Actiecanvas

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Actiecanvas

Nu zo ongeveer iedere mobiele telefoon en tablet voorzien zijn van een ingebouwde camera, worden er meer foto’s dan ooit gemaakt. Waar je ook heen gaan, er gaat altijd wel een smartphone of tablet mee, en daardoor dus ook een camera. Mensen maken tegenwoordig overal foto’s van om deze via social media als Facebook, Instagram, Pinterest of Twitter te delen. Zo kan de hele wereld meegenieten van je dagelijkse bezigheden en de uitjes en vakanties in het bijzonder.

Waarschijnlijk zitten de meeste mensen niet te wachten op een foto van hun fotogenieke lunch van gisteren aan de muur boven de bank, maar we schieten allemaal wel eens ‘die ene foto’, dat ‘fotografische pareltje’. Die ene foto die zo mooi en goed gelukt was. Of een mooie foto van een dierbaar onderwerp, zoals tijdens die heerlijke vakantie, dat geweldige uitzicht, de hond met zijn bal of de kinderen terwijl ze slapen. Net op dat moment was de timing perfect, de compositie klopte, de lichtval was prachtig en jij was daar met je camera. Dat zijn de memorabele momenten die we dan wel weer als canvas wanddecoratie boven de bank of eettafel willen hebben.


Van bits naar doek

Tegenwoordig zijn er een legio mogelijkheden om die fijne herinneringen af te laten drukken op net zo een verscheidenheid aan materialen. Een van de populairdere media is canvas. Daarbij wordt de fotoprint op een doek gemaakt, wat weer gespannen wordt op een houten frame. Vaak is er nog de mogelijkheid de foto enigszins bij te werken, want niet iedereen heeft bewerkingsprogramma’s. Denk hierbij aan filters, het maken van een uitsnede, zwart-wit en sepia. Daarna is het vaak een kwestie van je voorkeuren invoeren, zoals de gewenste formaat en specificatie materiaal, en de bestelling afronden.

Niet zo behendig met de camera? Geen probleem. Er zijn soms ook mogelijkheden om uit een beeldbank een keuze te maken. Zo heb je weliswaar het werk van een ander aan de muur hangen, maar het is desondanks een mooie prent. Denk maar zo; de eigenaren van een echte Rembrandt hebben het ook niet zelf geschilderd!

Refresssshhhhh

Als je het via een website besteld, is het soms mogelijk om een account aan te maken en, nadat je bent ingelogd, de bestelling te volgen. Dit heeft meestal tot gevolg, dat je tot het moment dat de postbode aanbelt, je continu die webpagina aan het verversen bent. Smachtend naar een nieuwe statuswijziging. Dit duurt meestal totdat er ‘verzonden’ staat en het mogelijk is het pakket te volgen via track&trace.Actiecanvas op NederlandReview

Een van de websites die foto’s op canvas afdrukken is Actiecanvas. Wellicht heb je al ervaring met ze, of er misschien een keer van gehoord. Voel je vrij jouw ervaring of oordeel met ons te delen, zodat aankomende klanten hier kunnen lezen hoe het zit met hun kwaliteit en klantvriendelijkheid. En als je hier juist bent omdat je wilt weten hoe tevreden voorgaande klanten waren; zie hieronder!


Ben jij ook benieuwd of de klanten van Actiecanvas er goed opstonden? Hoe hebben zij het bestelsysteem ervaren? Werkt het allemaal echt zo eenvoudig?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)