Tuinposter.com

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Tuinposter.com

Heb jij ook zo’n kale plek ergens in je tuin? Misschien is je schutting wel ergens niet bedekt door planten of bomen of zit je zelfs tegen een hele kale schutting aan te kijken. In die gevallen kan een tuinposter een handige oplossing zijn. De vraag is echter: waar haal je nou de beste tuinposters? Één van de bedrijven die ze aanbieden is Tuinposter.com. Maar wat zal de kwaliteit van hun tuinposters zijn? Zullen ze wel tegen slechte weersomstandigheden kunnen? Hoe lang zal het duren voor de bezorgservice van Tuinposter.com de poster bezorgd? En hoe vriendelijk en hulpvaardig zal hun klantenservice nou echt zijn? De beste manier om dit te onderzoeken is via klanten reviews. Lees deze reviews, geschreven door echte klanten van Tuinposter.com, om meer te weten te komen over dit tuinposterbedrijf. Hun meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen je helpen bij je beslissing wel of niet bij Tuinposter.com te bestellen.


Over Tuinposter.com

Tuinposter.com is een winkel die tuinposters aanbiedt. Verwar dit bedrijf niet met het bijna gelijknamige bedrijf Tuinposter.nl. Ze zijn toch echt anders! Tuinposter.com noemt zichzelf een “specialist in het drukken en snel leveren van topkwaliteit tuinposters”. Deze tuinposters worden ook wel buitenposters of balkonposters genoemd. Dus ook als je geen tuin maar wel een balkon tot je beschikking hebt kun je een mooie tuinposter vinden. De posters worden gedrukt op een sterk materiaal genaamd bisonyl tuindoek. Ook is dit doek watervast en zonlichtbestending. Je kunt de poster ophangen via de bevestigingsringen die aan de poster zitten. De tuinposters zijn beschikbaar in verschillende maten. De posters groter dan 100 cm zijn voorzien van extra bevestigingsringen zodat je er zeker van kunt zijn dat je poster goed strak staat. Je kunt ook je eigen tuinposter creëren door een foto te uploaden. Want wat is nou mooier dan je eigen favoriete foto op te hangen of juist dat perfecte doorkijkje te creëren wat je altijd al wilde maar nooit echt zult kunnen realiseren bij gebrek aan ruimte?
Diensten van Tuinposter.com

De tuinposters van Tuinposter.com kunnen besteld worden via hun website. Er is de mogelijkheid om je eigen foto te uploaden. Tuinposter.com zal deze vervolgens op bisonyldoek printen. Zodra het product klaar is zal Tuinposter.com de tuinposter naar je opsturen. Ook kun je op hun website een overzicht vinden van het aantal afhaalpunten waar je je poster kunt ophalen. Natuurlijk heeft Tuinposter.com ook een klantenservice. Je kunt die bereiken via e-mail of telefoon.


Klachten, Complimenten en Tips voor Tuinposter.com

Heb jij al een tuinposter van Tuinposter.com in je tuin hangen? Zelfs als je alleen een kleintje hebt voor op je balkon horen wij graag jouw mening over dit bedrijf. Hoe makkelijk was het een poster te bestellen via hun website? Werd de poster snel geleverd door de bezorgservice van Tuinposter.com? Ben je tevreden met het eindproduct? Was de foto netjes afgedrukt? En kon hun klantenservice je helpen toen je vreesde dat er iets verkeerd gegaan was? Schrijf een review en vertel ons wat jij nou werkelijk van Tuinposter.com vindt zodat andere klanten een idee hebben van wat ze kunnen verwachten.


Zal je tuin er beter uitzien met een poster van Tuinposter.com? Lees reviews over foto's uploaden, tuinposters bestellen, levering en klantenservice.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)