Canvasfotos.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Canvasfotos.nl

Wil jij al tijden een foto van je kinderen op canvas laten drukken en in de woonkamer hangen? Heb je al je kinderen nu eindelijk bij elkaar gekregen om de foto te maken en ben je nu op zoek naar een betrouwbare printer? Dan ben je Canvasfotos.nl misschien wel tegengekomen (niet te verwarren met CanvasFoto). Hebben zij het formaat canvasdoek dat je zoekt en wil je graag meer weten over de ervaringen van andere klanten? Lees dan op NederlandReview hun beoordelingen. Wat vinden zij namelijk van de kwaliteit en de prijs? En is de levering betrouwbaar? Ontdek het hier in de reviews!


Over Canvasfotos.nl

De wensen van de klanten zijn het allerbelangrijkste voor Canvasfotos.nl. Ze willen hun klanten altijd een betrouwbare en hoogwaardige dienst verlenen door alleen de beste kwaliteit te bieden. Ze gebruiken dan ook 12 kleurenprinters om de hoogste drukkwaliteit te kunnen garanderen. Ook voor formaten heeft Canvasfotos.nl genoeg keuze. Je kunt een groot formaat canvasdoek kiezen van 140x250 cm, maar ook kleine doeken van 20x20 zijn beschikbaar en ze doen dit altijd voor een scherpe prijs. Om alle formaten en prijzen te vergelijken, heeft Canvasfotos.nl een uitgebreide prijstabel op de website. 
Waarom kiezen voor Canvasfotos.nl?

Canvasfotos.nl heeft alle redenen om voor hun canvasdoeken te kiezen op een rijtje gezet.
– Alle doeken worden gratis gevernist. Heb je geen idee wat dit betekent? Geen zorgen, wij eerst ook niet. Een canvas dat gevernist is, krijgt een extra beschermlaagje. Het beschermt het doek tegen vocht, lichte krassen en UV-lichten die invloed kunnen hebben op de kleur.
– Geen bezorgkosten. Bij Canvasfotos.nl worden alle bestellingen gratis verzonden.
– Snelle levering. Alle bestellingen worden binnen 4 werkdagen geleverd.
– Grote en kleine formaten. Of je nu een XXXL, panorama of juist heel klein formaat wilt. Je kunt het bij Canvasfotos.nl vinden.
– Strakke spanning. Het canvas wordt altijd trommelstrak getrokken.
Duurzame materialen. Alle materialen die gebruikt worden voor het canvas zijn van duurzaam en ecologisch.
Veilig betalen. Je kunt kiezen uit verschillende betaalmethodes zoals iDeal, PayPal of creditcard.


Klantenservice Canvasfotos.nl

Heb je vragen over de verschillende formaten? Of heb je een klacht over de levering? Bekijk dan op de website alle contactgegevens om contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt hier direct het contactformulier invullen, maar ook het e-mailadres, postadres en telefoonnummer staan hier vermeld. Je kunt ook via Social Media contact opnemen. Canvasfotos.nl is actief op Facebook en Twitter. Heb jij contact opgenomen met de klantenservice? Laat in je review dan weten over je vriendelijk geholpen bent.


Jouw ervaringen met Canvasfotos.nl

Heb jij een canvas met een foto van je kleinkinderen in huis hangen? Of heb jij jouw huwelijksfoto laten afrukken bij Canvasfotos.nl? Vertel dan over jouw ervaringen met de webshop en de canvasdoeken. Wat vind je van de drukkwaliteit? Worden bestellingen op tijd geleverd? En zijn de canvasdoeken duur? Schrijf een review en geef jouw beoordeling over Canvasfotos.nl. Andere klanten horen graag van je!


Printen ze foto’s van de beste kwaliteit? Zijn de canvassen duur? Kun je alles zelf ontwerpen? Lees hier reviews en ervaringen over Canvasfotos.nl!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)