TuinDoek.nl

3.5
6

Bestellen

2

Service

4

Prijs

2

Levering

100%

Zou hier weer kopen

TuinDoek.nl

Op zoek naar een plek waar je reviews van ervaringen van de klanten voor jou kunt lezen? Of wil je zelf graag jouw mening kwijt en een beoordeling schrijven? Dat kan allebei hier.

Trend in de tuin

Je ziet ze de afgelopen jaren steeds meer: tuindoeken. Kleine of grote canvassen bij mensen aan de blinde muur in de tuin of op het balkon met vrolijke of mooie prints erop. Vaak landschappen, natuur of dieren. Je kunt zo tegenwoordig ook overal kopen, zoals bij het tuincentrum of de bouwmarkt. Maar wat nu als jouw afbeelding er niet bij zit?

Jouw keuze aan jouw muur

Het is natuurlijk wel de bedoeling dat de afbeelding aansluit bij jouw tuin en smaak. Het kan dus gebeuren dat die ene print, die print die je echt raakt, er simpelweg niet tussen staat in de winkel. Het liefste zou je een eigen gemaakte foto willen ophangen of anders een mooie uit een database of beeldbank willen kiezen. Maar hoe pak je dat aan? Geen nood, daarvoor is Internet.Eigen print op doek

Die ene foto die je vorig jaar tijdens die cursus fotografie maakte, is wel heel mooi. Die zou je liever vandaag dan morgen uploaden en laten drukken. Of dat portret van de kinderen en/of kleinkinderen? Dat vakantiekiekje van die mooie lavendelvelden?

Door jou gekozen print of kunst op doek

Maar als je niet beschikt over eigen werk wat je per se aan de muur wilt hebben, dan is er nog altijd de keuze van een database of beeldbank. Hierin staan hoogwaardige foto’s van andere (bekende) fotografen of schilderijen van kunstenaars. Wie weet wil je de sfeer en uitzicht van die vakantie in Frankrijk of Italië graag aan de muur, of een strakblauwe zee met een strand en palmbomen of ongerepte natuur en woeste watervallen. Wat dacht je van een panorama van bergen en canyons? Winterlandschap bij gebrek aan echte winters hier? Deuren en ramen zijn ook leuk, alsof je een doorgang naar een andere wereld hebt. Bloemen, vlinders en insecten als ode aan de tuinbewonertjes? Eeuwige kerst? Stadsgezicht? Zonsondergang? Dieren? Wereldkaart zodat je altijd bij ieder tuinfeest of barbecue kunt aanwijzen waar je al geweest bent? Imposant bos? Mooi park? Rustgevende Japanse tuin? Beeld van de Boeddha? Wellness verantwoord? Of ga je liever voor een kopie van een schilderij. Dit is wel een mooi moment voor een kunstfotograaf aan de muur of een echte kunstschilder?

Materiaalkeuze

Er zin allerlei verschillende soorten materialen waarop gedrukt kan worden. Elk materiaal heeft zo zijn eigen eigenschappen en kwaliteiten. Maar uiteindelijk komt het neer op ‘wat vind jij mooi’ en ‘wat is praktisch voor de plek waar ik het wil hebben.’ Veel mensen kiezen echter voor zonbestendige en weerbestendige fotodoeken. Doordat de doeken weervast zijn, blijven ze langer mooi dan bijvoorbeeld onbehandeld canvas.

Manieren van ophangen

Een tuinschilderij kun je op meerdere manieren ophangen door middel van ophangsystemen. Ook hier geldt dat je kiest wat je het mooist en meest praktisch vindt voor de plaats waar je het kunstwerk wilt hebben. Zo kun je er voor kiezen om voor ogen te gaan, een tunnel of een buizenframe van aluminium, verchroomde knoppen, gewoon hout, stijgerhout of bamboe. Maar voor het zelfde geld waait het vaak behoorlijk in de tuin. Wie weet is dan een robuust ophangsysteem of zelfklevend doek een idee.

Tuindoek

Dit is een van de webshops die consumenten de mogelijkheid biedt een eigen foto op weervast doek te laten afdrukken. Ze beschikken ook over een beeldbank waaruit klanten zelf een afbeelding kunnen kiezen als ze zelf geen geschikte konden vinden of maken. Hun maximale formaat is vijf bij tien meter.

Dus als jij ervaring hebt met deze webwinkel en deze door middel van een reviews met de klanten na jou wilt delen, schrijf er dan gerust een. En als je op zoek bent naar beoordelingen en meningen van anderen, dan kun je die hier uiteraard ook lezen.

Ook zo benieuwd naar de meningen en ervaringen van eerdere consumenten? Hoe beoordelen zij de kwaliteit en het ophangsysteem? Lees de reviews hier!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Anderen bekeken ook

close

TuinDoek.nl

Vergelijk reviews en bekijk TuinDoek.nl