Alka

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Alka

Ligt je zuurtegraad te hoog? Kijk dan eens bij Alka. Ze kunnen je helpen om de zuurtegraad van je lichaam terug op peil te brengen en zo je gezondheid versterken. Wat klanten vinden van het aanbod en de werking van de Alka producten lees je op deze pagina!  


Over Alka 

Bij Alka kan je terecht voor gespecialiseerde producten die je helpen met het ontzuren van je lichaam. Je kan ze vinden in meer dan 900 vakdrogisten en gezondheidswinkels maar je kan natuurlijk ook altijd online bestellen. Dagelijks groeit ons bewustzijn over de werking van ons lichaam. Voeding, stress, medicijnen en overmatige spierbelasting zorgen na verbranding voor zure afvalstoffen die uw lichaam kwijt moet om de zuurgraad van je bloed op een contant niveau te houden. Het lichaam neutraliseert de zuurresten met behulp van natriumbicarbonaat maar de dagelijkse hoeveelheid afvalzuren is te groot om normaal het lichaam te verlaten dus slaat het lichaam het op. Dit veroorzaakt ophopingen die een risico vormen voor onze gezondheid. Daarom kan je bij Alka terecht voor producten die helpen om de verzuring tegen te gaan. De producten kunnen los van elkaar maar ook gecombineerd gebruikt worden. 
Diensten van Alka

Met de producten van Alka kan je de verzuring van je lichaam tegengaan. De Alka producten zijn speciaal ontwikkeld om optimaal te ontzuren. Ontzuren kan je als een kuur doen van enkele weken of dagelijks gebruiken.  Alka heeft producten zoals Alka Druppels en Alka Tabs Original die helpen om de basische buffer natriumbicarbonaat in het lichaam te verhogen. Ze hebben ook nog producten zoals Alka Tabs Magnesium en Alka Tabs Calcium die nog extra magnesium en calcium toevoegen aan het lichaam.  


Vragen of klachten voor Alka 

Heb je vragen of een klacht over Alk?? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon, e-mail en de post. Alka heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!  


Schrijf je eigen review!

Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Alka? Werken de producten goed en voel je je nu veel beter? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Alka. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing! 


Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Alka? Lees dan zeker enkele van de reviews op NederlandReview! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op NederlandReview! 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Alka thee, creme en badzout

Heb het net aangeschaft, heb wel een gevoel dat er iets gebeurd in mijn lichaam. Bedoel dit dan positief !!

J

Jolanda Smit

09-11-2019

0