Tegeltjes.com

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Tegeltjes.com

Altijd al tegeltjes gewild met je eigen opdruk of een leuke spreuk? Die kan je bestellen bij Tegetjes.com! Je vindt er heel veel verschillende soorten waar je uit kan kiezen! Wat klanten vinden van de kwaliteit van Tegeltjes.com lees je op deze pagina!  


Heb je zelf ervaring met Tegeltjes.com? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen bij het nemen van een beslissing en dan weten ze meteen wat ze mogen verwachten.   


Over Tegeltjes.com 

Tegeltjes.com is een bedrijf die gespecialiseerd is in het bedrukken van tegeltjes, ze doen het dan ook al jaren. De tegeltjes zijn vaak te zien op de televisie en zijn heel herkenbaar. De leukste tegeltjes worden in categorieën weergegeven. Je kan ze per stuk bestellen zonder instel- of opmaakkosten. De tegeltjes worden op 200 graden gebrand, zo komt je opdruk echt in de tegel te staan, het is dus geen sticker. Je kan tegeltjes laten maken met een tekst of een foto. Je kan kiezen uit meer dan 100 tegelontwerpen, van delfts blauw tot een huwelijkstegeltje. Je kan tegels laten maken met je eigen tekst, foto of logo of je kan ook gewoon je eigen ontwerp aanleveren. Het dochterbedrijf, prachtigkado.nl, biedt ook nog andere producten aan die je kan bedrukken of personaliseren. 
Diensten van Tegeltjes.com 

Bij tegeltjes.com kan je terecht voor heel wat verschillende tegeltjes zoals tegels met foto's, een logo of een spreuk. Of wat dacht je van je eigen tegeltje met je eigen design? Ook dat kunnen ze voor je doen bij Tegeltjes.com. Je kan er ook terecht voor tegelstickers die je ook zelf kan ontwerpen. Alle tegels worden binnen 24 uur bij je thuisbezorgd, zo kan je snel genieten van je eigen ontwerp.  


Vragen of klachten voor Tegeltjes.com 

Heb je vragen of een klacht over Tegeltjes.com? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail en de telefoon op werkdagen van 9 uur tot 17 uur. Tegeltjes.com heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!  


Schrijf je eigen review!

Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Tegeltjes.com? Zijn alle tegeltjes van goede kwaliteit? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Tegeltjes.com. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing! 


Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Tegeltjes.com? Lees dan zeker enkele van de reviews op NederlandReview! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op NederlandReview! 
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

zelfontworpen tegels zien er ronduit schitterend uit!

Als je meerdere tegeltjes tegelijk bestelt valt de prijs heel goed mee. Het resultaat ziet er werkelijk prachtig uit! Het kleurbehoud is ook optimaal en geen enge foutjes aan de rand of zo. Dat vraagt naar meer...

B

Barbara

15-02-2021

0