Hoezzi.nl

5.6

Bestellen

3.5

Service

4.8

Prijs

4.1

Levering

25%

Zou hier weer kopen

Hoezzi.nl

Soms weet je niet wat je iemand zult geven. Als je echt origineel wilt zijn kun je natuurlijk iets laten maken met een mooie foto of tekst. Dit is onder andere mogelijk bij Hoezzi.nl. Bij hen kun je allerlei producten laten printen, van telefoonhoesjes tot klokken, sleutelhangers, knuffels en nog veel meer. Hoe de ervaringen met deze online webshop zijn lees je hier bij de reviews die anderen over hen achterlieten.


Over Hoezzi.nl

Op de website Hoezzi.nl kun je terecht voor het personaliseren van niet alleen je telefoonhoesje, maar nog veel meer. Het is een printshop die jouw foto, logo, of ander ontwerp op allerlei artikelen kan printen. Zo kun je een leuk cadeau maken voor jezelf, of voor je familie of vrienden. Zij zeggen te staan voor een goede kwaliteit, een snelle levering en tevreden klanten die bij hen betaalbare producten kunnen bestellen.
Diensten

Op het gebied van hoesjes voor telefoons is van alles te verkrijgen. Het allerleukst is het natuurlijk om je eigen hoesje te ontwerpen met je eigen foto bijvoorbeeld. Dit biedt Hoezzi.nl aan, maar ook voor het ontwerpen van tabletcovers, broodtrommels, dienbladen, sleutelhangers, etc. kun je bij hen terecht. Er komen steeds meer producten bij die zij voor je kunnen personaliseren.


Online designtool

Op hoezzi.nl ontwerp je je eigen design met de online designtool. Deze is zo gemaakt dat hij gemakkelijk te gebruiken is voor iedereen. Eerst kies je het product, bijvoorbeeld een telefoonhoesje, en daarna klik je op ‘dit product ontwerpen’. Hiermee wordt de Hoezzi designtool geopend. Dan zie je het product dat je wilt ontwerpen en een aantal knoppen die je helpen om het te maken.  Met de knoppen aan de zijkant kun je keuzes maken. In het gedeelte met de gereedschappen kun je de gebruikte teksten of foto’s vergroten, verplaatsen, etc. Als je helemaal tevreden bent, plaats je het product in de winkelwagen en reken je dit af. Wanneer je voor 15.00 uur besteld, wordt het product dezelfde dag nog verstuurd. Voor verzending betaal je € 5,95. Je kunt op de verschillende bekende veilige manieren betalen.


Klachten

Op de website van Hoezzi.nl is geen klachtenregeling te vinden. Bij op maat gemaakte of gepersonaliseerde producten kun je je product meestal niet zomaar terugsturen. Neem bij klachten daarom contact op met de klantenservice. Dit kan via 06 3877 7305, of via info@hoezzi.nl. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag te bereiken van 10.00 tot 16.30 uur.


Wat zijn jouw ervaringen met Hoezzi.nl?

Laat hier weten wat jij vind van de producten van Hoezzi. Was jouw bestelling snel in huis, en is het product geworden zoals jij verwacht had? Of viel de kwaliteit van de print je tegen? Wij horen graag jouw mening zodat anderen hier voordeel van kunnen hebben!


Heb jij een prachtig cadeau laten printen bij Hoezzi.nl? Of wil je eerst de ervaringen van anderen horen voordat jij gaat bestellen? Lees hier verder!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (16)

Hoezzi Bedankt!

Zeer tevreden met de kwaliteit en service van Stefan. Door een storing was er vertraging opgelopen met de bestelling. Deze nieuwe eigenaar van Hoezzi was zo uitermate vriendelijk om mijn bestelling, een mooi dienblad met foto, persoonlijk bij mij af te leveren, zodat ik op tijd mijn cadeau kon overhandigen. Als dát geen service is. Stefan: nogmaals dank. Het cadeau is in zeer goede aarde gevallen.

T

Ted van Doorn

08-04-2019

0

2 maanden verder en nog niets ontvangen

één ramp 24 december besteld als nieuwjaarsgeschenk. ondertussen de helft van februari en nog steeds niets ontvangen

G

geleyn inge

18-02-2019

0

Hoezzie sleutelhanger

Ik dacht voor mijn lieve neefje een zelfontworpen foto sleutelhanger te bestellen en zou binnen het termijn worden geleverd(kerstkado) De dagen voor kerst kwam het maar niet binnen,en ik belde hoezzie op en kreeg hem welliswaar gelijk aan de telefoon.U bedoeld die sleutelhanger met het lederen achterkantje? ja toevallig net in mijn handen,ze waren te laat geleverd aan mij..Dus nog meer geduld en wachten,kerst voorbij,oud en nieuw voorbij..half januari..Ik appen ,bellen en mailen.Het zou goed komen..hij beloofde zelfs een knuffel op te sturen ipv,daar ging ik dus niet mee akkoord en zei dat ik mijn geld terug wilde.Mijn man in uniform bij het gesprek betrokken en dezelfde dag kreeg ik mijn geld terug gestort!!! Deze Marcel vertelde dat het met prive omstandigheden te maken had en dat hij er ook een andere baan op na hield ... Bestel AUB niks bij deze marcel....tenzij je het niet erg vind om zo lang te wachten en spullen niet te krijgen en naar je geld kunt fluiten..Mijn neefje heeft inmiddels bij yoursuprice de sleutelhanger van zijn leven gekregen en voor 1500 betseld de volgende dag in huis...TOPSITE

E

Esther

13-02-2019

0

Niet geleverd

Hoesje besteld 2 weken geleden maar tot heden niks binnen gehad. Klantenservice gemaild maar hierop geen reactie.

D

Daan Trommelen

12-01-2019

0

Pure oplichting

Niets geleverd en na herhaaldelijke navraag per telefoon en mail geen reactie. Geen spullen en geld weg: geen "zaken" mee doen !!!

C

Chris

16-12-2018

0

geen reactie op klacht ..... slecht!

zelf ontworpen hoesje iPHONE SE besteld - geleverd - maar defect. klantenservice gmailed - geen reactie - gebeld - sms "ik bel u terug" - niet dus - weer mail gestuurd - geen reactie al twee keer eerder een hoesje besteld en geleverd gekregen - met volle tevredenheid - nu gaat het helemaal mis - voor mij geen HOEZZI meer. Zo ga je niet met klanten om!

H

Henk

11-12-2018

0

Klantenservice prut. Reageert niet

Laat ze de opmerking voor 15.00 uur besteld morgen in huis maar weglaten...

D

Dirk

05-12-2018

0

Wat een slechte onprofessionele zaak !!

Wat een slechte onprofessionele zaak !! Eerst te laat leveren. dan doet 1 product het niet goed. Krijg telefonisch bijna niet te pakken. Meerdere keren gemaild. Eindelijk reactie, met mededeling dat product opnieuw gestuurd wordt...met excuses !! Nu inmiddels 2,5 week verder, na aantal mails gestuurd en getelefoneerd....nog steeds niks binnen en GEEN gehoor !!! Zal deze zaak niet aanraden !!

S

Smit

27-09-2018

0

Dubieuze bedoening

Dit is een rechtzetting op mijn vorige review. Uiteraard zou ik hier nooit meer iets bestellen. Deze website verdient in feite geen enkele ster. Wij zijn zeer zeer teleurgesteld.

N

nicole wouters

27-08-2018

0

Dubieuze bedoening

Mooi dienblad besteld bij hoezzi. Ging enorm vlot alsook de betaling maar dan waren zij precies van de wereld. Ik heb besteld op 30 juli en heb nog steeds niks ontvangen maar ook mijn geld heb ik na aandringen niet terug gehad. Ze geven zelfs geen antwoord op de vele mails die ik heb gestuurd. Hopelijk is er iets mis gegaan en krijg ik alsnog mijn dienblad maar ik twijfel zeer sterk of deze website wel te vertrouwen is.

N

nicole wouters

27-08-2018

0

Eerst lekker maken, dan niet leveren

Eerst een setje zonneschermpjes besteld, binnen twee dagen ontvangen. Leuke dingen ondanks dat ze wel erg klein zijn, dus dan maar voor het hele team bestellen. Zeven setjes besteld en uiteraard afgerekend, en dat is nu dikke drie weken geleden. Geen reacties op de mail, morgen maar proberen te bellen dan. Waardeloos.

M

Marlies de Bruin

06-08-2018

0

Slechte zaak!!

Geen service en geen levering!! Wel betaald dus ik wil mijn geld terug, wat een slechte zaak!

B

Babette

31-07-2018

0

betaald en niets ontvangen

Hoesje besteld en betaald niet ontvangen gebeld opnieuw verstuurd????niet ontvangen weer gebeld maar nu konden ze de telefoon niet aannemen moest maar een info sturen wat is dit voor een bedrijf wil toch wel graag mijn geld terug.

L

Lydia Gerrits

04-07-2018

0

Waardeloos bedrijf! Niks bestellen!!

Wees gewaarschuwd! Niks bestellen, loze beloftes, niks nakomen en geld kwijt!!!

A

Arjo

28-06-2018

0

Hoezzi.nl is niet te vertrouwen !

Hoezzi.nl is een farce, bestel hier niet !! We zaten tegen een deadline maar volgens de site zou de bestelling binnen 3 werkdagen bij ons binnen zijn. Voor de zekerheid gebeld en we kregen 1 dag voor de levering te horen dat er op tijd geleverd zou worden. Mooi niet ! Wij met lege handen naar een verjaardag. 2 dagen te laat komt de levering bij ons binnen maar is incompleet. Vrolijke vriend Marcel Jansen van Hoezzi.nl gaf niet thuis, of we een foto hadden van het pakket, dan kon hij misschien wat. We hebben het er maar bij laten zitten maar wees dus gewaarschuwd: reken niet teveel op de beloften van Hoezzi.nl !

H

Henkes

19-05-2018

0

Duurt wel even maar wel leuk

Het duurde wel even. Want je moet eerst je juiste phone vinden en dan begint het pas. Foto, tekst, kleur etc etc. Vandaar3 sterren bij bestllen. Maar wel leuk om te doen en na een tijdje klungelen heb je wel echt wat je wilt en ook lekker uniek. Case paste prima en gaat bij mij al een tijdje mee.

C

Charida

13-08-2017

0