YourGift

3.8

Bestellen

3.1

Service

3.8

Prijs

2.9

Levering

22.2%

Zou hier weer kopen

YourGift

Een leuk cadeautje vinden voor welke gelegenheid dan ook is zo makkelijk nog niet. Je wilt graag origineel zijn maar weet ook niet altijd wat de ander heeft of leuk vindt. Een cadeaubon kan dan een leuke uitkomst zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan YourGift. Maar waar zal je deze kaart allemaal voor kunnen gebruiken? Zal hij wel origineel genoeg zijn? Hoe zal zo’n geschenkkaart precies werken? Zal het lastig zijn zo’n kaart te bestellen of juist te activeren via de website van YourGift? En wat zal de klantenservice van YourGift te zeggen hebben als de kaart niet goed blijkt te werken of er iets anders niet helemaal klopt? Hiervoor kun je het beste luisteren naar echte klanten van YourGift. Lees hun reviews om te ontdekken hoe zo’n kaart nou in de praktijk werkt. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen zullen je laten zien of zo’n kaart iets kan zij als cadeau om aan iemand te geven.


Over YourGift

YourGift is een bedrijf dat een cadeaukaart uitgeeft. De giftcard is opgericht in 2016 en was toen de enige digitale giftcard in Nederland. Nu, meer dan tien jaar later, zijn ze aangesloten op wel liefst 6000 verschillende bestedingspunten. Je kunt de kaart dus op heel veel verschillende plekken inleveren. YourGift heeft zelfs een eigen webshop waar je het bedrag dat op de kaart staat kunt besteden. Je kunt de kaart inleveren in wel liefst 6000 winkels en webshops over heel Nederland. Er zijn bloemisten, tuincentra, woonwinkels, drogisterijen, parfumeries, restaurants, bistro’s, eetgelegenheden, dagjes uit, cadeauwinkels, modewinkels, elektronicawinkels, juweliers, hobbywinkels, vakantiebedrijven, boekhandels en nog vele anderen die meedoen. Een andere optie is om via de kaart een donatie aan een goed doel te schenken. War Child, Kika, Stichting Hulphond Nederland, Hartstichting, Dierenbescherming en Hartstichting zijn maar een paar voorbeelden van de goede doelen waaraan je via YourGift wat geld kunt schenken. Het is een mooi idee dat namens jou wat geld naar een stichting gaat die vele mensen helpt.
Diensten van YourGift

Je kunt via de website van YourGift online een YourGift giftcard bestellen. Je kunt dan de kaart voorzien van een persoonlijke foto en tekst zodat de kaart heel persoonlijk wordt voor degene die hem krijgt. Je kunt een fysieke of digitale kaart sturen. Heb je zelf een YourGift kaart gekregen, dan kun je die verzilveren op de website of bij één van de vele bedrijven, stichtingen en organisaties die bij YourGift zijn aangesloten. oook heeft YourGift een eigen klantenservice om je te helpen mocht dat nodig zijn.


Klachten, Complimenten en Tips voor YourGift

Heb jij zelf ooit een kaart van YourGift gekregen of gegeven? Dan ben jij de juiste persoon om ons te informeren over jouw ervaring met YourGift. Hoe makkelijk was het om een kaart te bestellen via hun website? Wat vond je van de punten waar je YourGift allemaal kon inleveren? Heb je er iets leuks mee kunnen doen? Was de ontvanger blij met de kaart? En wat is jouw mening over YourGift’s klantenservice? Laat een YourGift review achter en schrijf over jouw beleving van YourGift.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Gekregen, dus weet het niet

Je moet kaart in de gaten houden, anders is jouw geld weg

M

M. Blonk

13-08-2021

0

Cadeaubon

Tijdje geleden een yourgift cadeaubon over laten zetten naar Bol.com cadeaubon. Deze kwam binnen in mijn spambox die na 10 dagen helaas leeggemaakt wordt. Dus de bol.com bon was weg. Via een mailtje naar YOURGIFT werd de originele mail met daarin de bol.com bon alsnog naar mij gemaild waardoor ik gebruik kan maken van de cadeaubon. Superservice!

S

Sandra

18-03-2021

0

bol.com bon

Ik kreeg een bon van mijn werkgever als kerstpakket. Op de website heb ik deze omgezet naar een bol.com-bon. Dit kostte €1,99 maar dan kon ik tenminste nog iets leuks kopen. Na een kleine week ontving ik thuis een bol.com-bon zonder begeleidend schrijven. Ik wilde de bon bijschrijven in mijn account, daar geeft de website aan dat de pincode niet juist is. Toen probeerde ik er iets mee te kopen en gaf de website aan De ingevulde cadeaukaart is geblokkeerd. Ik heb dus €1,99 betaald en ben de waarde van €35,- kwijt. Ik ben heel erg boos.

H

H. Meijers

30-12-2020

1

gift&card

Waardeloos! Kan mijn gekregen gift&card niet verzilveren. Vanaf juni al bezig om in contact te komen met gift&card. Via mail, watsapp en telefoon. Altijd een antwoordapparaat of een automatisch bericht terug gekregen. Ik zal dit product echt niemand aanraden. Wat een frustratie.

A

Angela

17-09-2020

2

13-5-20 bol.com kaart met relatiegeschenk voucher

Website had al even storing/ stond in onderhoud, vervolgens bol.com kaart gekozen, daarna voucher code ingevoerd in winkelwagen waardoor te betalen bedrag nul werd. Website roept ongeldige betaalwijze(?) voucher verdwijnt en bedrag staat weer op volledig te betalen. Bij opnieuw invoeren van de voucher roept website dat de voucher al verbruikt is. Was een cadeautje van een zakelijke relatie. Toch jammer. Meteen vandaag klacht gemeld via hun website (10.15h). Ik ben benieuwd of en wat voor een reactie er komt. Gezien de overige meldingen op deze website zie ik het somber in. wordt vervolgd.

K

kris ruizeveld

13-05-2020

1

tounghdrum

ik heb deze 4 nov 2019 besteld. we zijn een maand verder en ik hoor en zie er niks van. als ik de link van de site aan krijg ik dat die niet meer bestaat. wat kan ik doen?

M

marjo rousseau

06-12-2019

0

Yourgift card

Een aantal jaar geleden heb ik deze gift card cadeau gekregen. De card is wat lang in de kast gebleven. Toen ik deze weer vond en 'm wilde gebruik bleek de kaart leeg te zijn. Reden hiervan is dat de Yourgift card een EGI waarborg heeft. Dit betekent dat de kaart bij een faillisement tot 27 maanden z'n waarde houdt. Mooi natuurlijk, maar na 27 maanden rekent YourGift card hier ieder kwartaal een bedrag voor. Dit is dan ook de reden dat mijn card nu leeg is. Hierover heb ik contact opgenomen met YourGift card. Zelfs 's avonds kreeg ik een snelle reactie van hen, dat is positief. Maar helaas konden ze niets meer voor mij doen. Ik heb de card te lang laten liggen natuurlijk, maar vind het ook een beetje raar dat ik blijkbaar betaal voor een waarborg, waardoor zij zelf de kaart leegmaken. Zij bieden een 100% saldogarantie, maar dus wel tot die 27 maanden... Wijze les 1: Cadeau kaarten niet te lang laten liggen. Wijze les 2: Geen YourGift card meer.

M

Mirjam

14-11-2019

0

Bioscoopbon

Wat een onzinkaart! Een YourGift card ontvangen, maar per kwartaal wordt er een bedrag afgeschreven voor onduidelijke reden. Als je dan bv. een bioscoopbon bestelt, komen er ook nog hoge verzendkosten bij, zodat je van je tegoed bijna niets overhoudt. Wat een teleurstelling, ik zal deze "cadeaubon" nooit iemand cadeau doen!

M

Martijn van Spanje

26-08-2019

0

your gift ard

kaart geldig t/m 12 /20 maar doordat ze E 1.50 aan account onderhoudskosten per maand berekenen staat er nu niets meer op. Waarde was E 25

B

Bakker Olga

22-07-2019

0