Canvassite

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Canvassite

Fotoprints

zijn over de jaren een begrip geworden. Er is ondertussen een groot aanbod van printpunten, zowel in fysieke winkels als online shops. De keuze van bedrukbare materialen is in de afgelopen periode ook enorm toegenomen. Begon het ooit met alleen canvas als alternatief op fotopapier, onderhand is er ook keuze uit verschillende soorten hout, acrylglas, forex en aluminium.

Stapje hoger

Maar stel nu dat u (semi)professioneel fotografeert, een expositie heeft voor de kunstacademie, of een tentoonstelling in een galerie. Wellicht verzorgt u de kunst aan de muur van een nieuw kantoorpand en is er gekozen voor artistieke fotografie. Dan kan het zijn dat de kwaliteit van veel aanbieders net niet hoog genoeg ligt. U zoekt eigenlijk een hoogstaand (soms zelfs superieur) kwaliteitsproduct, dat met net zoveel liefde en passie gedrukt is als u de foto maakte. Met het sterk afnemende aantal fotolaboratoria, wordt een print van professionele kwaliteit problematisch. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook online webshops die hoogwaardige kwaliteit aanbieden, zodat de prints geschikt zijn voor de kieskeurigere toeschouwer. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ‘9 kleuren drukken’ die een afbeelding extra kleurdiepte geven of een speciale vernislaag over de foto zodat de details nog beter zichtbaar worden.


Maar het kan net zo goed zijn dat u een particulier bent die op zoek is naar net dat beetje meer. Sommige herinneringen zijn ons zo kostbaar, dat we ze graag dat beetje extra aan de muur willen geven. Neem bijvoorbeeld die trouwfoto, babyfoto of laatste portret van opa en oma samen. Of u bent gepassioneerd over fotografie, maar het origineel ligt boven uw budget. Er zijn online printbedrijven die een beeldbank of database hebben van gerenommeerde fotografen, zodat ook u een mooi en vakkundig gedrukt exemplaar in de zithoek kunt hangen.Canvassite

In Nederland is het in Almere gevestigde Canvassite (niet te verwarren met ‘canvasite’,de Engelse benaming voor het mineraal ‘canvasiet’) een van de aanbieders van afdrukken op allerlei materialen in een kwalitatief hoger segment. Op hun website vindt u allerlei informatie over de beelddragers, afwerking, prijzen, formaten, algemene voorwaarden en contactinformatie.

Benieuwd naar het proces achter het eindproduct? Alle aangeboden producten worden door hen zelf uitgelegd op YouTube.


Ervaren meningen en beoordelingen

Overweegt u zelf bij Canvassite te bestellen en bent u benieuwd naar dit bedrijf? U leest het hier bij NederlandReview. Al klant geweest in het verleden? Laat hier dan uw mening achter om zo aankomende klanten te helpen.


Overweegt u Canvassite voor het afdrukken van die dierbare herinnering? U leest hier hoe fotografen de kwaliteit van de prints hebben ervaren!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)