Aluminiumphoto.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Aluminiumphoto.nl

Wat te doen met een kale muur of met die prachtige foto’s die je tijdens je vakantie of van je kinderen gemaakt hebt? Tegenwoordig zie je daarvoor allerlei mogelijkheden, foto’s in canvasprint, op steigerhout, etc. Er is ook een andere bijzondere manier om je foto’s goed tot zijn recht te laten komen, namelijk op aluminium panelen. Dit kan bij Aluminiumphoto.nl, wat de klanten vinden van de kwaliteit en service van dit bedrijf lees je hier bij NederlandReview.


Over Aluminiumphoto.nl

 
Aluminiumphoto.nl is onderdeel van het bedrijf B & V Media B.V. uit Amsterdam die nog meer fotowebshops in zijn beheer heeft. Bij Aluminiumphoto.nl kun je fotoprints van een hoge kwaliteit bestellen die op aluminium panelen worden gemaakt.
Diensten

 
Je kunt bij Aluminiumphoto.nl drie soorten fotoafdrukken op aluminium bestellen, één op een aluminium plaat met daarop eerst een witte toplaag waarop de foto geprint wordt, of een foto die direct op de geborstelde aluminium plaat met wordt geprint, hierbij heb je de keuze uit horizontaal of verticaal geborsteld RVS. Ze worden allemaal afgewerkt met een beschermende laag, waardoor het ook mogelijk is om de print buiten op te hangen. Er zijn naar wens ook aanpassingen mogelijk, zoals een print op een gebogen paneel, zodat deze op de hoek van een muur geplaatst kan worden.


Om een foto op aluminium te bestellen moet je eerst het gewenste bestand kiezen en uploaden. Daarna kies je de gewenste achtergrondplaat en het formaat, ook krijg je de mogelijkheid om de foto in sepia of zwart/wit af te laten drukken. Pas wanneer je het voorbeeld op het scherm goedgekeurd hebt, rond je de bestelling af. Dan ga je naar een pagina waar je meteen de accessoires voor wandbevestiging kunt selecteren en mee bestellen.


Levering en betaling

 
De prijzen van de verschillende formaten op de website in een overzichtelijk schema te vinden. Wanneer je je bestelling plaatst, wordt deze binnen 48 uur verzonden. Het is ook mogelijk om een spoedbestelling te doen waarbij de bestelling binnen 24 uur wordt verzonden. Voor grote formaten is de levertijd langer en zijn de verzendkosten hoger. De standaard verzendkosten zijn € 6,95. Het is ook mogelijk om de print op te halen in één van de 130 afhaalpunten in Nederland of België, de adressen kun je vinden op de website onder het kopje ‘Afhaalpunten’. Je kunt je bestelling onder andere betalen via iDeal, met je creditcard, via een bankoverschrijving, etc.


Klachten 

B&Vmedia BV biedt een 'Niet goed, geld terug' garantie bij aantoonbare (productie)fouten. Stuur een bestelling niet zomaar terug, maar mail eerst binnen drie werkdagen je klacht naar Aluminiumphoto.nl o.v.v. het ordernummer. De klacht wordt binnen drie werkdagen in behandeling genomen. Omdat fotoproducten volgens specifieke wensen en behoeften van de klant worden gemaakt en geleverd is het wettelijk herroepingsrecht hierop niet van toepassing.


Vertel hier over jouw ervaringen met Aluminiumphoto.nl!

 
Heb jij al eens een foto op aluminium laten printen door dit bedrijf? Wat vond je van het resultaat en vind je dat de prijzen conform de kwaliteit zijn? Positief of negatief, alle meningen zijn welkom hier op NederlandReview, zo kunnen wij leren van elkaars ervaringen!


Hoe zijn de ervaringen van klanten van Aluminiumphoto.nl? Zijn ze zeer tevreden over de afdruk die nu aan de wand prijkt, of valt de kwaliteit tegen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)