Depositphotos

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Depositphotos

Heb jij een blog waarvoor je rechtenvrije foto’s nodig hebt? Of ben je een filmpje in elkaar aan het zetten, en wil je gebruik maken van bestaande beelden? Ben je op zoek naar mooie illustraties? Misschien is Depositphotos dan wel iets voor jou. Op deze website kun je gratis én tegen betaling terecht voor rechtenvrije stockfoto’s, vectorafbeeldingen en video’s.


Wat vinden consumenten van Depositphotos? Is de prijs-kwaliteitverhouding goed? Konden ze de bestanden gelijk downloaden? Waren er geen juridische problemen bij gebruik van de bestanden? En is de klantenservice vriendelijk en behulpzaam? Lees het hier bij NederlandReview!


Over Depositphotos

Depositphotos, opgericht in 2009, is een commercieel platform waarop makers hun gelicentieerde stockfoto’s, illustraties, vectors en video’s op kunnen plaatsen. De categorieën variëren van abstract, dieren, steden en mensen tot winkelen, vakantie, tekens, technologie en auto’s. Met meer dan 100 miljoen bestanden, klanten in 192 landen en 24/7 ondersteuning in 20 verschillende talen is Depositphotos het snelstgroeiende microstockbureau ter wereld. In samenwerking met footgrafen en illustrators verkopen ze hun werk via abonnementen en prepaid-betaalmethoden. De tarieven variëren afhankelijk van de aanschafmethode die je kiest.
Diensten Depositphotos

Om toegang te krijgen tot alle rechtenvrije content op Depositphotos dien je een abonnement te nemen. Zo zijn er verschillende abonnementen voor foto’s & vectors en video’s, zoals het Flexibel abonnement en het Zakelijke abonnement. Ook is het mogelijk om losse afbeeldingen aan te schaffen. Om dat te doen dien je te kiezen voor de betaaloptie Downloads op Aanvraag. Als je je aanmeldt ontvang je wekelijks gratis stockbestanden, maar ook op de website zelf staat een collectie gratis vestors, foto’s en video’s die wekelijks wordt bijgewerkt.


Krijg je nou geen genoeg van Depositphotos? Meld je dan aan voor hun nieuwbrief om te allen tijde op de hoogte te blijven van alle acties, aanbiedingen en nieuwe beschikbare stockfoto’s. Ook kun je ze volgen op Facebook, Twitter en Google+.


Garantie, vragen en klachten bij Depositphotos

Niet tevreden met je aankoop? Als het bestand is beschadigd of als de beschrijving of de inhoud van het bestand misleidend is, is het mogelijk om een bestand te retourneren.


Heb je vragen over je aankoop bij Depositphotos? Neem dan eerst een kijkje op de FAQ-pagina. Als je vraag hier niet tussen staat of als je een klacht hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice door het contactformulier in te vullen, door te bellen naar +44-20-3695-9270 of door gebruik te maken van de live-chat op de website zelf.


Heb jij al ervaring met de stockfoto’s, vectors of video’s van Depositphotos?

Zo ja, wat is er zo goed aan en wat kan er beter? Is de website makkelijk om te gebruiken, of moest je dat eerst uitvogelen? Kon je gemakkelijk de bestanden downloaden? Raad je het anderen aan om bij Depositphotos hun stockfoto’s te kopen? Laat het ons weten!


Ook als je er nog geen ervaring mee hebt, zit je hier goed! Oriënteer je op andere platforms zoals deze en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten je stockfoto bij Depositphotos aan te schaffen? Aarzel dan niet om zelf ook een review achter te laten!


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)