FotoOpGlas

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

FotoOpGlas

Je mooiste foto’s verdienen natuurlijk een speciale behandeling. Je wilt ze niet zomaar ergens in een la hebben liggen waar de foto vergeelt en na een tijd vergaat. FotoOpGlas biedt aan om je foto op glas af te drukken. Maar wat zak de kwaliteit van deze foto’s op glas zijn? Zal het eindproduct er zo uit komen te zien als je in gedachten hebt of wordt je erg teleurgesteld? Zal het lang duren voor FotoOpGlas.nl de foto afgedrukt heeft en de bezorgservice aankomt met het eindresultaat? En wat voor klantenservice zal FotoOpGlas aanbieden als je toch niet helemaal tevreden bent met hoe het product eruitziet? Dit en meer kunnen echte klanten van FotoOpGlas.nl je allemaal vertellen. Lees hier hun reviews om te ontdekken hoe zij over deze fotoservice denken. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je duidelijk maken hoe het er bij FotoOpGlas echt aan toegaat voordat je er een fotoproduct bestelt.


Over FotoOpGlas

FotoOpGlas.nl is een winkel die foto’s op glas aanbiedt. Het hoofdkantoor van het bedrijf is te vinden in Kollum. Ze willen je graag helpen je foto zo goed mogelijk uit te laten komen. Hij verdient immers een prominente plek in je huiskamer. Daarom kun je bij hen een foto op glas laten afdrukken. Dit glas is plexiglas en daarom behoorlijk sterk. Je kunt kiezen uit glas van verschillende diktes. Dit kan 3, 5, of 10 millimeter zijn. Mocht je de foto eenmaal ontvangen hebben, dan kun je deze aan de muur ophangen. FotoOpGlas heeft hier speciale ophangsystemen voor. Hiervoor hebben ze afstandhouders. Dit houdt in dat er 4 gaten van 8 millimeter dik door je foto worden geboord. Dit doen ze zo’n 2 centimeter van de rand vandaan. De afstand die dit schept tussen je foto en de muur zorgt voor wat extra diepte in je foto. Een andere oplossing is een ophangsysteem aan de zijkant. Je kunt dit systeem zelf aan de zijkanten van je plexiglas foto bevestigen. Sinds kort kun je ook je foto op een glazen blok laten afdrukken. Dit is een echte eyecatcher in iedere woonkamer. Daarnaast heeft FotoOpGlas nog andere muurdecoratie zoals textielposters, wandkleden, foto’s op canvas, foto’s op forex, foto’s op tuinposters, fotobehang en foto’s op aluminium.
Diensten van FotoOpGlas

Je kunt een foto bestellen door een foto te uploaden via hun website. Je maakt dan zelf een uitsnede door middel van hun tool. Als de foto eenmaal af is zal deze naar je opgestuurd worden door de bezorgservice van FotoOpGlas. Ook heeft FotoOpGlas een klantenservice om je bij eventuele problemen te helpen.


Klachten, Complimenten en Tips voor FotoOpGlas

Heb jij al een foto op plexiglas van FotoOpGlas in de huiskamer hangen? Dan willen wij heel graag weten wat houw mening over deze verstrekker van foto’s op glas is. Was het makkelijk om online een foto op glas te bestellen? Ben je tevreden over het eindresultaat? Kwam de bezorgservice van FotoOpGlas al snel aan met je nieuwe foto? En wat is jouw oordeel over de klantenservice van FotoOpGlas? Schrijf een FotoOpGlas review en vertel ons daarin over jouw ervaringen met dit bedrijf.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)