NederlandReview

  Ervaringen Apotheek&Kind

  Benieuwd naar de ervaringen van consumenten die je voor gingen? Dan is het goed dat er mensen zijn die daar een review over hebben geschreven. Via hun mening en beoordeling kun jij je een beeld vormen van het bedrijf, het aanbod, de klantenservice, het afhalen en nog veel meer. En als je straks zelf een recensie wilt achterlaten, weet je ons te vinden!

  Babybenodigdheden

  De lijst die je mee krijgt als je in verwachting bent, lijkt eindeloos. Zeker als het je eerste baby is, zal je je nog wel eens hulpeloos voelen in de drogist of apotheek. Een fles en fopspeen misschien? En wat voor een speen is waarvoor nodig? Maar dan heb je ook zuigelingenvoeding en babyvoeding nodig. Sommige baby’s zitten aan speciale medische voeding in verband met bijvoorbeeld een allergie of reflux.

  Uiteraard wil je dat je kleintje ook lekker fris en schoon is na het badje, dus badschuim of badolie, shampoo en een crème of bodylotion voor het huidje. Maar vergeet ook de billencrème of zinkzalf niet, want dat is wel fijn na een volle, stinkende luier.

  TURK BIJ DE APOTHEEK | Mertabi Sketch

  Kleine kinderen

  Op het moment dat je thuis een dreumes of peuter hebt rondlopen, veranderen ook de behoeften. Zo willen die kinderen graag zelf eten, dus is kinderbestek wel handig. Tuitbekers zijn ook geen overbodige luxe als je niet nog meer wilt dweilen dan je nu waarschijnlijk al doet.

  Ook al wordt het doorgaans afgeraden om kleine kinderen in de volle zomerzon te laten, soms kun je er niet helemaal omheen. Dan is het maar goed dat je die zonnebrand al in huis had. Ooit eens samen gekocht met de aftersun.

  Kwaaltjes

  Ieder kind heeft er wel eens last van en vaak is dat ook helemaal niet erg. Denk daarbij aan vervelende dingetjes als verkoudheid, eczeem, hoesten, waterpokken, wagenziekte, oorontsteking, hoofdluis, hooikoorts, allergie, et cetera. Gelukkig zijn hier middeltjes voor om het leed wat te verzachten. Denk bijvoorbeeld aan kinderparacetamol, zoutoplossing, bandjes tegen wagenziekte die echt helpen, oordruppels, gel of gelei, oogdruppels, homeopathie, luizenshampoo en luizenkam, verkoudheidsbalsem, hoestdrank, insectenbandjes, oorthermometers, oordopjes, enzovoort.

  Apotheek&Kind

  Deze online apotheek verkoopt verzorgingsproducten en voeding voor de allerkleinsten. Bestellingen boven de 29,95 worden gratis overdag bezorgd. Avondbezorging is mogelijk, maar daar zijn kosten aan verbonden. Afhalen in Monster kan natuurlijk ook, maar voor extreem vroege vogels wordt een paar euro in rekening gebracht. Ook kunnen klanten op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur telefonisch contact opnemen met de apotheek achter de webshop voor advies.

  Recensies van/voor (groot)ouders

  Heb jij onlangs een bestelling gedaan bij deze online apotheek en wil je graag een review van jouw ervaring schrijven en jouw mening met toekomstige consumenten delen? Dat kan hier. Net als dat je hier de recensies en beoordelingen kunt lezen van de mensen die je voor gingen met bestellen. Zo helpen we elkaar een beetje bij het maken van keuzes.

  Apotheek&Kind
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Apotheek&Kind

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Apotheek&Kind een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Apotheek&Kind. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Apotheek&Kind actief?

  Apotheek&Kind is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Apotheken & Drogisterijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Apotheek&Kind gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.