Poster xxl

6.2

Bestellen

4.4

Service

5.4

Prijs

5.2

Levering

30%

Zou hier weer kopen

Poster xxl

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf, Poster xxl? Poster xxl is een bedrijf waar u foto’s digitaal kunt laten afdrukken op tal van manieren. Zo is er een canvas mogelijk, maar ook een gewone foto. Het is goed om te zien wat de mogelijkheden allemaal zijn. 

Over posterXXL

Poster xxl is een Duits bedrijf. Officieel is het Poster xxl AG. AG staat hierbij voor Aktien Gesellschaft en is de Duitse tegenhanger van de Nederlandse BV (Besloten Vennootschap).  U kunt bij Poster xxl terecht voor het laten afdrukken van foto’s. Ze worden digitaal geprint en er is een ruim assortiment van personaliseerbare fotoproducten. De focus ligt op particulier klanten. Er is echter ook een ruim aanbod van diensten voor de zakelijk klanten. 

Poster xxl is in 2004 opgericht en kan foto’s op vele verschillende formaten afdrukken. Ook kunnen de foto’s op canvas gedrukt worden. Ook zijn er fotoboeken, kalenders, fotogeschenken, fotolijsten en tal van andere fotoproducten in het assortiment van Poster xxl. 
Poster xxl heeft een sterke positie in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en de Benelux landen. Het bedrijf is in Munchen gevestigd waar er 200 mensen werken.  De verzending gebeurt volledig CO2 neutraal en ook bij alle andere processen wordt volop aandacht geschonken aan het milieu en het maatschappelijk verantwoord ondernemen.  

De diensten van Poster xxl

Poster xxl houdt zich bezig met het printen van fotoproducten voor particulieren en bedrijven. Het kan gaan om grote canvas prints, posters, normale foto’s, muismatten, kopjes, mokken en ook andere artikelen. 
Klachten, tips en complimenten over en voor Poster xxl
Poster xxl heeft een goede klantenservice welke u kunt benaderen om informatie te krijgen over uw bestelling, maar ook om een klacht in te dienen. Alle klachten worden volgens alle wensen en eisen verwerkt. 
Uw mening over Poster xxl

Heeft u al een keer een bestelling geplaatst bij Poster xxl? Dan zien we graag uw beoordeling over dit bedrijf terug op NederlandReview. Door uw review te delen met anderen krijgen ze meer inzicht in de mogelijkheden om wel of niet met Poster xxl in zee te gaan. 


 


Wat vindt Nederland van Poster xxl? Lees ervaringen over pollaroid, canvas en posters van PosterXXL. Lees beoordelingen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

Fotoboek bestelling

Mooi en gemakkelijk programma maar een maand geleden besteld en nog niets ontvangen. Standaard reacties vop mijn mail dat de bezorging verlaat is. Ik wil mijn geld terug. Nooit hier kopen, wel betalen en niet leveren! Wij bestellen wel bij Kruidvat, dat is tenminste een betrouwbaar bedrijf!

S

Sandra

24-11-2020

0

Fotoalbum

Fotoalbum besteld, maar deze is nooit geleverd. (geld terug) Hierna nog 1 kans willen geven, maar ook deze is nooit geleverd. Contact met klantenservice via mail is waardeloos. Telefonisch onbereikbaar!

S

sanne

01-09-2020

0

Fotoalbum

Meerdere jaren heb ik met veel plezier gebruik gemaakt van de PosterXXL fotoalbum service. Echter ze zijn recentelijk overgestapt naar nieuwe software en hun klantenservice en ondersteuning bij deze overgang is zeer slecht. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar en de klantenservice reageert per mail zeer traag en biedt geen oplossingen die werken. Zeer teleurstellend.

T

T

29-06-2020

0

2x fotocanvas met lijst

Wij hadden twee keer een fotocanvas met lijst besteld, echter ontvingen wij 1 met lijst en 1 zonder lijst. Bellen naar telefoonnummer 0900 38 40 100 helpt niet, het nummer is doorgeschakeld naar Photobox en die verbreken de verbinding direct. Ik heb daarna contact gezocht met PosterXXL in Duitsland, de helpdesk spreekt prima Engels. Oplossing: PosterXXL stuurt 1 fotocanvas met lijst nogmaals (ook per mail bevestigd). Telefoonnummer PosterXXL Duitsland: +49 1806 806 444

R

Rogier

18-12-2019

0

bestelling

13 september een product besteld bij Poster XXL. Niet geleverd, eerst was het adres niet bekend, vervolgens was het product terug ontvangen bij PosterXXL en na zes weken bleek het product 'verloren' te zijn gegaan. Gingen ze er een spoedje van maken; nooit meer iets gehoord. Of ik nog even geduld had. Ik heb vier keer gevraagd aan mevrouw Corinne Visser of ze contact met me op wil nemen maar dat doet ze niet, volgens mij bestaat ze niet eens. Of ze heeft geen telefoon. Of ze denkt: zak maar in de modder. Ik heb het helemaal gehad met deze mevrouw. En dit bedrijf. Niet doen!!!

A

A. Ringnalda

20-11-2019

0

Fotoboek

Waardeloze service. Posterxxl is mijn album verloren. De klantenservice reageert alleen maar met standaard antwoorden. Ik ontvang geen inhoudelijk antwoord op mijn vragen. Beloftes van levering worden niet waargemaakt. Posterxxl heeft totaal geen respect voor hun klanten.

T

Tom

16-11-2019

0

foto op PVC zeil

De kleuren zijn goed, maar het zeil lubbert en is niet strak te krijgen. Verder een niet al beste ervaring met hun service. De service is net zo geautomatiseerd als hun fotoproductie straat.

V

v. Vliet

29-06-2019

0

Felle kleuren en mooi gemaakte poster

Bestelling ontvangen van Poster XXL. Het is heel mooi geworden, vooral de kleuren. Echt heel fel en net zoals op mijn beeldscherm! Er zit wel een gek rondje aan de zijkant ik weet niet precies wat dat is. Ik zou hier wel nogmaals kopen.

J

Jet Locheren

10-12-2016

0

Perfect!

Een vriendin van me wees me laatst op deze site omdat ik een poster voor mijn dochter wou laten drukken! Nou ik vind het dus helemaal geweldig, ze hebben een super brede keus! Niet alleen posters maar ook foto´s en foto boeken (die ik natuurlijk ook meteen besteld heb). Ik moest de drie dagen later alles in huis hebben, en dat kon gewoon! Super snelle levering!

A

Anne

14-03-2016

0

Goed!

Bestelproces ging niet helemaal soepel, maar dat kan aan mij liggen (ik ben niet zo handig) Maar de levering ging dan weer wel helemaal goed Oh, ze hebben niet alleen mega XXL-dingen ;)

G

Gregory

19-10-2015

0