Amino Alliance

8.8
9.2

Bestellen

8.7

Service

7.7

Prijs

9.4

Levering

91.3%

Zou hier weer kopen

Amino Alliance

Zoek je een middel die je bloeddruk, prestaties en welzijn ondersteunen? Wil je lekkerder slapen en een beter geheugen hebben? Wellicht is Amino Alliance dan wel een geschikt voedingssupplement voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over dit supplement bekend zijn. 


Wat is Amino Alliance? 


Amino Alliance is een voedingssupplement dat ervoor zorgt dat het lichaam van extra aminozuren wordt voorzien. Volgens de bedenkers van het middel zorgt het gebruik ervan voor een positief effect op de bloeddruk, prestatie, welzijn, slaap en geheugen. L-arginine is een van de ingrediënten welke wordt omgevormd in stikstofmonoxide. Gebruik ervan kan volgens het bedrijf vele lichaamsfuncties helpen. Het draagt onder andere bij aan verbetering van de cardiovasculaire gezondheid. Onderzoekers stellen dat het positief bijdraagt aan het herstel na sport, operaties en ziekte. Het product is gecontroleerd door het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT). Op de website worden nog meer voordelen van dit voedingssupplement beschreven. De stoffen zijn volgens deze onderneming speciaal en zorgen ervoor dat het niveau van stikstof in het bloed en de afgaven van groeihormonen ondersteund worden. Ook wordt er aangegeven dat lichamelijke prestaties verbeterd zullen worden. Mensen zullen zich goed voelen vanaf het moment dat ze ermee van start gaan.


Bestellen 


Wil je Amino Alliance bestellen? Dan is het wellicht handig om te weten dat het extra voordelig is om voor een kwartaalafname te gaan. Mensen die ervoor kiezen om een bestelling te herhalen, hoeven geen verzendkosten te betalen. Dit geldt alleen voor de eerste maand. Je kan kiezen uit vier soorten bestellingen. Voor de details per soort bestelling kun je het beste een kijkje op de website nemen.  Als je een keuze hebt gemaakt kies je voor de ‘Toevoegen aan winkelwagen’ button. Als je van plan bent vaker een aankoop te doen kan het raadzaam zijn om een account aan te maken. 


Verzenden 


Mocht je van maandag tot en met vrijdag voor 16:00 uur bestellen, kun je jouw pakketje de volgende werkdag verwachten. Abonnementsbestellingen worden iedere keer op dezelfde dag van de nieuwe maand afgeleverd, uitgezonderd de weekenden. Kwartaalverpakkingen worden verstuurd via de pakketdienst. Je zal dan per e-mail een Track & Trace code ontvangen, waarmee je kunt zien waar jouw pakket zich op welk moment bevindt. Deze mail wordt verzonden op het moment dat jouw order het magazijn heeft verlaten. De kosten voor verzending van maand- en kwartaalverpakkingen bedragen € 3,95 Bij een minimale bestelwaarde van € 125,- worden er geen kosten om iets te versturen in rekening gebracht.


De klantenservice stuurt de reacties op werkdagen. Ze stellen mails op werkdagen binnen 48 uur te beantwoorden.


Retourneren 


Aan het retour sturen van bestellingen zijn retourvoorwaarden verbonden. Terugsturen kan wanneer je pakket hinder heeft ondervonden van het weer of als de inhoud door stoten schade heeft opgelopen. Wil je een retournering in gang zetten. Dan dien je een e-mail te sturen aan klantenservice@amino-alliance. Er wordt dan een reactie aan je gestuurd met retourinstructies. Je zal dan lezen hoe een en ander in gang gezet moet worden. De klantenservice stuurt de reacties op werkdagen. Ze stellen mails op werkdagen binnen 4 uur te beantwoorden.


Klantervaringen


Heb jij al ervaring bij Amino Alliance? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw mening. Wat vind je van de werking van dit supplement? Heb je baat bij het gebruik? Zou je andere mensen aanbevelen dit product eens te bestellen? We stellen het zeer op prijs als je jouw ervaring deelt via een bedrijfsreview op deze pagina. 
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (46)

Anderen bekeken ook