedkoper was. En tot mijn verbazing kreeg ik van Apran gewoon het verschil in prijs terug. Waarschijnlijk om ervoor te zorgen dat je toch klant bij hen blijft. En dat blijf ik ook, want ik ben bijzonder tevreden.

  Door: gast09-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is Apran een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Apran. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Apran actief?

  Apran is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Apran gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.