PrintThings

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

PrintThings

Foto’s zijn een geweldige herinnering aan momenten die we nooit meer willen vergeten. Natuurlijk kun je deze foto’s in een fotoalbum stoppen, maar er zijn nog veel meer dingen die je met je favoriete foto kunt doen. Maar welke opties zijn er en welk bedrijf is hier het beste in? Één van de bedrijven die dit soort producten aanbiedt is PrintThings. Maar wat voor kwaliteit canvas prints zullen ze leveren? Zal je foto wel mooi staan op textiel? Hoe lang zal het duren voor de bezorgservice van PrintThings om het fotoboek naar je op te sturen? En zal hun klantenservice je vriendelijk te woord staan als je een vraag of klacht hebt? De enige mensen die je dit kunnen vertellen zijn de fotoliefhebbers die al eerder iets bij PrintThings hebben gekocht. Lees hun reviews om te onderzoeken of zij tevreden zij met hun fotoproduct. Hun meningen, beoordelingen en ervaringen zullen je helpen beslissen of PrintThings de juiste shop is om een print te bestellen.


Over PrintThings

PrintThings is een winkel die fotoprints aanbiedt. Zo kun je bijvoorbeeld een fotoprint of fotoprinter bestellen. Deze kun je dan op een mooie plek in welke kamer dan ook hangen. Ook kun je zelf een heel fotoboek samenstellen compleet met wat leuke accenten en effecten die je pagina’s net wat leuker maken. Als je liever iets praktisch hebt, dan kun je kiezen voor een leuk shirt, een leuke tas of andere vorm van textiel. Op die manier heb je je lievelingsfoto altijd bij je. Je kunt ook kiezen voor een canvas schilderij of andere vorm van wanddecoratie. Deze zien er al snel bijzonder uit. Voor je mobiel hebben ze gepersonaliseerde Smartphone cases waarin je mobieltje beschermd wordt tegen krassen en andere beschadigingen. Wat is er nou persoonlijker dan een kaartje met een persoonlijke foto erop? Die vallen al snel in de smaak bij de ontvanger. Voor kinderen zijn er voorleesboekjes en gepersonaliseerde MyNameBook cadeautjes. Laatstgenoemde zal je kind leren om zijn of naar naam te spellen. Verder kun je nog kalenders, agenda’s en wat andere producten samenstellen.  Je kunt de print of het product zelf ook een bepaald thema geven zoals Vaderdag, huwelijk, Moederdag, kerst of baby. Zo past de print perfect bij de gelegenheid.Diensten van PrintThings

Je kunt een fotoprint bestellen via de website van PrintThings. Klink op het product wat je wilt, upload je foto of foto’s en laat hen het eindresultaat creëren. Je hoeft niet eens een programma de downloaden voor de editing. Hun editor programma werkt in alle internet browsers. Hun bezorgservice zal het product naar je huis opsturen. Ook heeft PrintThings een klantenservice die je kan helpen als je ergens niet uit komt.


Klachten, Complimenten en Tips voor PrintThings

Heb jij al eens een fotoprint besteld bij PrintThings? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze fotowinkel. Hoe moeilijk zal het zijn om je eigen fotoboek samen te stellen? Zal je kalender of agenda wel goed worden afgedrukt? Hoe lang duurde het voor je shirt of kussen werd thuisbezorgd door PrintThings’s bezorgservice? En hoe vriendelijk en behulpzaam is hun klantenservice? Schrijf je eigen review en vertel ons alles over deze fotoprintwinkel.


Hoe zal een fotoprint eruit zijn als je hem laat maken door PrintThings? Lees reviews over hun fotoboeken, canvas, kaartjes, voorleesboeken & textiel

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)